morfeusz_1 24.11.05, 01:00 To ja dla Was z Poczwarki przemieniłem się po północy w Motyla, A tu nikogo nie ma - wszyscy śpiom!!! O Wy śpiochy, niedobrzyzny Morfi to sobie zapamięta -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: 24 listopada 2005r zagościłem tu pierwszy ra 15.03.06, 22:53 ja na przykład jestem tu Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:08 aku ku:) a chcesz pioseneczki?? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:10 A kuku Akukuku Akuku Akuku AAAAAA KU KU ! (arka noego) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:12 aaa buu chcesz?? to posluchamy razem:D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:17 no a was tam jest wiecej?? i tak posle:P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:26 morfeusz_1 napisał: > > we trójkie? w wiecej bo jeszcze cala arka noego:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:28 chesz takie stare ładne pioseneczki?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:33 tygrysio_misio napisała: > chesz takie stare ładne pioseneczki?? > > jeśli to do mnie to chcę:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:37 juz poszlo:) takie 2 kołysanki na dobranoc i takie 3 inne:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:40 tygrysio_misio napisała: > juz poszlo:) > takie 2 kołysanki na dobranoc i takie 3 inne:) > > to ja bardzo dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:44 a no nie ma za co:) jak te piosenki byly nagrywane to moi rodzice jeszcze w gacie robili:) ale ja je uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:28 łojojoj łojojojoj łojojojojojojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:34 morfeusz_1 napisał: > łojojoj łojojojoj łojojojojojojojoj czaaaaaarne łoczka co płaczecie, zeeee się spotkać nie możecie... że się spotkać nie możeeecie łojjojoj Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:38 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > łojojoj łojojojoj łojojojojojojojoj > > czaaaaaarne łoczka co płaczecie, zeeee się spotkać nie możecie... > że się spotkać nie możeeecie > łojjojoj muz sławiński sł osiecka Patrzysz na peonie, kiedyś byłaś ogniem, aksamitny wietrzyk chłodził śliczne skronie. Nóżkę skaleczyłaś, krew się pokazała, nie będziesz królową, tak jak mama chciała, tak jak mama chciała. Kto cię pokaleczył, że tak bardzo boli, ranka za głęboka, jak to mocno pali, jak to mocno pali. Już nie będziesz królową, już nie będziesz koroną. Patrzy na peonie jeszcze słabsze od niej, i na rączki patrzy takie czegoś głodne. Co to za królewna z nóżką skaleczoną, cicha i nieśpiewna, z lutnią utopioną, z lutnią utopioną. Kto cię pokaleczył, że tak bardzo boli, ranka za głęboka, jak to mocno pali, jak to mocno pali. Już nie będziesz królową, już nie będziesz koroną. Patrzy na peonie, kiedyś była ogniem, żal jej, albo nie żal męki siedmiokrotnej, męki siedmiokrotnej Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:45 Morfik złotko masz moze "zapomnialam Twoje oczyc zapomnialam Twoje usta lalalala lalalala lalalala" Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:48 szkoda..bo ja bym sobie teraz posluchala Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:49 to se posłuchaj piosenki o pewnym panu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:52 kiedy u mnie leci "I just dont known what to do with myself" ale ta posenka jest super...taka emocjonalna i wogole fajnie zaspiewana:)i tekst ma fajny I just dont known what to do with myself Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:54 masz na skrzynce,a teraz idę bo mi chomik spierdzielił i muszę go znaleźć... znowu kuźwa noc z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Gdzie Som Wszyscy??? 15.03.06, 23:57 moj kiedys cala noc za pralka siedzial to dobranoc..ja ide lulu Odpowiedz Link Zgłoś