amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 19:23 malgo643 napisał(a): > Nie mam fotki Po co ona, dyskutuje się miło, albo nie,a fotka w niczym nie pomoże To zaganiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
malgo643 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 19:43 Chciałabym pogadać z kimś o wszystkim i o niczym tak poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 20:01 Każdy by chciał.Proza życia jest ciekawa,ludzi wokół kupa, a gęby nie ma do kogo otworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 20:20 to zalezy.....do kogo, gdzie, i co sie powie...fakt, ze mozna tez sobie sparzyc buzie .. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malgo643 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 20:25 Pandemia to temat rzeka. Jak żyć . Chyba mam doła Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 20:37 nooo chyba pandemia nie bedziemy zyli...! wiary w lepsze jutro oraz pozytywnego nastawienia nam trzeba ....jak zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
malgo643 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 20:55 Wiara w lepsze jutro pewnie że tak , ale z kim o tym jutrze pogadać. Mąż ma swoje sprawy swoich znajomych a ja niewidzialna Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 21:05 malgo643 napisał(a): > Wiara w lepsze jutro pewnie że tak , ale z kim o tym jutrze pogadać. Mąż ma sw > oje sprawy swoich znajomych a ja niewidzialna Aj tam, pewnie nie umie okazać tego i tyle.Ja też tego nie umiałem jak i połowa moich znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
kuszakuszek11 Re: Przyjaciel do pogadania 23.08.21, 13:06 Od zawsze byłaś w małżeństwie niewidzialna? Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 20:38 malgo643 napisał(a): > Pandemia to temat rzeka. Jak żyć . Chyba mam doła Normalnie.No...zależy co uważamy za normalność.Ja mieszkam praktycznie w lesie, xx lat temu wywaliłem telewizor [ gdy zauważyłem że nie potrafię już odfiltrować prawdy od fałszu] i se żyje.A jak będzie dół to będzie,tyle w temacie pandemii Odpowiedz Link Zgłoś
malgo643 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 21:18 To co wszyscy faceci są tacy , wszystko dla nich a kobieta to co Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 21:29 malgo643 napisał(a): > To co wszyscy faceci są tacy Mało romantyczni, bezkontaktowi,zaaferowani pracą,rybami,meczem,posadzko w garażu? Tak , wszystko dla nich a kobieta to co Zależy czego oczekujesz Odpowiedz Link Zgłoś
malgo643 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 21:45 Czego szukam , poprostu chwili uwagi , czułości ,czy to tak wiele Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 21:57 malgo643 napisał(a): > Czego szukam , poprostu chwili uwagi , czułości ,czy to tak wiele Nie,to podstawa w kontaktach miedzy ludzkich,Choć czasami,jak wpadniesz w rutynę dnia codziennego,naprawdę ciężko zdobyć się nawet na te minimum Gdyby to były inne czasy, to bym radził wyjść gdzieś razem z mężem.Tylko gdzie dzisiaj wyjdziesz... Macie dzieci? Jak zbyt osobiste pytanie nie musisz odpowiadać.Kieruje się swoim życiem i próbuje zrozumieć,także swoje błędy Odpowiedz Link Zgłoś
malgo643 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 22:06 Wyjście z mężem owszem pewnie możliwe , ale nie w tym czasie . A co do dzieci mamy Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 22:20 malgo643 napisał(a): > Wyjście z mężem owszem pewnie możliwe , to przejmuj inicjatywę . A co do dzieci > mamy No to jesteście rodziną, i tego należy się trzymać.Ja nie miałem, Po 15 latach, pieprznięcie drzwiami za sobą przyszło łatwo,dla obojga stron Odpowiedz Link Zgłoś
malgo643 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 22:36 Pewnie że jesteśmy rodziną z pewną panią z boku Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 22:42 Złapałaś za rękę, czy jesteś rozgoryczona po prostu, i masz podejrzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
malgo643 Re: Przyjaciel do pogadania 21.10.20, 23:05 Wiem kto to i jestem wściekła . Na dziś już dziękuję . Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 23.10.20, 20:45 Dalej dołek,czy humorek poprawił się? Odpowiedz Link Zgłoś
malgo643 Re: Przyjaciel do pogadania 24.10.20, 19:01 Spoko a co tam słychać w lesie Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 25.10.20, 10:36 Ptaszki ćwierkają, kot drze mordę,a ja niestety w warsztacie.Zaległośći Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 25.10.20, 20:43 amunicyjny1 napisał(a): > Ptaszki ćwierkają, kot drze mordę,a ja niestety w warsztacie.Zaległośći > Fajrant,a u ciebie? Nie traktuje dyskusji się jako ''przyjaciel'' chce otworzyć po prostu pysk, do miłej osoby;której nigdy nie poznam ' Odpowiedz Link Zgłoś
1nieskazitelny Re: Przyjaciel do pogadania 04.06.22, 17:59 Moze dlatego ze nie mamy konkretnego tematu. Mozna zacząc rozmowe od byle czego, ale czy taka rozmowa wzbudzi cheć do utrzymania fikcji. Odpowiedz Link Zgłoś
k.9 Re: Przyjaciel do pogadania 12.03.21, 03:20 Chetnie poznam moj e mail k.a.9@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
masacrator Re: Przyjaciel do pogadania 27.10.20, 15:12 Małgo, Poczytałem co pisałaś z panem od amunicji i muszę Ci się przyznać, że "mam to samo". W sensie potrzeby zamienienia z kimś kilku ciepłych słów będących w opozycji wobec szaleństwa otaczającego świata i samolubstwa otaczających mnie ludzi. Tak samo jak Ty, przeżywam katusze "pewnego pana na boku", póbuję sobie to we łbie poukładać i zdecydować, w którą stronę będzie dla mnie najzdrowiej pójść. Pomożesz mi? Z chęcią wysłucham też tego co Ciebie trapi i martwi. Być może pomogę wypracować jakieś satysfakcjonujące Cię rozwiązanie. Pozdrawiam gorąco A. p.s. preferowałbym kontakt mejlowy (jeśli nie miałabyś nic na przeciw): masacrator@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 27.10.20, 15:29 masacrator napisał: > Z chęcią wysłucham też tego co Ciebie trapi i martwi. Być może pomogę wypracowa > ć jakieś satysfakcjonujące Cię rozwiązanie. Bez obrazy.ale te ''satysfakcjonujące Cię rozwiązanie'' sobie wypracowałeś?. Odpowiedz Link Zgłoś
masacrator Re: Przyjaciel do pogadania 27.10.20, 15:36 Nie wiem czy będzie satysfakcjonujące. De facto opcje są dwie i ciągle się zastanawiam którą wybrać, dlatego może warto to z kimś przedyskutować? Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Przyjaciel do pogadania 27.10.20, 16:14 masacrator napisał: > Nie wiem czy będzie satysfakcjonujące. De facto opcje są dwie i ciągle się zast > anawiam którą wybrać, dlatego może warto to z kimś przedyskutować? Po mojemu na to nie ma mądrych.Życie Odpowiedz Link Zgłoś
masacrator Re: Przyjaciel do pogadania 27.10.20, 23:53 Właśnie dlatego lepiej to przedyskutować. Co dwie głowy to nie jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
malgo643 Re: Przyjaciel do pogadania 28.10.20, 09:54 Przecież nie ma nic złego w tym że chce się pogadać z kimś kto ma podobne problemy Odpowiedz Link Zgłoś
spondeper Re: Przyjaciel do pogadania 15.09.21, 21:01 Amunicyjny czytam z zaciekawieniem co napisałeś i mam wrażenie, że trochę złości jest w Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Przyjaciel do pogadania 28.10.20, 10:22 Ale do pogadania tutaj, pogadania we własnym gronie ale tylko dość wirtualnie. Do pogadania tak telefonicznie czy też w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
malgo643 Re: Przyjaciel do pogadania 28.10.20, 13:14 To zależy od tego o czym chce się pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Przyjaciel do pogadania 27.12.20, 08:30 Ale chodziło imi o to jak ty to byś widziała? W końcu z amunicyjnym ci szło dość dobrze i to ci wystarczyło by? Czy jednak wolałabyś czegoś innego? Swoją drogą chyba ci się poprawiło bo cię tutaj nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
tom_kruz_wiatraki Re: Przyjaciel do pogadania 26.12.20, 18:31 Dobry wieczór wszystkim, Też szukam kogoś do pogadania o wszystkim. Samotność jest najgorsza i wiem z doświadczenia, że może doprowadzić do tragedii niekiedy. Coś o mnie - prosty facet przed 50-tką z pewnym doświadczeniem życiowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kuszakuszek11 Re: Przyjaciel do pogadania 27.08.21, 16:48 Oj chyba autorka tematu się oddaliła na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
manierka Re: Przyjaciel do pogadania 27.08.21, 22:01 Wypadłam na małą chwilkę, aby wrócić na dłuższą :) Odpowiedz Link Zgłoś
manierka Re: Przyjaciel do pogadania 27.08.21, 22:05 Miło.Jak minął Ci dzionek ? Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 27.08.21, 22:37 gdybys mnie zapytala, ...to ogolnie fajnie, aczkolwiek mogloby byc lepiej...:)) jak zawsze.. noo i mysle, ze bede mial bajeczne sny.... weekend zaplanowalas ? Odpowiedz Link Zgłoś
manierka Re: Przyjaciel do pogadania 29.08.21, 21:53 Tak, był wcześniej już zaplanowany , szkoda tylko, że pogoda nie spisała się :( Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 30.08.21, 10:20 to znaczy nie wrocilas do domu z usmiechem na twarzy ..? :) ech, nieraz tak bywa ... wazne, ze z pelna motywacja rozpoczelas nowy tydzien, z mojej strony .....fajnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
manierka Re: Przyjaciel do pogadania 30.08.21, 22:18 aż tak , to nie przejęłam się, mówi się trudno.Ja też Ci życzę udanego tygodnia i w miarę dobrej pogody za oknem.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 02.09.21, 16:55 jak mija ten Twoj tydzien, ...wszystko OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
manierka Re: Przyjaciel do pogadania 02.09.21, 22:56 W miarę dobrze.No i nie pada, dzisiaj nawet słonko ciepełkiem raczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 03.09.21, 15:59 ano tak, pogoda jest b.wazna... a reszta to..... Odpowiedz Link Zgłoś
manierka Re: Przyjaciel do pogadania 03.09.21, 23:06 Na mieście powiadają, że jak nie ma się nic do powiedzenia, to o pogodzie można.A ile można o pogodzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuszakuszek11 Re: Przyjaciel do pogadania 28.08.21, 09:40 Małe dochodzeniem. Do kogo bylo skierowane pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 28.08.21, 14:54 nie stressuj sie ! duzo rzeczy w zyciu robie ...na opak :) niemniej jednak na poczatku zazanaczylem .."gdybys mnie zapytala".. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 03.04.22, 10:54 s Ty masz jakis wyjatkowy talent ..do czegos ? Odpowiedz Link Zgłoś
manierka Re: Przyjaciel do pogadania 25.08.21, 17:02 Witam.Pogadam :) , popiszę :). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
manierka Re: Przyjaciel do pogadania 03.09.21, 23:01 Piątek.Późny wieczór.Co robimy? Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 04.09.21, 12:25 sobota i na dodatek pochmurnie ..:) zapoznaje sie i ciesze sie nowym aparatem fotograficznym ...tak sobie mysle, moze zostane fotografem ? masz talent, uzdolnienia modelki ..? :) albo trzeba miec tylko predyspozycje ..? Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 06.09.21, 16:01 ech, chyba nic nie wyjdzie z tej naszej sesji fotograficznej..:) jednak, nie mam szczescia ... w kazdym razie, z aparatu fotograficznego jestem zadowolony ! Odpowiedz Link Zgłoś
manierka Re: Przyjaciel do pogadania 15.09.21, 21:22 Mam nadzieję, że Twoja galeria jest pełna ciekawych ujęć.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 16.09.21, 15:01 gdzie tam, jestem poczatkujacym, szykbo robiacym postepy jeszcze amatorem, bedacym sadze na dobrej drodze do profesjonalizmu...:)) a moze kiedys moja galeria bedzie pelna gwiazd filmowych ? ....i nie tylko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
margorzata1970 Re: Przyjaciel do pogadania 08.09.21, 20:18 Witam. Ja również chciałabym znalezc przyjaciela do pogadania🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
ttomekgawron Re: Przyjaciel do pogadania 09.09.21, 14:14 Goska to porozmawiajmy heh Pewnie tylko wirtualnie bo ja z Siedlec Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 17.09.21, 23:02 no mysle ze dobrze ...potrzebne jest fajna sympatyczna Kobieta, do mojej hobbystycznej pracy tworczej...:) a tutaj chyba tylko takie modelki do popisania....aczkolwiek, popisalbym ...z klosztorna panna :) poznalem taka na Cafe.pl...nie powiem, mozna bylo sie posmiac ! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Przyjaciel do pogadania 18.09.21, 11:11 Na Cafe było kiedyś fajnie! Sporo osób poznałem Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Przyjaciel do pogadania 19.09.21, 09:28 Nie ma, zlikwidowali. Fajnie było bo nie było żadnych ograniczeń. Jeszcze jak dla mnie były normalne kobiety, nie wiem jak w drugą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.krajewski Re: Przyjaciel do pogadania 20.09.21, 11:49 Z dużą dozą prawdopodobieństwa zakładam, że moglibyśmy się zgrać w przedmiotowym temacie ;) Pozdrawiam P. (42) notoco6@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
yuliia_009 Re: Przyjaciel do pogadania 04.10.21, 15:23 Witam, mam zarezerwowany w listopadzie na 3 dni kamper od camperart.pl/ Czy jestes chętny ? Odpowiedz Link Zgłoś
mooose99 Re: Przyjaciel do pogadania 08.04.22, 14:48 Przeciez to spam... reklamka haha. A zimno bedzie swoja droga. Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
bosia_55 Re: Przyjaciel do pogadania 09.10.21, 21:15 Jeśli ktoś lubi jesienne spacery i kawę to zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
manierka Re: Przyjaciel do pogadania 12.10.21, 12:36 Lubię kawusię i lubię spacery Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Przyjaciel do pogadania 20.10.21, 13:25 A kto nie lubi spacerów ?u mnie z kawą różnie ale jak w miłym towarzystwie to zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
wiechuraczek Re: Przyjaciel do pogadania 13.10.21, 04:09 Bardzo chętnie przyjmę propozycje ale ciasto ja przywiozę Odpowiedz Link Zgłoś
manierka Re: Przyjaciel do pogadania 18.10.21, 19:31 Już ostrzę apetyt na ciasto , jakie upieczesz ? ile nas będzie i gdzie się spotkamy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hillkenerice187 Re: Przyjaciel do pogadania 15.03.22, 16:04 h_i_l_l_k_e_n_e_r_i_c_e_1_8_7_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m Moja droga, Pozdrowienia z hillkenerice, jak się masz? Proszę o kontakt na mój e-mail ( hillkenerice187@gmail.com) Chętnie Cię poznam, Poza tym mam coś bardzo ważnego do ujawnienia, to jest wróżenie dla mnie, ale znalazłem Trudno się tutaj wyrazić, więc proszę o kontakt na mój e-mail, abym mógł wysłać Ci moje zdjęcia i opowiedzieć więcej o sobie. Dziękuję mój identyfikator e-mail ( hillkenerice187@gmail.com ) Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: Przyjaciel do pogadania 15.03.22, 20:04 Ty również tego posłuchaj. wróżenie jest bardzo ciężkim grzechem-śmiertelnym. przestań namawiać innych do zła Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 17.03.22, 12:36 ja rowniez potrafie powrozyc fajnej, sympatycznej Kobiecie.....nie tylko z dloni ! nie afiszujac sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 18.03.22, 12:05 z pewnoscia nie wszystko wyglada tak " czarno ".... Odpowiedz Link Zgłoś
nnn.1 Re: Przyjaciel do pogadania 20.03.22, 10:12 dopóki nie przechodzi w zielonkawy jest jeszcze do przyjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: Przyjaciel do pogadania 20.03.22, 12:23 myślałam raczej o barwie bardziej przechodzącej w beż Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 20.03.22, 13:54 ech, chyba brakuje farkuje farb akwarelowych albo olejnych ....wtedy byloby bardziej kolorowo :) a moze wyszlaby nawet jakas taka na szybko abstrakcyjna sztuka ... ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Przyjaciel do pogadania 20.03.22, 14:44 na odkrycie swojego talentu, nigdy nie jest za pozno ..! :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_niemeczek_praca1 Re: Przyjaciel do pogadania 05.04.22, 16:33 Lepiej bez fotki, a ja tez marze żeby z kimś pogadac. 2 miesiące temu Żona mnie zostawiła,w pray sami mężczyżni,trzymam fason i rozmawiam o samochodach technice i pracy. Powiedz jak długo tak można? Ja już wymiękam Bynajmniej nie próbuję się żalic ale chyba jestem bardziej miękki niż mylałem :-) Cóż taka natura. Od dziecka wolałem w towarzystwie niż bawi się samemu zabawkami: Wg Ciebie to normalne i typowe czy jestem odmiencem? Wielu ludzi żyje w pojedynkę i jakoś żyją a mnie trafiar Pozdrawiam i miłego dnia/popołudnia/wieczoru. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
bernatka44 Re: Przyjaciel do pogadania 07.04.22, 12:08 witaj.. gdzie mieszkasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
mooose99 Re: Przyjaciel do pogadania 08.04.22, 14:55 Skoro kobieta zaczyna swoj wpis od : nie, odradzam. Panowie pamietajcie tez ze tak jak sa oszusci faceci , to na nas czychaja kobiety ktorym sie nudzi w malzenstwie, zwiazku, z doswiadczenia znam teksty o "cieplej czulej relacji seksualnej" czyli zycie na skroty, albo teksty ze "jest w trakcie rozwodu". To zwykle warszawka, ale niekoniecznie. Mieszkalem tam i lubie to miasto, lecz ono szkodzi wielu na glowe , niestety. Poza tym jest duzo reklam typu ukryta prostytucja. Przeraza mnie jak widze na pejsie fejsie takie anonse fejkowe, na ktore faceci sie rzucaja entuzjastycznie, nawet podaja nr tel aby "sie skontaktowala" : LUDZIE ! To jest swiat oszustow i oszukiwanych... Ty jeden z drugim cierpicie, a ona kawke popija w biurze, piluje pazury, nudzi sie i wypisuje. Albo jest nieufna, albo zaburzona, pisze smialo a potem sie okaze iz w realu zablokowana na maksa. Oczywiscie, jesli masz szczescie, dobry los, karma - you name it - to znajdziesz tu swoje szczescie, oby...Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
morus321 Re: Przyjaciel do pogadania 29.09.22, 22:20 michal123w5@wp.pl napisz...inne kobiety jak mają ochotę również zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś