Dodaj do ulubionych

JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA!

08.01.09, 22:17
Kinia, zauroczyla mnie, chce tam bycsmile))))
Obserwuj wątek
    • teletoobis Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 09.01.09, 11:05
      Opis drogi dojazdowej:
      caly czas prosto a w niedziele w prawo!
      smile
      • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 09.01.09, 17:40
        Dlaczego akurat w niedziele w prawo?smile

• teletoobis Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.01.09, 10:24
          Bo w sobote byloby za wczesnie, a w poniedzialek za pozno...
          • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.01.09, 11:43
            Interesujace, ale nadal nie wiem do czego za wczesnie lub za pozno? smile)))))
            • teletoobis Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.01.09, 12:09
              No do skrecenia we wlasciwym czasie i wlasciwym miejscu. Po to, bys trafila do
              tego bajecznego miejsca... smile
              • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.01.09, 18:33
                Rozumiem i dziekuje za wskazowkismile))))
    • khinga Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 09.01.09, 15:31
      bettina75 napisała:

> Kinia, zauroczyla mnie, chce tam bycsmile))))

Wiedziałam, że Ci sie spodobasmile)))
      Prawdziwa zimasmile
      • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 09.01.09, 17:41
        Cudownie zaczarowana krainasmile)
    • crimen Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 09.01.09, 16:34
      Bettinko, wiem, że nie chcesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz wink
      • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 09.01.09, 17:44
        Crimen, to jest niesamowite, ale wlasnie dzisiaj caly dzien tylko o Tobie
        myslalam..... telepatia w pelnym tego slowa znaczeniu.....smile)
        Jednak przypomnialam sobie Twoje slowa, ze zawsze wracasz, wiec bylam spokojna smile

Szczesliwego Nowego Roku, bo nie mialam jeszcze okazji Ci tego zyczycsmile

Chce, chce, tam bycsmile))
        • crimen Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 12.01.09, 19:30
          Bo ja zawsze odbieram pozytywne wibracje skierowane w moją stronęsmile
          A poza tym nie znam damy, która lubi zimęsmile

Teraz jestem tak blisko Kini, że ona nawet nie spodziewa się, jak
          blisko smile

Bettinko!!!
          Szczęśliwego Nowego Roku smile
          • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.01.09, 11:46
            Ja lubie zime, ale tylko wtedy gdy mam wolny czas, czyli najepiej na urlopie smile

Kinia pewnie jest tak zapracowana, ze nie ma czasu na myslenie prywtne...sad

Crimen, dziekuje kiss
            • khinga Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.01.09, 13:09
              Kinia zapracowana i bez weny...
              sad
              • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.01.09, 18:33
                Mam calkiem podobnie, ale staram sie z nia walczycsmile)))
                • khinga Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.01.09, 19:03
                  Ja teżsmile
                  Raz pod górkę, a potem z górki..
                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 14.01.09, 17:57
                    Zmiany sa okay, codziennosc jest bardziej wykanczajacatongue_out
                    • khinga Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 15.01.09, 11:58
                      O! Zmiany u Ciebie?
                      Mam nadzieje, że pozytywnesmile
                      • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 15.01.09, 13:57
                        Kiniu, raz pozytywne raz negatywne...wszystko ciagle w ruchu.
                        Z perspektywy czasu mozna powiedziec, ze jest okay, ale czasem na zywo kosztuje
                        duzo niepotrzebnych nerwow, tja a zycie we dwoje mogloby byc tak piekne......smile)))

Szukaj starannie tego Jedynego i nie zakladaj wtedy rozowych okularow, to tylko
                        moja serdeczne rada, ale Ty i tak zrobisz jak bedziesz chciala i dobrzesmile) bo w
                        koncu kazdy z nas jest innysmile)
                        • khinga Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 15.01.09, 15:30
                          Kochana, wiem też coś o tym..wzloty, upadki, kompromis, wytrwałośc, etc..
                          Ja jestem o tyle w dobrym położeniu, że mam prawo wyboru, podejmowania decyzji.
                          Własnie kilka dni temu musiałam takową podjąć. Dla mojego dobra.. Posłuchać
                          głosu rozsądku, zdejmując różowe okularysmile a mogłoby być tak pięknie...smile

Byłaby niezła, kolejna część książkismile) tyle, że czasu brak na pisaniesmile
                          • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 16.01.09, 08:45
                            Jak nie dasz rady napisac, to bedzeisz miala okazje opowiedziec swoim wnukom,
                            one lubia takie niestworzone historie smile)))))
          • khinga TRUSKAWKI CZEKAJĄ!:)) 13.01.09, 13:09
            Zapraszamsmile))
            • bettina75 Re: TRUSKAWKI CZEKAJĄ!:)) 13.01.09, 18:34
              CRIMEN!!! czy Ty to juz slyszales?

Kiniowe TRUSKAWKI czekajasmile)))

MNIAMsmile))
              • khinga Re: TRUSKAWKI CZEKAJĄ!:)) 13.01.09, 19:04
                Obiecałam kiedyś i skoro jest tak blisko to az wstyd mi nie zasmakowałsmile
                • bettina75 Re: TRUSKAWKI CZEKAJĄ!:)) 14.01.09, 17:58
                  Tez nie rozumiem, ja juz na sam zapach bym sie skusilasmile)
                  • khinga Re: TRUSKAWKI CZEKAJĄ!:)) 15.01.09, 11:57
                    No wiesz!! tongue_out
                    Nie takiej odpowiedzi oczekiwałamtongue_out
                    • bettina75 Re: TRUSKAWKI CZEKAJĄ!:)) 15.01.09, 13:58
                      Hmmm...w takim razie sorry smile)
                      • khinga Re: TRUSKAWKI CZEKAJĄ!:)) 15.01.09, 15:37
                        Ojjsmile
                        • bettina75 Re: TRUSKAWKI CZEKAJĄ!:)) 16.01.09, 08:45
                          haha smile)))
    • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 09.01.09, 19:42
      u mnie z okna jest taki widoksmile więc w każdej chwili możesz tam się znaleźć smile
      • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 10.01.09, 09:46
        W takim razie musze Cie odwiedzic smile))
        • mylutka7 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 10.01.09, 13:19
          Piękny widok, nie to co w mieście, śnieg szybko robi się brudny, a ulice czarne i jest okropnie beeee smile
          • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.01.09, 11:47
            U mnie jest nadal bialo smile
            • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.01.09, 12:21
              u mnie też, a Ciebie jak nie było tak nie ma smile
              • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.01.09, 18:36
                Kuscielu brne przez te zaspy, bo glebokim sniegu...ciezka i mozolna ta droga do
                Ciebie, ale moze mi sie uda??????
                • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.01.09, 20:25
                  a jak się śnieg w między czasie roztopi to wpadniesz czy raczej będziesz się wracać? smile
                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 14.01.09, 17:56
                    Mysle ze bez sniegu ta droga tez jest urocza smile...wiec chyba wytrwam w moim
                    postanowieniu smile))
                    • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 15.01.09, 14:16
                      czekam i czekam, może wyjdę na ulicę i pomacham to szybciej trafisz do celusmile
                      • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 16.01.09, 08:49
                        Drogi sa sliskie, wiec musze powolutku dreptac, bo zapomnialam zabrac ze soba
                        lyzewsad( .....cierpliwosci sie ucz smile))

Masz taka o kolorze teczy, to machnij jak mnie z dala zobaczyszsmile)
                        • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 18.01.09, 23:31
                          o, chyba CIę widzę, macham smile
                          • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 19.01.09, 08:52
                            Chyba to nie ja, bo ja zadnej chusteczki w kolorach teczy nie widzesmile)))))
                            • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 19.01.09, 11:54
                              To ja, wziąłem taką chusteczkę, jaką miałemsmile
                              • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 19.01.09, 12:29
                                To mnie z jakas inna Betti pomylies smile)
                                • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 20.01.09, 09:12
                                  coś mi się wydaje że Ty tak idziesz co by nie dojść smile
                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 20.01.09, 11:28
                                    Ty nawet nie wiesz, ze na pieszo to bym chyba dopiero za pol roku do Ciebie
                                    doszla i juz dawno byloby po zimie...sad(( no i tym pieknym krajobrazie,....

A samochodem w taka kraine sie nie wybiore, bo nie mam lancuchow na kola..sad((
                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 20.01.09, 11:29
                                    Zapomnialam dodac, Twoja rozkoszna coreczka to skotra sciagnieta z
                                    Ciebie...gratuluje smile)
                                    • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 20.01.09, 11:30
                                      *skora....mialo byc, sorrysmile
                                      • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 20.01.09, 12:22
                                        Nie mogłaś od razu powiedzieć, że to ściema? A ja tu stoję tyle dni na mrozie i macham jak idiota chusteczką każdej zbliżającej się postacismile
                                        Dziękuję w imieniu Córki, ale że nikt nie zauważy, jaki tata jest supersmile
                                        • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 20.01.09, 13:21
                                          Potwierdze Twoje slowa, jestes super tatasmile)) taki troskliwy nawet o swoje
                                          kolezanki z forumsmile)))

To nie byla sciema, mialam naprawde ten zamiarsmile
                                          • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 20.01.09, 13:29
                                            oj dziękujęsmile zaczerwieniłem się smile
                                            • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 20.01.09, 14:21
                                              Naprawde? o! nie sadzilam, ze jeszcze sie rumienisz smile
                                              • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 20.01.09, 20:25
                                                bo ja cnotliwy jestem smile
                                                • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 20.01.09, 22:32
                                                  hahahasmile)

Tego od Ciebie nie kupie...smile)))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 21.01.09, 15:56
                                                    a ja wcale nie chcę Ci tego sprzedać smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 22.01.09, 09:50
                                                    smile))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 22.01.09, 16:00
                                                    smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 23.01.09, 13:23
                                                    Byle do wiosny....kiss
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 23.01.09, 15:38
                                                    byle do wypłaty smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 24.01.09, 14:38
                                                    Tylko forsa Ci w glowie? smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 24.01.09, 16:59
                                                    nie tylko, czasem myślę o seksie smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 25.01.09, 14:41
                                                    Tylko czasem? smile
                                                    hmmm....a ja myslalam, ze Wy tylko czasem nie myslicie o nim smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 25.01.09, 15:07
                                                    to zabobonysmile nie trzeba w to wierzyćsmile a Ty jak często myślisz o seksie? z grzeczności nie spytam z kimsmile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 25.01.09, 16:16
                                                    Czasem tongue_out ......za to objekty sa roznesmile
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 27.01.09, 11:27
                                                    ja myslałem że kobiety są monogamiczne i myślę wyłącznie o jednym obiekcie smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 27.01.09, 11:55
                                                    Wyjatki sie zdarzaja w kazdej dziedziniesmile)))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 27.01.09, 12:54
                                                    pozostaje mi mieć nadzieję że czasem jestem jednym z obiektów smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 27.01.09, 13:15
                                                    Wszystko otwartesmile)
                                                    Kto wie, moze sie kiedys w jakims snie spotkamy?smile))))
                                                    Zapraszamsmile
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 28.01.09, 08:30
                                                    a jak często miewasz takie sny? smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 28.01.09, 12:13
                                                    Dosyc czesto, krotko przed przebudzeniem sie....smile)
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 28.01.09, 16:32
                                                    no to jest duże prawdopodobieństwo że spotkamy się we śnie smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 29.01.09, 18:36
                                                    Dzisiaj Cie nie bylo sad
                                                    ...ale moze jutro nam sie uda spotkac? smile))))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 29.01.09, 22:23
                                                    jak to było w pewnej piosence "wszystko może się zdarzyć" smile
                                                    Czy zauważyłaś że tylko my piszemy na tym forum?smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 30.01.09, 14:56
                                                    Tez tak uwazam i fajnie jest ze wszystko otwarte..... smile)

Podtrzymujemy ogien, zeby nie wygaslo nasze forumowe ogniskosmile)))

Moze w koncu ktos skuszony ciepelkiem do nas przysiadzie?smile)))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 31.01.09, 08:47
                                                    a może nie podchodzą bo nie chcą nam przeszkadzać smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 02.02.09, 10:54
                                                    W czym, w naszej pogawedce?smile))))))))))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 02.02.09, 15:01
                                                    od pogawędki się zaczyna smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 02.02.09, 17:16
                                                    Wszystko sie kiedys niewinnie zaczelo, to fakt, ale my nie jestesmy az tak
                                                    intymni, zeby nam nie mozna bylo w tym przeszkadzac smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 02.02.09, 19:22
                                                    jeszcze nie ale, ale jutro..............kto wie smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 03.02.09, 14:04
                                                    wow! myslisz, ze dojdzie miedzy nami do (wirtualnego) zblizenia? smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 03.02.09, 14:55
                                                    az tak to raczej nie smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 03.02.09, 15:03
                                                    W takim razie, nie ma mowy o intymnoscismile)))))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 03.02.09, 21:36
                                                    tylko seks gwarantuje intymność? smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 04.02.09, 08:22
                                                    Fakt, nie tylko, wiec niech pozostanie jak jestsmile)
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 04.02.09, 15:28
                                                    śpiący dziś jestem smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 05.02.09, 08:18
                                                    No tak, jak sie w nocy "buszuje"... wink
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 05.02.09, 10:00
                                                    chyba we snie smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 05.02.09, 12:33
                                                    Dala Ci zdrowo popalic..... smile))))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 05.02.09, 13:24
                                                    ale kto bo nic o tym nie wiem smileobawiam się ze przespałem chwile uniesienia smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 05.02.09, 13:34
                                                    no masz, w takim MOMENCIE zasnac!!! co za pech!!! smile))))))))))))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 05.02.09, 14:05
                                                    skoro zasnąłem to nie mogło być rewelacyjnie smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 05.02.09, 14:06
                                                    W takim razie to nie byl sex, tylko zrzucanie weglasmile))))))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 05.02.09, 14:33
                                                    chyba nigdy nie zrzucałaś węgla smile przy tej czynności nie da się zasnąć smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 06.02.09, 10:22
                                                    fakt, ale po tej czynnosci padniesz jak kao-wiecsmile))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 06.02.09, 12:57
                                                    po węglu czy po seksie z Tobą? smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 06.02.09, 12:59
                                                    Ja pisalam tylko o weglu, Kusicielu smile)
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 06.02.09, 17:44
                                                    lepiej spytac smile a nóż może miałaś coś innego na myśli smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 08.02.09, 10:45
                                                    Tak, to fakt, bez pytania latwo mozna zboczyc na manowcesmile))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 08.02.09, 14:12
                                                    a co to są manowce? bracia owiec? smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 08.02.09, 17:56
                                                    Chcesz mnie na owieczke wziac?smile)))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 08.02.09, 21:50
                                                    nie słyszałem o takiej pozycji smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 10.02.09, 09:25
                                                    hihismile)

Trzeba sobie tylko umiec cos przy tym wyobrazic i juz masz nowa pozycjesmile)))))))))
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 10.02.09, 10:07
                                                    masz jakieś pomysły? smile ja chwilowo nicsmile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 11.02.09, 11:53
                                                    Kusicielu wybacz mi ale dzisiaj jestem tylko pociagajaca smarkulasmile) ktorej w
                                                    glowie tylko lozeczko z miekka kolderka sie kolaczasmile
                                                    Zaraz zasnelabym snem niemowlecia, no ewentualnie moglbys mnie poglaskac smile ....
                                                    bo na to mam zawsze wielka ochote tongue_out...ech te pieszczotki ....
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 11.02.09, 15:11
                                                    W taki razie nic nie będę mówił, znaczy pisałsmile poczekam aż się obudzisz i czasie snu od czasu do czasu Cię pogłaszczęsmile
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 12.02.09, 12:06
                                                    jeszcze śpisz? smile kurde, obwaiam się że zagłaskałem Cię na śmierć smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 12.02.09, 12:52
                                                    Zyje i dziekuje kiss

Zachowales sie wzorowo, teraz wiem, ze moge ba Ciebie liczycsmile)

.....a sen byl bardzo emocjonalnysmile)
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 12.02.09, 13:31
                                                    żyje, naprawdę żyjesmile a już się bałem smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.02.09, 12:04
                                                    Sam widzisz jaki dlugiego snu potrzebowalam... smile))

A teraz znowu praca, praca, praca.....to do milego i bye bye smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.02.09, 12:18
                                                    pracuj pracuj a potem odpoczyneksmile weekend się już zaczyna smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.02.09, 13:23
                                                    jeszcze jaki weekend smile)...no to sie spiesze z ta robota...ciao! smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 13.02.09, 14:04
                                                    koniecznie opowiedz jak było na tym super weekendzie smile
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 19.02.09, 08:06
                                                    erotyk - dotyk
                                                  • kusiciel_dusz Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 19.02.09, 15:36
                                                    krótko ale dosadnie
                                                  • bettina75 Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 19.02.09, 22:22
                                                    Ciesze sie, ze sie rozumiemy..smile))
    • valkirya Re: JAKA PIEEEEEEEEKA FOTKA! 01.02.09, 18:29
      za taką zima tesknie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka