jack_the_ripper1 18.04.05, 10:16 czym ty sie przejmujesz. Nie masz większych problemów??? Nie rozumiem poco tak się zastanawiać!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: Trebor................. 18.04.05, 10:19 potrzebny był Ci az do tego nowy watek? Nie mogles mu powiedziec tego na jego watku? Coz za marnotractwo miejsca! Odpowiedz Link Zgłoś
jack_the_ripper1 Re: Trebor................. 18.04.05, 10:22 Moje wątki zawiarają wyjątkowe przesłąnie. A propos WOW ja nie zaliczam ale nie liczę... Odpowiedz Link Zgłoś
trebor_d Re: Trebor................. 18.04.05, 10:26 jack_the_ripper1 napisał: > czym ty sie przejmujesz. Nie masz większych problemów??? > Nie rozumiem poco tak się zastanawiać!!! Każdy podchodzi inaczej do życia. Każdy ma jakieś zasady moralne, których się trzyma. Gdybym znał kogoś 1,2,3 miesiące to bym pewnie wcale się nie przejął. Ale 8 lat, człowieku to kupe czasu. Pewnie bardzo fajnie jest skakać z kwiatak na kwiatek Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: Trebor................. 18.04.05, 10:27 Chyba tym, czego nie zrozumiesz.Wiec nawet nie pytaj.A teraz smialo, ulzyj sobie na moj temat.... Odpowiedz Link Zgłoś
wow100 Tonya 18.04.05, 10:30 jack to jak "pies, ktory duzo szczeka malo gryzie" wiec się nie martw... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Tonya 18.04.05, 10:35 nie wiem po co zalozyles taki gowniany watek?? i nie chce wiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
jack_the_ripper1 Re: Tonya 18.04.05, 10:44 wredna.suka napisała: > nie wiem po co zalozyles taki gowniany watek?? > i nie chce wiedziec! .zeby g... miało gdzie pływać Odpowiedz Link Zgłoś
jack_the_ripper1 Re: Tonya 18.04.05, 10:53 wredna.suka napisała: > no to pływaj!! to raczej ty płyN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Tonya 18.04.05, 10:56 buhahhahahha pocałuj mnie w dupę i jak gó.. poczuj się! Oczywiści po uprzednim wyparzeniu ryja gorącą wodą! IGNOR Odpowiedz Link Zgłoś
jack_the_ripper1 Re: Tonya 18.04.05, 10:58 wredna.suka napisała: > buhahhahahha > pocałuj mnie w dupę i jak gó.. poczuj się! > Oczywiści po uprzednim wyparzeniu ryja gorącą wodą! > IGNOR pięknie się s-pisałas, jk dziewczyna z Pigalaka Odpowiedz Link Zgłoś
vovin11 Re: Tonya 18.04.05, 11:19 No cóż za uduchowiona dyskusja :DDD Czy jest na sali moderator ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Trebor................. 18.04.05, 11:15 posmiejemy sie jak sie czyms zarazisz:) a ponadto myslenie wylacznie penisem jak Ty sobie poradzisz jak przyjdzie czas na prostate buhahahahahah na viagre Ci nie starczy Odpowiedz Link Zgłoś