randia 15.10.02, 22:36 A ja miałam gości, którzy Mi kompik do domku przytargali :)))) Teraz to i z pracki i z domku nadawać bendem!!!!!! Porzygata siem wszyscy:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: Coś optymistycznego!!!!!!!!! 15.10.02, 22:38 tyb sie lepiej przyznaj komu oni ten kompik z chaty wytargali, to tez ciekawe....... :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Coś optymistycznego!!!!!!!!! 15.10.02, 22:41 Komu nie wiwem i nawet nie kcem wiedzieć :)))) Ważne, że śliczny, nowiutki i mój !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Coś optymistycznego!!!!!!!!! 15.10.02, 22:44 i już przytargany... ??? o rany... to teraz już nawet dzień dobry bez kontroli nie powiem... straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Coś optymistycznego!!!!!!!!! 15.10.02, 22:46 A rób co kcesz ????? Ja tyz bendem, a co!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Coś optymistycznego!!!!!!!!! 15.10.02, 22:50 miało być A rób co kcesz !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Coś optymistycznego!!!!!!!!! 15.10.02, 22:53 a kiedy będziesz miała necik kochanie... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Coś optymistycznego!!!!!!!!! 15.10.02, 22:56 A cio ??? Już w piatek bys pobuszował???? Najwczesniej w przyszłym tygodniu :(((( Juz na stałe kcem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Coś optymistycznego!!!!!!!!! 15.10.02, 23:00 a właśnie... że nie... nie mam zamiaru tracić wspólnych chwil z tobą na buszowanie po necie... i gotów jestem z niego podczas mojego pobytu zrezygnować... nawet z forum... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Coś optymistycznego!!!!!!!!! 15.10.02, 23:04 Fiu, fiu nawet z forum??? Jakiesz poswiecenie :))) ( i to było droczenie) Więc robimy odwyk :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Coś optymistycznego!!!!!!!!! 15.10.02, 23:10 podczas wspólnie spędzanych chwil... chętnie... :))))** Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Coś optymistycznego!!!!!!!!! 15.10.02, 23:13 Muszę juz kończyć :(((( Ale jak masz ochotę zadzwoń do Mnie :))) ( to tez było droczenie) Teraz idę z pieskiem na spacer :)))) Odpowiedz Link Zgłoś