Gość: aalexanderesbek IP: *.eranet.pl 31.12.06, 01:56 A dlaczego nie przedstawiają nigdzie kariery zawodowej nowego wicka???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumer55 jeżeli to ten sam facio co myślę to: MNIEJ NIŻ 01.01.07, 22:10 ZERO!!! Jaki szef taki podwładny. Skąd ten Krywult takich ludzi wytrzaskuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celop Re: jeżeli to ten sam facio co myślę to: MNIEJ NI IP: *.chello.pl 02.01.07, 12:59 widzialem zdjecie goscia na bespress.pl i musze przyznac, ze dla mnie na poczciwego czlowieka nie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Re: jeżeli to ten sam facio co myślę to: MNIEJ NI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:55 Oto bagienko dyskusyjne własnie! Zero rzetelnej informacji. Tylko pomówienie i domysły (na podstawie zdjęcia !!!). Wie ktoś coś konkretnego? Niech napisze, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: jeżeli to ten sam facio co myślę to: MNIEJ NI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:05 Rzeczywiście - informując o nominacji przynajmniej jeden dziennikarz powinien przybliżyć karierę zawodową nowego zastępcy p. Prezydenta. A oceniając po wyglądzie wiele się nie dowiemy, poza tym nie zawsze wygląd z przypadkowo zrobionego zdjęcia oddaje rzeczywistość, którą komentujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celop Re: jeżeli to ten sam facio co myślę to: MNIEJ NI IP: *.chello.pl 03.01.07, 01:56 ja tylko opisuje swoje wrazenia estetyczne a nie pomawiam goscia, o ktorego istnieniu nie mialem zielonego pojecia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: 62.233.230.* 03.01.07, 08:24 nie ważne kto to jest. ważne że krywult wypełnił zobowiązania wyborcze wobec platformy. miała dostać wicka i dostała, a ze giełda był na pasku krywulta przez ostatnie 4 lata to będzie miało także kapitalne znaczenie dla relacji prezio/wice prezio. lepiej mieć swojego paltformiaka niż jakiegoś z nadania. tomaszczyk to też jest wyborcza nominacja. a podobno krywult usunął politykę z ratusza... taaak ale chybą tą która nie była mu po myśli..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.01.07, 11:47 jak mozna powiedziec ze ktos jest poczciwy, badz nie na podstawie zdjecia - ludzie kompletna paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
adal_m18 Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B 04.01.07, 15:38 Zawsze łatwiej klepać ozorem i obrażać innych ludzi niż się "zniżyć" do podejścia konstruktywnego. Poniżej info z Onetu: Zbigniew Giełda został trzecim wiceprezydentem Bielska-Białej - poinformował w czwartek podczas sesji rady miejskiej w Bielsku-Białej prezydent Jacek Krywult. Nowy wiceprezydent Zbigniew Giełda ma 54 lata. Pochodzi z Rudy Śląskiej. Jest absolwentem Akademii Ekonomicznej w Katowicach. W bielskim magistracie pracuje od kwietnia 2003 roku. Ostatnio był naczelnikiem wydziału strategii i rozwoju gospodarczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celop Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.chello.pl 04.01.07, 16:25 dobra niech bedzie. bylem pijany, jak to pisalem:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docelopa Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 01:49 Nie, nie byłeś pijany...Jaki szef, taki podwładny. Jaki podwładny taki szef. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 02:24 Gość portalu: docelopa napisał(a): > Nie, nie byłeś pijany...Jaki szef, taki podwładny. Jaki podwładny taki szef. I > tyle Jaki "celop" taki "docelopa" - obaj pijani w trakcie pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:17 To niewiele wiemy o nowym zastępcy Krywulta. Jakie miał sukcesy zawodowe by awansować na obecne stanowisko? Czy i jak długo mieszka w B-B. Co dobrego uczynił będąc naczelnikiem wydziału strategii i rozwoju gospodarczego? A może on jest typowym poduszkowcem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:17 Dajcie spokój. Gość jest dobrze poukładany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:33 Dajcie spokój. Moim zdaniem facet jest ok. Z tego co wiem zamierza wreszcie w BB wprowadzić racjonalną politykę mieszkaniową i uchwalić ją na sesji, Jeśli uda mu się to, to naprawde będzie dla niego olbrzymi sukces! Brawo Panie Giełda, niech Pan zajmie się polityką i strategią mieszkaniową w mieście a wszyscy będziemy Panu za to wdzięczni! Dużo siły i sukcesów w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazar Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 23:49 A co, polityka mieszkaniowa po 4 latach rządów Krywulta jest nieracjonalna???? To jedno zdanie uwidacznia, jakie dziwne ludzie do stołka się dorwały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Re: Zbigniew Giełda zastępcą prezydenta B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 00:36 >A dlaczego nie przedstawiają nigdzie kariery zawodowej nowego wicka???? Taki jest temat watku (j.w.). Doliczyłem sie tylko 2 merytorycznych wypowiedzi. O ile wiem to ludzie z Urzedu Miejskiego kontroluja to forum. Może przedstawią karierę zawodową wiceprezydenta Zb. Giełdy z uwypukleniem jego dotychczasowych dokonań/sukcesów. Chyba taka informacja należy się mieszkańcom Bielska - Białej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wie ale nie powie To jest bardzo interesujące IP: *.eranet.pl 22.01.07, 17:43 gdzie pracował pan Giełda w latach osiemdziesiątych? Ciekawe gdzie należałoby zwócić się z tym pytaniem... niech pomyślę... może coś wiedzą byli pracownicy FSM??! Pewnie tak... zwłaszcza niektórzy mogą mieć szczegółową wiedzę w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: To jest bardzo interesujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:55 Nie bądź taki, powiedz, no powiedz.. Odpowiedz Link Zgłoś