Dodaj do ulubionych

Aaaaa tłumacza potrzebuję

22.09.04, 21:08
This message is an automatic warning that your mailbox is at or near capacity. The system tried to deliver a message from (...) which was 1 bytes in size but your mailbox is currently at 27452KB out of 22020KB.

Please reduce your current mailbox size so that new messages may arrive. If your mail reader is set to ignore messages over a certain size, or leave messages on the server then changing that setting might be in order. See your software's help for assistance.

Przetłumaczcie proszę na nasze. Na polski przetłumaczyłam, ale i tak nie wiem, co mam zrobić.

gatta_ze_skrzynki
Obserwuj wątek
    • gatta13 Cud 22.09.04, 22:03
      "Twoja poczta zajmuje 23.0MB z 20.0MB dostępnych."

No dobrze, a gdzie powiedzieć IncMailowi, żeby kasował wiadomości na serwerze?

gatta_po_uszy_w_skrzynce
      • landryn_mniejszy Re: Cud 23.09.04, 09:46
        Gatta, nie używam IncrediMaila, więc nie powiem Ci dokładnie, co zrobić. Z
        kontekstu wynika jednak, że nie chodzi o to, żeby wskazać programowi pocztowemu
        aby kasował wiadomości na serwerze lecz żeby ściągał na Twój lokalny komputer
        wszystkie wiadomości, nawet te duże. Oczywiście może być też włączona opcja aby
        program nie kasował żadnej wiadomości na serwerze ale domyślnie to nie jest
        nigdy włączone. Prawdopodobnie masz założoną blokadę, że wiadomości powyżej
        jakiejś wielkości program nie ściąga i zostają one na serwerze, co po pewnym
        czasie może prowadzić do przepełnienia skrzynki. Musisz się więc tego doszukać w
        opcjach.

Jeśli jednak problem dotyczy skrzynki gazetowej (lub jakiejkolwiek innej, którą
        można obsługiwać przez WWW), to najprostszym rozwiązaniem jest wejście do takiej
        skrzynki przez przegladarkę i za jej pomocą przejrzenie i usunięcie zbędnych
        wiadomości.
        • gatta13 Re: Cud 23.09.04, 19:53
          Jednak chodziło mu o to, że skrzynka była pełna. Próbowałam poszukać jakiejś większej wiadomości, której IncMail nie ściągnąl, bo mu się za duża wydawała, ale jak zobaczyłam ilość wiadomości, to się zastanowiłam, czy wystarczy mi jednej nocy na ich skasowanie... Jakoś mi się słabo zrobiło na widok liczby 787. :))) Musiałam sobie coś namieszać w ustawieniach, ale już znalazłam. Ufff.

Jednakowoż dziękuję za odpowiedź, wiedziałam, że można liczyć na Was. :)))))))

Oldu, nie wyrzucę, bo ma ładne tła do listów. :)) No i opcję "leave messages on coś tam" jednak ma. :))

gatta_z_pustą_krzynką
    • oldpiernik Re: Aaaaa tłumacza potrzebuję 23.09.04, 11:30
      Ja się nie znam, ale tak mi sie wydaje, że każdy program do obsługi poczty
      powinien mieć opcję, co robić z wiadomościami na serwerze po ich skopiowaniu na
      dysk lokalny. Jeśli tej opcji nie ma, wyrzuć go :)

OLDZPUSTĄSKRZYNKĄ ;)
      • gatta13 Re: Aaaaa tłumacza potrzebuję 23.09.04, 19:55
        O. A mój podpis zasadniczo z głowy był, a nie z kopiowania. ;)
        • oldpiernik Re: Aaaaa tłumacza potrzebuję 24.09.04, 13:20
          cwaniaczka :P

OLDZGŁOWY ;))
          • gatta13 Re: Aaaaa tłumacza potrzebuję 24.09.04, 21:57
            Ech... :))
            Raczej się zaskoczyłam niż się tłumaczyłam.

gatta_tłumacz_przysięgła
            • oldpiernik ups 25.09.04, 10:03
              ;)
              no i podtrzymuje napięcie, hehehe

OLD
              • urszulka_ma Re: ups 25.09.04, 10:50

trudne zadanie siedząc na pięcie
                trzymać coś w rękach:)
              • gatta13 Re: ups 25.09.04, 12:07
                220/230? Z fizyki byłam niezbyt dobra. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka