Dodaj do ulubionych

Anna Grodzka

10.11.11, 19:16
https://gazetawiecborska.pl/wp-content/uploads/2011/10/Marszałek-Anna-Grodzka-na-basenie.jpg
w sumie to w szoku lekkim jestm,że to nasze polskie społeczeństwo zagłosowało na panią Aniesmile Dla mnie bardzo sympatyczna osoba ale imo powinien zająć się nią jakiś stylista. Myślę,że można by uzyskać podobny efekt jak w przypadku Anny Kalaty, trochę diety, włosy na blond i będzie piękniesmile
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Anna Grodzka 10.11.11, 19:25
      podobala mi sie pierwsza apelacja poslanki grodzkiej - brak haczykow w damskim kiblu poselskim.prawdziwa dama, doskwieralo jej, ze po wejsciu do WC nie ma gdzie powiesic torebkiwink
      • anna_geras Re: Anna Grodzka 10.11.11, 19:28
        lezka_z_posen napisała:

> podobala mi sie pierwsza apelacja poslanki grodzkiej - brak haczykow w damskim
        > kiblu poselskim.prawdziwa dama, doskwieralo jej, ze po wejsciu do WC nie ma gdz
        > ie powiesic torebkiwink

prawdziwa damasmile
        • lezka_z_posen Re: Anna Grodzka 10.11.11, 19:30
          dowodwink
          www.fakt.pl/Poslanka-Grodzka-juz-rozczarowana-Sejmem-Bo-w-WC-ma-problem-z-Toaletowy-problem-poslanki-Grodzkiej,artykuly,135901,1.html
          • anna_geras Re: Anna Grodzka 10.11.11, 19:34
            lezka_z_posen napisała:

> dowodwink
            > www.fakt.pl/Poslanka-Grodzka-juz-rozczarowana-Sejmem-Bo-w-WC-ma-problem-z-Toaletowy-problem-poslanki-Grodzkiej,artykuly,135901,1.html

no i git, ja tez popieram posłankę Grodzką, wkurwiające jest wieszanie torebki na klamce pełnej zarazkówsmile
            • lezka_z_posen Re: Anna Grodzka 10.11.11, 19:38
              rowniez jestem w teamie haczykowwink
              • n_x Re: Anna Grodzka 10.11.11, 19:58
                zna ktoś szczegóły transformacji posłanki Grodzkiej?
                serio pytam, bo jestem ciekawa czy widoczne na focie cycki to implanty czy efekt działania podawanych hormonów.
                ps.też jestem w timie haczyków wink
                • lezka_z_posen Re: Anna Grodzka 10.11.11, 20:14
                  n_x - gdzie bta widzisz cycki?chyba powinnam pojsc do lekarza "od oczu", bo ja tam zadnych cyckow nie widze.i z calo sympatio dla poslanki grodzkiej - nieudana metamorfoza, ciagle wyglada jak chlop w peruce.
                  • anna_geras Re: Anna Grodzka 10.11.11, 22:47
                    lezka_z_posen napisała:

> n_x - gdzie bta widzisz cycki?chyba powinnam pojsc do lekarza "od oczu", bo ja
                    > tam zadnych cyckow nie widze.i z calo sympatio dla poslanki grodzkiej - nieudan
                    > a metamorfoza, ciagle wyglada jak chlop w peruce.

jak nie ma cycków jak masmile a,że wygląda jak chłop to już insza inszośćsmile
                  • n_x Re: Anna Grodzka 10.11.11, 23:26
                    są cycki - przedział między dwoma cyckami ledwo, ledwo, ale widoczny. co prawda bywają faceci z większymi, ale męskie cyce to bardziej taka fałda z sutami skierowanymi w dół a jeśli widać przedział to znaczy ze damskie wink
    • n_x Re: Anna Grodzka 10.11.11, 23:34
      tak mi sie jeszcze rzuciło w oczy, ze na tej focie posłanka przypomina Gerarda Depardieu w kostiumie kąpielowym. oczywiście nie z cycków a z twarzy i postury wink
      • n_x Re: Anna Grodzka 11.11.11, 08:12
        już wiem - Obelix!
    • anna_geras Re: Anna Grodzka 11.11.11, 09:57
      Anna Grodzka właśnie w ddtvn.
      • lezka_z_posen Re: Anna Grodzka 11.11.11, 11:50
        anna_geras napisała:

> Anna Grodzka właśnie w ddtvn.

niestety problemu braku haczykow w kiblu nie podjela,bo motywem przewodnim rozmowy byl rechot donka podczas wystapienia biedronia w sejmiewinkbiedny biedron, do 2-giej w nocy przed lustrem wystapienie cwiczyl, a donek go wysmial.
        • anna_geras Re: Anna Grodzka 11.11.11, 14:55
          lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
          >
          > > Anna Grodzka właśnie w ddtvn.
          >
          > niestety problemu braku haczykow w kiblu nie podjela,bo motywem przewodnim rozm
          > owy byl rechot donka podczas wystapienia biedronia w sejmiewinkbiedny biedron, do
          > 2-giej w nocy przed lustrem wystapienie cwiczyl, a donek go wysmial.

Donek klasycznej głupawki dostał, ktoś pewnie głupi żart o gejach puścił i poszłosmile taki niepowstrzymany smiech w mało odpowiednim miejscu, komu się to nie przydarzyłosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka