maria_conchita 03.04.02, 12:42 Ale widze, ze nie ja jedna ... Czy ktorys z panow ma ochote na goracy, internetowy romans? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria_conchita Re: yo! 03.04.02, 12:52 mmm...chodz do mnie, skarbie, czy my sie przypadkiem nie znamy????? te czekoladowe oczy u Twoje muskularne cialo.... mmmm, tylko to pamietam, bo ciemno bylo ... Odpowiedz Link Zgłoś
shelly_sanchez Re: Szukam chlopca 03.04.02, 12:55 Ja kochana od samego ranka czekam tutaj na swe szczescie (nadal slepe). maria_conchita napisał(a): > Ale widze, ze nie ja jedna ... > Czy ktorys z panow ma ochote na goracy, internetowy romans? Odpowiedz Link Zgłoś
maria_conchita mascotte 03.04.02, 13:01 Wygladasz mi na wrazliwego mlodzienca... Mnie potrzeba mezczyzny co sie zowie, prawdziwego twardzielca, co to sie nie boi wziac sprawy w swoje silne dlonie. Bylbys goto stawic ... czola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: Szukam chlopca IP: *.gazeta.pl 03.04.02, 15:17 Jak bardzo by miał być gorący? I czym miałby się zakończyć? Ciekawy anonsik - podoba mi się. Może się polubimy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: Szukam chlopca 03.04.02, 15:20 "Szukam chopca, chlopca nie ma... Olaboga, czemu?" ;) Dlaczego forum dzisiaj przypomina... nie wiem jak to okreslic... co robia koty w marcu? Odpowiedz Link Zgłoś
maria_conchita swobodnego georga ... 03.04.02, 15:45 pragne, zadnego innego!!! George, wroc!! Spotkajmy sie dzisiaj o polnocy za winnica starego Leonsja... Odpowiedz Link Zgłoś