nutopia 29.11.05, 23:27 siedzimy i gadamy czy idziemy spać tak jak kamilar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: co robimy? 29.11.05, 23:29 nutopia napisała: > siedzimy i gadamy czy idziemy spać tak jak kamilar? a możemy lezeć i nie gadać? i nie spać? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: co robimy? 29.11.05, 23:31 zgubiły się przy przeprowadzce... moze wytrawnej sofii? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robimy? 29.11.05, 23:32 makbrajd napisał: > zgubiły się przy przeprowadzce... > > moze wytrawnej sofii? > z serem pleśniowy mi oliwkami? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: co robimy? 29.11.05, 23:34 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > zgubiły się przy przeprowadzce... > > > > moze wytrawnej sofii? > > > z serem pleśniowy mi oliwkami? tylko jeden kieliszek się stukł...a były dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robimy? 29.11.05, 23:35 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > zgubiły się przy przeprowadzce... > > > > > > moze wytrawnej sofii? > > > > > z serem pleśniowy mi oliwkami? > > tylko jeden kieliszek się stukł...a były dwa... > > a po co ci drugi? skoro nie ma komisków to ja chyba bedę się nudziła... może pobawimy się w skojrzenia? hasło: słońce Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robimy? 29.11.05, 23:38 makbrajd napisał: > miłość > seks:) (o kurde) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: co robimy? 29.11.05, 23:40 nutopia napisała: > seks:) (o kurde) nutopia Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robimy? 29.11.05, 23:40 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > seks:) (o kurde) > > > nutopia > !!! dryla Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robimy? 29.11.05, 23:41 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > !!! dryla > > jesień > > > poczta Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: co robimy? 29.11.05, 23:42 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > !!! dryla > > > > jesień > > > > > > poczta liść Odpowiedz Link Zgłoś