Dodaj do ulubionych

Ja wiedziałam, że tak będzie...

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 18:57
że 13 w piątek mnie dopadnie!!!!

Dziś, 13 w piątek cała moja misterna konstrukcja pod tytułem "życie bez
męzczyzny jest do przełknięcia" legła w gruzach.
Legła w gruzach pękniętej rury w łazience...

Tak, tak, proszę Państwa - 13 w piątek pękła mi rura!!! :) Ale to pikuś w
porównaniu z tezą nie do obalenia, że niespodzianki życia łatwiej znosi się
we dwoje... i nie tylko o tę cholerną rurę tu chodzi.

No to tyle...
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... 13.09.02, 19:00
      zadzwon na pogotowie techniczne i przyjedzie wysoki, przystojny inzynier
      hydrauliki i urzadzen sanitarnych o niebieskich oczach i szelmenowskim
      spojrzeniu. Szybko naprawi rure, skonsumuje przygotowana przez Ciebie kolacje
      przy swiecach. Wiecej odwagi i optymizmu kobieto!
      • Gość: pom Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:07
        Maryś, no coś Ty, wszystko już zdążyłam zorganizować sobie w główce. Przyjdą
        dwa dziadki ze Spółdzielni, rąbną w ścianę i zaczną robotę, może już w
        poniedziałek, jak dobrze pójdzie.
        Czy ja wyglądam jak spanikowana, drobna blondynka??:))
        • mario2 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... 13.09.02, 19:11
          nie wygladasz, ale.... :o)
          • Gość: pom Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:19
            Zakasam rękawy, chwycę jakiś kilof i sama zacznę działać:))
            • mario2 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... 13.09.02, 19:22
              mlota pneumatycznego nie ruszaj!
              Co najwyzej jakiego francuza. Oni sa szarmanccy,, spytaj Jasminy
              • jasmina_tdi Tylko nie francuzy!!!!!!!!! 13.09.02, 19:24
                To gupki i brudasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bleeeeeeeeeeeeeeeeeee.........

mario2 napisał:

> mlota pneumatycznego nie ruszaj!
                > Co najwyzej jakiego francuza. Oni sa szarmanccy,, spytaj Jasminy
                • Gość: pom Re: Tylko nie francuzy!!!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:28
                  O, przepraszam, nie wszyscy!!
                  Ale akurat na hudraulice się nie znają, wolę ich wykorzystywać do innych
                  celów. :))
                  • mario2 Re: Tylko nie francuzy!!!!!!!!! 13.09.02, 19:30
                    mnie chodzilo o francuza do hydrauliki!
                    Taki klucz, wiesz!

Kurde, czy wam sie wszystko z biala chusteczka kojarzy?
                    :o)
                    • Gość: pom Re: Tylko nie francuzy!!!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:33
                      Maryś, kurka wodna, może i ja nie nieco niepozorna jestem ale na kluczach
                      francuzach to się znam!! Na wiertarkach udarowych, gwintownicach i innych
                      lutownicach. Niestety, sama nic nie zrobie, bo w łapkach pałer potrzebny jest.
                      Ale ja powiedz - przecinak! to będę wiedzieć co mam podać!

• Gość: pom Re: Tylko nie francuzy!!!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:37
                        Ale jak powiesz - miało tak być... z tego wszystkiego szybciej piszę niż myślę.
                        • mario2 Re: Tylko nie francuzy!!!!!!!!! 13.09.02, 19:39
                          na francuzach sie znasz, ale do hydrauliki nie uzywasz :o)
                          moze do (demontazu) lozka byliby bardziej uzyteczni ?
                          • Gość: pom Re: Tylko nie francuzy!!!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:47
                            A demontaż miałby być fachowy, czy przez rozregulowanie innego rodzaju?:)
                            • mario2 Re: Tylko nie francuzy!!!!!!!!! 13.09.02, 19:56
                              a co byloby dal Ciebie przyjemniejsze?
                              • Gość: pom Re: Tylko nie francuzy!!!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 20:00
                                lubię jak się facet męczy technicznie:) wybieram profesjonalny demontaż:)
                                • mario2 Re: Tylko nie francuzy!!!!!!!!! 13.09.02, 20:11
                                  Alez to nie meka- sama przyjemnosc!
                                  Do tego z Toba... :o)
                                  • kitek1 menik juz pedzi, neostrada............... 13.09.02, 20:13
                                    z jakas zatyczka:)
                                    • Gość: pom przestańcie...... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 21:25
                                      naprawdę mi niewesoło:(((
                                      żeby tego wszystkiego było mało to od kilu godzin biegam co 5 min do kibelka i
                                      mnie zaczyna ostro boleć:((((
                                      • kitek1 pompuszko mila, ja i moj kot naprawde Ci ......... 13.09.02, 21:33
                                        wspolczujemy,
                                        i okrutnie zalujemy,
                                        ze Ci pomoc nie mozemy:(
                                        • Gość: pom Re: pompuszko mila, ja i moj kot naprawde Ci .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 21:59
                                          Dzięki Kituś dobra duszyczko....
                                          rura pękła, coś mi szwankuję ale się trzymam jakoś:)
    • men_ Re: Anie mówiłem, że tak 13.09.02, 19:08
      kiedyś będzie ?:)
      • jasmina_tdi uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... 13.09.02, 19:13
        ............ jak taka rura peknie, to klopot straszliwy, kapie, cieknie, boli, i kosztowne to to i wogole.........
        • Gość: pom Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:15
          Jaśminko... o kosztach mi nawet nie wspominaj...:(((((((
          • jasmina_tdi Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... 13.09.02, 19:16
            racja! Ten od rury niech o tym mysl! Tak trzymac! :)

Gość portalu: pom napisał(a):

> Jaśminko... o kosztach mi nawet nie wspominaj...:(((((((
            • Gość: pom Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:18
              No własnie, zamiast uganiać się za intelektualistami, trzeba było mi trzepotać
              rzęsami do grup remontowych:)))
              • jasmina_tdi Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... 13.09.02, 19:21
                Nigdy nie jest za pozno :)))))) Taka grupa to fajna rzecz. Albo grupowy taki :) Mniam!

> No własnie, zamiast uganiać się za intelektualistami, trzeba było mi trzepotać
                > rzęsami do grup remontowych:)))
                • Gość: pom Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:24
                  no niby sie jest za późno ale muszę się streszczać... znaleźć jakiegoś w trybie
                  pilnym!! ile można siedzieć w chacie bez wody?? :))
                  • jasmina_tdi Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... 13.09.02, 19:27
                    Tylko sie tak nie rozpedzaj z tymi wodnymi trybamii bo skonczysz na opcji "z drzewem do lasu" :))))))

> no niby sie jest za późno ale muszę się streszczać... znaleźć jakiegoś w trybie
                    >
                    > pilnym!! ile można siedzieć w chacie bez wody?? :))
                    • Gość: pom Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:30
                      Jak drzewo rasowe to i do lasu można bez zalu przynieść :)
                      • jasmina_tdi Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... 13.09.02, 19:34
                        Blagam tylko zadnych tekstow o hebanie :))) Juz mi tu ktos to wciskal jaka teorie o kobietach niebanalnych i lepszych od wszystkiego :))

> Jak drzewo rasowe to i do lasu można bez zalu przynieść :)
                        • Gość: pom Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:41
                          Oj, Śminka, przewrażliwiłaś się trochu, czy jak?:)Rasowe to takie swojskie, ale
                          dobrze cięte, porządnie składowane, suszone impregnowane nowoczesną
                          technologią... takie co się nie wypaczy jak nabierze wilgoci znienacka:)
                          • jasmina_tdi Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... 13.09.02, 19:44
                            Nieeeeeeeeeeeeeee... po prostu mam jakas taka dziwna niechec do drewna co to... eeeee... nie ma o czym mowic! Modelowych
                            egzemplarzy nie lubie :))) Swojskie moga byc :)

> Oj, Śminka, przewrażliwiłaś się trochu, czy jak?:)Rasowe to takie swojskie, ale
                            >
                            > dobrze cięte, porządnie składowane, suszone impregnowane nowoczesną
                            > technologią... takie co się nie wypaczy jak nabierze wilgoci znienacka:)
      • 0nly Pom, a moze tak.... 13.09.02, 19:39
        popros menika, on juz kiedys unce wanne przepychal, to pewnie na rurach sie
        zna....
        jak wie jak odetkac, to moze tez wie jak zatkac....:))))
    • kitek1 pompuszcce kochanej, RURA PĘKŁA............ 13.09.02, 19:40
      Ja wiedziałam, że tak będzie
      • mario2 Re: pompuszcce kochanej, RURA PĘKŁA............ 13.09.02, 19:43
        bo cisnienie sie podnioslo :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka