gph 30.06.05, 10:56 dobrze się myśli o życiu widząc te tłumy beztroskich dziewcząt ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tripis Re: czerwcowe wieczory bywają miłe 30.06.05, 21:32 jak patrzysz na tlum beztroskich dziewczat o 10.56 rano to ja sie nie dziwoe, ze do wieczora masz dobre myslenie "o życiu"... :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czerwcowe wieczory bywają miłe 01.07.05, 08:10 tripis napisał: > jak patrzysz na tlum beztroskich dziewczat o 10.56 rano > to ja sie nie dziwoe, ze do wieczora masz dobre myslenie "o życiu"... > :) > hehe o 10.56 to już tylko wspominać zostaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: czerwcowe wieczory bywają miłe 01.07.05, 09:25 jakos te tlumy mnie troche przerazaja...:) ale dzis mamy juz lipiec... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ??? że tłumy 04.07.05, 11:26 sabba napisała: > tlumy lubia tratowac... są tacy dewijanci, co i to lubią :) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead co prawda to prawda... 01.07.05, 14:54 ...ale wszystko co mile szybko sie konczy i trzeba isc do domu... ale musiesz przyznac ze pare pasztecikow tez przelecialo... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: co prawda to prawda... 04.07.05, 11:28 boldhead napisał: > ...ale wszystko co mile szybko sie konczy i trzeba isc do domu... > ale musiesz przyznac ze pare pasztecikow tez przelecialo... tja, z otłuszczonych gęsich vontrupek przygotowanych ;) Odpowiedz Link Zgłoś