Dodaj do ulubionych

Skrypt z rozmowek exhibicjonistow

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 10:21
To trzeba miec niezlego kopa by te potrzeby w necie zalatwiac. Erotomanstwo-
gawedziarstwo...:o)
Norma Jaen ze swym Sraczkiem dyskutuje. Warto przesledzic, bo o kazdym tam
cos jest! Zrwacam uwage na wyszukany styl prezentowania uczuc i zachowan :o)
Ekshibicjonista, to ptysiu w porownaniu do tych dwojga :o)

Mud 06.09
shreczek 06-09-2002 10:47 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Jestem Kochanie
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 c.d IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 10:23
      • Re: Mud 06.09
      Shrek_ 06-09-2002 12:16
      Tez Kochanie lubie rozmawiać, na wszystkie tematy.Chyba wiem jak to wygladało,
      znam to, tez to przeżyłem. Obawiam sie, ze my za wiele nie pogadamy Skarbie.
      w przerwach jezyk bede miał zajety:-))))))))))))))
      • shrek_ Ile 13.09.02, 10:33
        razy onanizowałes sie przy tych tekstach. Przyznaj sie:-))))))
        • paranoid__android Re: Ile 13.09.02, 10:37
          ile razy w zyciu czules sie jak pajac, pajacu?
          • shrek_ Re: Ile 13.09.02, 10:38
            :-))))) nerwy pusciły:-))))))))))))))))
            • paranoid__android z twojego powodu??? 13.09.02, 10:42
              buahaha :D

• Gość: mario2 Re: Ile IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 10:42
              Tobie? przy pisaniu, czy na samo wspomnienie?
            • paranoid__android eee... 13.09.02, 11:13
              no, sraczka, wpisuj cos...
              tak lubie patrzec jak sie miotasz :)
              "olewam ich" - "onanista"
              "mam tych kretynow w dupie" - "nie wychodz wieczorami z domu!"

buahaha
              • Gość: mario2 Re: eee... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 11:15
                Nie przerywaj sraczce! On ma teraz narade!
                Naradza sie z Fioła jaki numer dzis przy komputerku wytna! :o)
                • paranoid__android Re: eee... 13.09.02, 11:27
                  tak - narada na najwyzszym szczeblu.
                  co, kto, komu i w co wetknie... :)
                  • Gość: mario2 Re: eee... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 11:36
                    Sraczek ma sztywne lacze, a Ksiezniczka potrzebuje stalego lacza. Myslisz ze
                    sie zgraja?
                    • paranoid__android Re: eee... 13.09.02, 11:42
                      A moze to male niedomowienie? Moze Ksiezniczka "stale potrzebuje sztywnego
                      lacza"? nno, ale z mentalnoscia tirowki, ma pewnie szanse na zaspokojenie
                      potrzeb.
                      Tak wiec, sraczku, do roboty. A w domu powiedz, ze delegacja, konsylium,
                      narada, sympozjum, plenum... zreszta cos tam wymyslisz pewnie. :)
                      • Gość: mario2 Re: eee... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 11:44
                        jak sztywnego lacza poszukuje, to sie zawiedzie.
                        Sraczek ponoc miekkim robiony i z miekkim biega!
                        • paranoid__android biega... 13.09.02, 11:46
                          ...nagi po parkach w rozwianym plaszczu. w koncu ma dusze eshibicjonisty.
                          • Gość: mario2 Re: biega... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 11:47
                            to on ma jakikolwiek koniec? I to w dodatku z dusza?
                            • normaalny Re: biega... 13.09.02, 11:59
                              Jak ci sie mario ze soba rozmawia?. Mam na mysli oczywiscie androida.
                              To jest bardzo interesujacy przypadek.
                              Co odczuwasz czytajac sam siebie?
                              • paranoid__android "mam na mysli" 13.09.02, 12:10
                                - to dopiero brzmi interesujaco w twoim wykonaniu...
                                :D
                            • paranoid__android hmm 13.09.02, 12:01
                              dobre pytanie.
                              a z dusza to moze zelazko?
                              • Gość: mario2 Re: hmm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 12:15
                                Co ty, za glupi jak na zelazko. Zelazko jest bardziej skomplikowane umyslowo!
                                • pan_pndzelek Ludzie ale JAZDA!!! 14.09.02, 13:46
                                  Czy wiecie coś więcej o Rozkalibrowanej Księżniczce? Niezły z niej łajdus. Choć
                                  czasem taka jakby smutniejsza, ale to pewnie dlatego, że dawno nic ciepłego w
                                  ustach nie miała...
    • Gość: znudzony Re: mario2, weź wolne IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 14:11
      O rany, że chce Ci się śledzić czyjeś posty, cytować je, rozwodzić się nad ich
      treścią. Czy Twoja praca polega na śledzeniu forum i sporządzaniu notatek
      służbowych?
      Siedzisz tu od rana do nocy, wiesz, lekarze już leczą takie uzależnienia.

• Gość: mario2 Re: mario2, weź wolne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 14:20
        a skad wiesz, co ja robie i kiedy?
        Czy twoja praca polega na sledzeniu tego co i kiedy ja robie?

Ku chwale ojczyzny!
        • Gość: znudzony Re: mario2, weź wolne IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 14:25
          Nie sledzę Twoich działan. Fakt jest faktem, przesiadujesz tu non stop. Może
          zaprzeczysz temu?
          • Gość: mario2 Re: mario2, weź wolne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 14:26
            a co cie to kurwa obchodzi?
            • kitek1 podgladanie, podgladaczy............. 14.09.02, 14:36
              to jest dopiero fajne zboczenie:)
              • Gość: pom Kitek, masz szansę na.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 14:41
                zrobienie szybkiej kariery naukowej.:)
                • Gość: znudzony Re: Kitek, masz szansę na.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 14:48
                  W takim tempie to już tylko na Uniwersytecie Trzeciego Wieku.

Gość portalu: pom napisał(a):

> zrobienie szybkiej kariery naukowej.:)
                  • Gość: pom Proszę Kitka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 14:52
                    się nie czepiać! Komu ja potem do oczu skoczę...
                    • Gość: znudzony Re: Proszę Kitka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 14:57
                      kitek jest nieździeralny
                      • Gość: pom I za to IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 15:06
                        Go lubię.:)
                        • Gość: znudzony Re: słowem stalowa magnolia,b/t IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 15:08

• Gość: pom Re: słowem stalowa magnolia,b/t IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 15:21
                            Za to Ty, jak na znudzonego, jesteś nad wyraz aktywny:)
                            • Gość: znudzony Re: słowem stalowa magnolia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 15:22
                              A Ty?
                              Lubisz pogadać, co?
                              • Gość: pom Re: słowem stalowa magnolia IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 15:26
                                Chęć pogadania chyba nie jest objawem nieuleczalnej choroby?:)
                                • Gość: znudzony Re: słowem stalowa magnolia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 15:31
                                  Nie, to normalne. Nie przejmuj się.
                                  • Gość: pom Re: słowem stalowa magnolia IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 16:01
                                    Nie wiedziałam, że wyglądam na przejętą...
                                    • Gość: już_nieznudzony Re: słowem stalowa magnolia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 08:49
                                      Nie wiem jak wyglądasz, a tym bardziej przejęta.
                                      • kitek1 a ja wiem jak pompuszka wyglada, i bardzo sie.... 15.09.02, 08:57
                                        ciesze,
                                        ze byle kto nie wie:)))
              • Gość: znudzony Re: podgladanie, podgladaczy............. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 14:43
                mario2, kitek1, sraczek, sraczka zielona, mentliczek itp., Maryśku, lubisz
                gadać sam ze sobą, to nawyki późno-starokawalerskie.
            • Gość: znudzony Re: mario2, weź wolne IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 14:40
              Gościu, wyluzuj się, takie przekleństwa to oznaka słabości.
              Nie obchodzisz mnie. Ale mogę sobie stwierdzić fakt. Tego mi nie zabronisz,
              mogę sobie pisać gdzie i co chcę. Jarzysz czyje to słowa? Twoje.
              Mocny to ty jesteś "w gębie" przed monitorem, w realu również, Marianie?
              • Gość: mario2 Re: mario2, weź wolne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 14:43
                Marianie??? Biedaku, nie chciej mnie w realu spotkac.
                Pisz sobie pisz, im wiecej tym lepiej.
                Wtedy sie bardziej kompromitujesz! :o)
                • Gość: znudzony Re: mario2, weź wolne IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 14:46
                  Mariańciu, zmień repertuar, bo się powtarzasz. Do tego dzień w dzień.
                  Poza tym skoro ty możesz się kompromitować to ja nie mogę? Nie masz na to
                  monopolu.

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Marianie??? Biedaku, nie chciej mnie w realu spotkac.
                  > Pisz sobie pisz, im wiecej tym lepiej.
                  > Wtedy sie bardziej kompromitujesz! :o)
            • Gość: a fe Re: mario2, weź wolne IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.09.02, 15:30
              grzeczniej gnojku prosze:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka