elli_nika 26.06.05, 22:32 (choć ja sobie to srednio wyobrażam) jak chcielibyście wygladać? ja zdecydowanie jak Nicole Kidman wzglednie Sharon Stone - uważam je za absolutne przepiękne kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 26.06.05, 22:53 > (choć ja sobie to srednio wyobrażam) jak chcielibyście wygladać? Ha! Dodałbym sobie 10 cm więcej, zmienił włosy na długie czarne, twarz zamienił na bardziej przystojną i posępną - orli nos, mroczne oczy itd. :) > ja zdecydowanie jak Nicole Kidman wzglednie Sharon Stone - uważam je za > absolutne przepiękne kobiety. Niko, pozwolę sobie powiedzieć, że to byłaby kiepska zamiana, bowiem: 1. Ani Kidman, ani Stone takie piękne nie są (Kidman? Z tą cyborgowatą szczęką?) 2. Z tego, co Cię widziałem na zdjęciu, jesteś od nich bardziej atrakcyjna :) Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 26.06.05, 23:30 No prosze, ale mnie niespodziewany komplement spotkał, dziękuję bardzo:-)) Niestety nieczęsto zdarza mi się słyszeć takie rzeczy (mam bardzo piekną Mamę i jesteśmy notorycznie porównywane do siebie). Niemniej jednak Kidman stanowi dla mnie ideał kobiecej urody, a jej szczęka nic a nic nie wydaje mi się byc cyborgowata;) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 26.06.05, 23:41 No cóż, dla mnie ideał kobiecego piękna to Grażyna Wolszczak... :) Kidman? Nigdy mi się nie podobała... Prostokątna twarz, wielkie usta, małe oczy - taka typowa Amerykanka... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_jagodka Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 11:27 Kidman? > Nigdy mi się nie podobała... Prostokątna twarz, wielkie usta, małe oczy - taka > typowa Amerykanka... Tyle, że Kidman to Australijka, więc wynika z tego, że jednak nietypowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 11:37 > Tyle, że Kidman to Australijka, więc wynika z tego, że jednak nietypowa ;-) Łups :)))))))))) No dobrze, ale urodę ma amerykańską. Taką... banalną :) Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 11:45 stephen_s napisał: > > Tyle, że Kidman to Australijka, więc wynika z tego, że jednak nietypowa ; > -) > > Łups :)))))))))) > > No dobrze, ale urodę ma amerykańską. Taką... banalną :) Tez uwazam ze Kidmann ma dosyc banalna urode. Nie wiem jednak, co rozumiesz mowiac "amerykanska uroda" i dlaczego mialaby byc ona banalna. > Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 11:56 > Tez uwazam ze Kidmann ma dosyc banalna urode. Nie wiem jednak, co rozumiesz > mowiac "amerykanska uroda" i dlaczego mialaby byc ona banalna. Po prostu u ludzi z róznych krajów da się zauważyć pewne charakterystyczne cechy urody... Chociazby Polki miewają taką urodę, której gdzie indziej się nie widuje. Tak samo Brytyjczycy nierzadko miewają w sobie coś charakterystycznego... Tak samo jest z Amerykanami - z tym, że ich cechą charakterystyczną jest... brak cech charakterystycznych. Moim zdaniem Amerykanie nierzadko mają bardzo przeciętny wygląd - nawet ci przystojni są atrakcyjni w taki "oczywisty" sposób. I to własnie widzę u Kidman - ładna ona może nawet jest, ale w nudny i oczywisty sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 16:47 stephen_s napisał: > > Tez uwazam ze Kidmann ma dosyc banalna urode. Nie wiem jednak, co rozumie > sz > > mowiac "amerykanska uroda" i dlaczego mialaby byc ona banalna. > > Po prostu u ludzi z róznych krajów da się zauważyć pewne charakterystyczne > cechy urody... Chociazby Polki miewają taką urodę, której gdzie indziej się nie > > widuje. Tak samo Brytyjczycy nierzadko miewają w sobie coś > charakterystycznego... Tak samo jest z Amerykanami - z tym, że ich cechą > charakterystyczną jest... brak cech charakterystycznych. Moim zdaniem > Amerykanie nierzadko mają bardzo przeciętny wygląd - nawet ci przystojni są > atrakcyjni w taki "oczywisty" sposób. I to własnie widzę u Kidman - ładna ona > może nawet jest, ale w nudny i oczywisty sposób... > Trudno chyba mowic o charakterystycznej urodzie narodu skladajacego sie z wielu narodowosci? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 17:56 > Trudno chyba mowic o charakterystycznej urodzie narodu skladajacego sie z > wielu narodowosci? Hm, racja. Mam na myśli białych Amerykanów: Anglosasów, względnie tych z mieszanymi korzeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: zdjęcie elli-niki 27.06.05, 19:07 Mamalgosiu. Takich pytan sie nie zadaje ;-))) Ale, gdyby to Elli nie przeszkadzalo, to ja bym tez chciala zobaczyc ;-))). Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 28.06.05, 13:22 > Ha! Dodałbym sobie 10 cm więcej, ... czego? :))) A ja chciałabym wyglądać jak Hilary Swank ;) (Dzień dobry) Odpowiedz Link Zgłoś
herbarium Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 26.06.05, 23:16 Ja bym ździebko schudła - to chyba typowa odpowiedź wielu kobiet, i być może nawet w granicach moich możliwości;) a poza tym - zrobiłabym się brunetką, (jestem szatynką):) Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 26.06.05, 23:32 >a poza tym - zrobiłabym się brunetką ech, no widziesz. a mnie się marzą złociste loki;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 26.06.05, 23:42 > ech, no widziesz. a mnie się marzą złociste loki;-)) Nieeeeeee!!! Nie farbuj nigdy włosów na blond!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 26.06.05, 23:47 No nie zamierzam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 10:50 Podobnie jak Stefana, zadowoliloby mnie 10 cm wiecej. Wlasciwie nigdy nie mialam marzen, aby wygladac jak ktos inny, jak jakas gwiazda filmowa lub modelka. Kidmann i Stone maja moim zdaniem troche "zimna" urode. Wole Cindy Crawford, a ze starszych Catherine Denevue. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 11:49 ...to dla odmiany stałbym się kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 11:56 > ...to dla odmiany stałbym się kobietą. Na zawsze czy na jakiś czas? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 12:06 Najchętniej bym się przerzucał raz tak, a raz tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 12:10 > Najchętniej bym się przerzucał raz tak, a raz tak :) :)))))))))))))) Ba, to może napisz, w jaką kobietę byś się chciał zmienić..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 12:34 Piękną i inteligentną :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 15:21 A ja mam taką kolezankę, która mi się podoba bardziej niż wszytskie sławne piękności. Niesttey nie mam jej zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 19:10 Hm. Moglabym miec cere jak na reklamach kosmetykow, ale wiem, ze to technologia a nie natura, wiec specjalnie nie cierpie, ze nie mam. Poza tym nic mnie jakos szczegolnie nie uwiera, chociaz niewatpliwie do miss world mi daleko ;-))). Nnnno, moglabym chciec wygladac jak Grace Kelly, ale... chyba nie chce ;-))) -- Is. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 19:14 > Nnnno, moglabym chciec wygladac jak Grace Kelly, ale... chyba nie chce ;-))) A Katherine Hepburn? :) Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 20:35 A tez, tez. Tylko ze KH nie upinala kokow, a one mi sie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 20:16 Ja bym poszla w klasyke - Grace Kelly owszem, ale w wydaniu "Okno na podworze". Sliczna kobieta (wlasciwie dziewczynka) byla Audrey Hepurn. Z obecnych pieknosci podoba mi sie Monica Bellucci, ale nie chcialabym dysponowac az tak bujna uroda, gdybym miala jakis wybor, oczywiscie. Wlasciwie, jak sie dobrze zastanowic to podobaja mi sie chude wyploszowate blondynki np. Gwyneth Paltrow czyli nic nadzwyczajnego. Pewnie dlatego, ze sama jestem w zblizonym typie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 27.06.05, 20:35 > Z obecnych pieknosci podoba mi sie Monica Bellucci Nigdy nie rozumiałem, co niby jest takiego pięknego w Monice Bellucci... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 28.06.05, 09:44 stephen_s napisał: > > Z obecnych pieknosci podoba mi sie Monica Bellucci > > Nigdy nie rozumiałem, co niby jest takiego pięknego w Monice Bellucci... ;) Wlosy, oczy, usta, figura, wyjatkowo regularne rysy, delikatna sensualnosc: eyes1.busythumbs.com/users/a/ahemes/eyes1/images/11123931960Monica_Belluc ci027.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 28.06.05, 09:53 Zgadzam się z przedmówczynią. Mi też MB baaardzo się podoba. Jest taka kobieca... Niezależnie, czy zrobią z nią Kleopatrę, Malenę, Persefonę czy ofiarę gwałtu... Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 28.06.05, 10:22 No ładnie. To ja już przestaję się cieszyć z komplementu Stephena:-)) Steph, jeśli nie rozumiesz co pieknego w Monice Bellucci, jesli Kidman to cyborg, to chyba masz dość oryginalne podejście do kobiecej urody. jesli się zakwalifikowałam do tych w/g Ciebie atrakcyjnych, ani chybi ze mnie paskudny kaszalot :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 28.06.05, 11:23 > jesli się > zakwalifikowałam do tych w/g Ciebie atrakcyjnych, ani chybi ze mnie paskudny > kaszalot :-)))) E tam :). To są atrakcyjne aktorki wg mnie: www.claudiablack.de/ www.gudejko.pl/html_pl/Wolszczak_Grazyna.html www.gudejko.pl/html_pl/Baar_Kamilla.html Takie znowu kaszaloty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 28.06.05, 11:28 aaaaa..... ratunku! chyba udam się na operację plastyczną. Claudia Black to ewidentny kaszalot! Bobo-chłopo-miacheljackson! Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 28.06.05, 11:31 > Claudia Black to ewidentny kaszalot! Bobo-chłopo-miacheljackson! Protestuję :))))))) Owszem, jest trochę męska, ale ma o wiele bardziej charakterystyczne rysy od Moniki Bellucci. Jest coś greckiego w jej urodzie... No i ma niesamowity "kwaśny" uśmiech, bardzo fajny niski głos oraz rozkoszne spojrzenie :) Bellucci natomiast jak dla mnie ma ZERO seksapilu. Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 28.06.05, 11:34 może posiada wspomniane przez ciebie zalety, ale jest ewidentnie brzydka! Kaszalot do entej! BTW czy widziałeś film 'królowa potępionych'? za zdziwieniem stwerdziłam przyglądajac jej stronę, ze jest takowy. Ale patrząc na zdjecia z planmu serce się kraje. Co oni zrobili z taka dobrą ksiazką? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 28.06.05, 11:38 > może posiada wspomniane przez ciebie zalety, ale jest ewidentnie brzydka! Hehe. No to popatrz na to tak - "szpetna ale szlachetna" :)) Tak naprawdę wolę mniej atrakcyjne kobiety, ale z charakterem, niż modelkowate lale bez osobowości... A do takich zaliczam Monikę Bellucci. No dobrze, ale to Claudia Black. A Wolszczak??? To kaszalot??? :) > BTW czy widziałeś film 'królowa potępionych'? Wiem, że był i że grała w nim m.in. Aaliyah oraz Stuart Townsend. To, że grała tam C.Black było dla mnie niespodzianką... Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 28.06.05, 11:45 > Tak naprawdę wolę mniej atrakcyjne kobiety, ale z charakterem, niż modelkowate > lale bez osobowości... A do takich zaliczam Monikę Bellucci. ależ Bellucci jest bardzo inteligentną, dowcipną i ciepłą kobietą;-) Smiem twierdzić, ze uległeś stereotypowi 'pięknej i głupiej' i wobec jest urody zastosowałeś deprecjonujacy ja mechanizm obronny;-) A Wolszczak uważam za bardzo ładną. Na temat Baar się nie wypowiadam - nie znam, ze zdjeć - przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 28.06.05, 11:52 > ależ Bellucci jest bardzo inteligentną, dowcipną i ciepłą kobietą;-) Chodziło mi o urodę - taką kompletnie bez wyrazu. Przejrzałem właśnie jej trochę zdjęć w sieci - absolutnie nie widzę, czym tu się zachwycać. Przeciętna modelkowata uroda, płaska i nudna jak flaki z olejem. Swoją drogą, nie rozumiem, jak możesz nazywać Black babochłopem i przeciwstawiać ją Bellucci... Bellucci też jest mocno zbudowana. Prawdę mówiąc, kiedy widziałem ją w "Matrixie", to moje generalne wrażenie było: ciężka, barczysta kobieta udająca zgrabną i seksowną. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Kolejna porcja "kaszalotów" dla Niki ;) 28.06.05, 12:58 Niko, jak powiesz, że to są "kaszaloty", to już naprawdę się załamię :) www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=18044&baza=1 cate.blanchett.filmweb.pl/Cate,Blanchett,galeria,PersonGaleria,id=6495 danuta.stenka.filmweb.pl/Danuta,Stenka,galeria,PersonGaleria,id=401 www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=14605&baza=1 Każda z nich bije Monikę Bellucci na głowę... Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: Kolejna porcja "kaszalotów" dla Niki ;) 28.06.05, 13:24 Michalska to kaszalot - przede wszystkim intelektualny;-))) a uroda przeciętna. Kate też nie lubię, Stenkę za to bardzo. Segda jest atraktyjną kobietą i ma klasę, przy tym jest dobra aktorką. Ale nie jest 'w moim typie'. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Jak można nie lubić Cate Blanchett????? 28.06.05, 13:30 Najpiękniejsza kobieta na świecie!!!!!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: Jak można nie lubić Cate Blanchett????? 28.06.05, 13:38 dla mnie nudna i bez wyrazu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak można nie lubić Cate Blanchett????? 28.06.05, 13:47 > dla mnie nudna i bez wyrazu;-) Zwiewno-zmysłowo-ponętno-złowieszczo-okrutna Cate Blanchett... bez wyrazu??? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: Jak można nie lubić Cate Blanchett????? 28.06.05, 14:14 elli_nika napisała: > dla mnie nudna i bez wyrazu;-) Dla mnie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: Kolejna porcja "kaszalotów" dla Niki ;) 28.06.05, 14:02 stephen_s napisał: > Niko, jak powiesz, że to są "kaszaloty", to już naprawdę się załamię :) > > www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=18044&baza=1 > cate.blanchett.filmweb.pl/Cate,Blanchett,galeria,PersonGaleria,id=6495 > danuta.stenka.filmweb.pl/Danuta,Stenka,galeria,PersonGaleria,id=401 > www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=14605&baza=1 > > Każda z nich bije Monikę Bellucci na głowę... > Ojejku, Stefan, Segda bije Bellucci na glowe???? A ktoz by sie za Segda na ulicy obejrzal? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Kolejna porcja "kaszalotów" dla Niki ;) 28.06.05, 14:05 > A ktoz by sie za Segda na ulicy obejrzal? Hmm, ja? Prędzej, niż za Bellucci... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s "Kaszaloty" cz. III :) 28.06.05, 13:46 A o tych paniach, Niko, co powiesz..? ;) www.imdb.com/gallery/ss/0286716/Ss/0286716/2288_K0403_36_rgb.jpg?path=pgallery&path_key=Connelly,%20Jennifer www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/ZdjeciaOsoby?osoba=23654&baza=1 www.imdb.com/gallery/ss/0316654/Ss/0316654/DF-06377_r.jpg?path=pgallery&path_key=Dunst,%20Kirsten Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: "Kaszaloty" cz. III :) 28.06.05, 14:01 Poza pietrzak, której nie znosze pozostałych nie znam, ale Jennifer baaardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Hihi... 28.06.05, 14:06 ... a do Jennifer Connelly moim zdaniem jesteś podobna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s "Kaszaloty" cz. IV :) 28.06.05, 14:02 Niko, a one? :) www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=1505&baza=1 www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=galeria&kat=4&page=2&id=211 www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=25687&baza=1 www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=23285&baza=1 Odpowiedz Link Zgłoś
niceman1986 Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 28.06.05, 13:03 Hmmm, jak chciałbym wyglądać? szczerze mówiąc jestem jaki jestem i dobrze mi z tym, akceptuje siebie (w miare:P) i jeśli chciałbym jakoś wyglądać to zacząłbym ostro w siebie inwestować ;) Nie chciałbym upodobnić się do czyjegoś wyglądu, zdecydowanie wolałbym w jakiś sposób "upiększać siebie" i to dało by mi dalszą możliwość bycia indywidualnością - jedną, jedyną taką jednostką, która po prostu o siebie dba :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Jak mógłbym wyglądać... :))) 28.06.05, 14:47 Tak się zastanowiłem i doszedłem do wniosku, że mógłbym wyglądać jak Johnny Depp w "Piratach z Karaibów" ;) www.imdb.com/gallery/ss/0325980/Ss/0325980/PiratesCN-36-6.jpg?path=pgallery&path_key=Depp,%20Johnny Ewentualnie, jak Christian Bale: www.filmweb.pl/Christian,Bale,galeria,PersonGaleria,id=3238 www.imdb.com/gallery/granitz/1937/Events/1937/ChristianB_Ausse_940168_400.jpg?path=pgallery&path_key=Bale,%20Christian Albo jak David Wenham: www.imdb.com/gallery/granitz/2456/Events/2456/DavidWenha_Grani_2659084_400.jpg?path=pgallery&path_key=Wenham,%20David www.filmweb.pl/David,Wenham,galeria,PersonGaleria,id=40002 :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 29.06.05, 16:12 Chciałbym przestać wreszcie wygladać na małolata. Ale na szczęście natura dokona tego sama i nie muszęnic robić. Odpowiedz Link Zgłoś
karafka_do_wina Re: gdybyście mogli zmienić wygląd... 02.07.05, 18:29 zabrzmi to pewnie nieskromnie, ale nie zmienilabym w sobie absolutnie nic. jestem zadowolona ze swojego wygladu :-) co do Nicole Kidman to ma delikatne rysy i naprawde nie widze u niej zadnej dziwnej szczeki. tak samo delikatna ma budowe, swietne nogi i ladne dziewczece piersi, co nie raz bylo widac. M. Bellucci mniej mi sie podoba, ale tez nalezy do ladnych kobiet, zwlaszcza na tle poludniowej scenerii. Odpowiedz Link Zgłoś