Dodaj do ulubionych

Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B

IP: *.eranet.pl 31.12.06, 01:56
A dlaczego nie przedstawiają nigdzie kariery zawodowej nowego wicka????
Obserwuj wątek
    • sumer55 jeżeli to ten sam facio co myślę to: MNIEJ NIŻ 01.01.07, 22:10
      ZERO!!! Jaki szef taki podwładny. Skąd ten Krywult takich ludzi wytrzaskuje!!!
      • Gość: celop Re: jeżeli to ten sam facio co myślę to: MNIEJ NI IP: *.chello.pl 02.01.07, 12:59
        widzialem zdjecie goscia na bespress.pl i musze przyznac, ze dla mnie na
        poczciwego czlowieka nie wyglada
        • Gość: Nowszy Re: jeżeli to ten sam facio co myślę to: MNIEJ NI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:55
          Oto bagienko dyskusyjne własnie! Zero rzetelnej informacji. Tylko pomówienie i
          domysły (na podstawie zdjęcia !!!). Wie ktoś coś konkretnego? Niech napisze,
          proszę.
          • Gość: Darek Re: jeżeli to ten sam facio co myślę to: MNIEJ NI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:05
            Rzeczywiście - informując o nominacji przynajmniej jeden dziennikarz powinien
            przybliżyć karierę zawodową nowego zastępcy p. Prezydenta. A oceniając po
            wyglądzie wiele się nie dowiemy, poza tym nie zawsze wygląd z przypadkowo
            zrobionego zdjęcia oddaje rzeczywistość, którą komentujemy.
          • Gość: celop Re: jeżeli to ten sam facio co myślę to: MNIEJ NI IP: *.chello.pl 03.01.07, 01:56
            ja tylko opisuje swoje wrazenia estetyczne a nie pomawiam goscia, o ktorego
            istnieniu nie mialem zielonego pojecia:)
    • Gość: obserwator Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: 62.233.230.* 03.01.07, 08:24
      nie ważne kto to jest. ważne że krywult wypełnił zobowiązania wyborcze wobec
      platformy. miała dostać wicka i dostała, a ze giełda był na pasku krywulta
      przez ostatnie 4 lata to będzie miało także kapitalne znaczenie dla relacji
      prezio/wice prezio. lepiej mieć swojego paltformiaka niż jakiegoś z nadania.
      tomaszczyk to też jest wyborcza nominacja. a podobno krywult usunął politykę z
      ratusza... taaak ale chybą tą która nie była mu po myśli.....
      • Gość: dd Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.01.07, 11:47
        jak mozna powiedziec ze ktos jest poczciwy, badz nie na podstawie zdjecia -
        ludzie kompletna paranoja
    • adal_m18 Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B 04.01.07, 15:38
      Zawsze łatwiej klepać ozorem i obrażać innych ludzi niż się "zniżyć" do
      podejścia konstruktywnego. Poniżej info z Onetu:

Zbigniew Giełda został trzecim wiceprezydentem Bielska-Białej - poinformował w
      czwartek podczas sesji rady miejskiej w Bielsku-Białej prezydent Jacek Krywult.
      Nowy wiceprezydent Zbigniew Giełda ma 54 lata. Pochodzi z Rudy Śląskiej. Jest
      absolwentem Akademii Ekonomicznej w Katowicach. W bielskim magistracie pracuje
      od kwietnia 2003 roku. Ostatnio był naczelnikiem wydziału strategii i rozwoju
      gospodarczego.
      • Gość: celop Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.chello.pl 04.01.07, 16:25
        dobra niech bedzie. bylem pijany, jak to pisalem:>
        • Gość: docelopa Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 01:49
          Nie, nie byłeś pijany...Jaki szef, taki podwładny. Jaki podwładny taki szef. I
          tyle
          • Gość: Nowszy Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 02:24
            Gość portalu: docelopa napisał(a):
            > Nie, nie byłeś pijany...Jaki szef, taki podwładny. Jaki podwładny taki szef.
            I
            > tyle

Jaki "celop" taki "docelopa" - obaj pijani w trakcie pisania.
      • Gość: zgred Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:17
        To niewiele wiemy o nowym zastępcy Krywulta. Jakie miał sukcesy zawodowe by
        awansować na obecne stanowisko? Czy i jak długo mieszka w B-B. Co dobrego
        uczynił będąc naczelnikiem wydziału strategii i rozwoju gospodarczego? A może
        on jest typowym poduszkowcem?
        • Gość: Alex Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:17
          Dajcie spokój. Gość jest dobrze poukładany.
          • Gość: ok Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:33
            Dajcie spokój. Moim zdaniem facet jest ok. Z tego co wiem zamierza wreszcie w
            BB wprowadzić racjonalną politykę mieszkaniową i uchwalić ją na sesji, Jeśli
            uda mu się to, to naprawde będzie dla niego olbrzymi sukces! Brawo Panie
            Giełda, niech Pan zajmie się polityką i strategią mieszkaniową w mieście a
            wszyscy będziemy Panu za to wdzięczni! Dużo siły i sukcesów w pracy!
            • Gość: Bazar Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 23:49
              A co, polityka mieszkaniowa po 4 latach rządów Krywulta jest nieracjonalna????
              To jedno zdanie uwidacznia, jakie dziwne ludzie do stołka się dorwały
              • Gość: Nowszy Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 00:36
                >A dlaczego nie przedstawiają nigdzie kariery zawodowej nowego wicka????
                Taki jest temat watku (j.w.). Doliczyłem sie tylko 2 merytorycznych wypowiedzi.
                O ile wiem to ludzie z Urzedu Miejskiego kontroluja to forum. Może przedstawią
                karierę zawodową wiceprezydenta Zb. Giełdy z uwypukleniem jego dotychczasowych
                dokonań/sukcesów. Chyba taka informacja należy się mieszkańcom Bielska - Białej.

• Gość: wie ale nie powie To jest bardzo interesujące IP: *.eranet.pl 22.01.07, 17:43
                  gdzie pracował pan Giełda w latach osiemdziesiątych? Ciekawe gdzie należałoby
                  zwócić się z tym pytaniem... niech pomyślę... może coś wiedzą byli pracownicy
                  FSM??! Pewnie tak... zwłaszcza niektórzy mogą mieć szczegółową wiedzę w tej
                  sprawie.
                  • Gość: Andrzej Re: To jest bardzo interesujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:55
                    Nie bądź taki, powiedz, no powiedz..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka