nekroskop88 16.07.05, 12:20 Wątek do informowania, że się zaraz wróci ;) Więc ja informuje - zw :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Zaraz wrócę 16.07.05, 12:23 nekroskop88 napisał: > Wątek do informowania, że się zaraz wróci ;) > > Więc ja informuje - zw :) > ok,na gg jakieś oszołomy z Nakła mnie zaatakowały:///////// > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Zaraz wrócę 16.07.05, 12:27 heheheheheheheheheh czego chcą? ps. Ty to masz szczescie do psychicznych :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Zaraz wrócę 16.07.05, 12:31 nekroskop88 napisał: > heheheheheheheheheh > czego chcą? > > > ps. Ty to masz szczescie do psychicznych :P > > jakaś konferencja na gg mi się włączyła i znajomy numer tego kolesia którego starałąm sie spławić 2 tyg temu...i niestety to są chyba jego kumple... 3 lata temu przyczepił się do mnie jakiś Adam z Lubaczowa(pomyliły mu się numery tel.kom. i wydzwaniał przez pół roku:/ o kosmos! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: Zaraz wrócę 21.07.05, 19:03 Tekst roku jaki ja dostałem to od jakiejśc zosi 14, napisała że będę ojcem, ja jej na to, że super sprawa, lae na pewno ona nie będzie matka:P. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Zaraz wrócę 21.07.05, 19:06 :) ciekawe co poczęła z dzieckiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Zaraz wrócę 21.07.05, 19:25 to ja powiedziąłam ostatnio koledze,że został dziadkiem i mu gratuluję;) Odpowiedz Link Zgłoś