nekroskop88 Re: :):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):):)[sp 24.12.05, 20:15 chyba musisz się mocno nudzieć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: :):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):):)[s 24.12.05, 20:17 nekroskop88 napisał: > chyba musisz się mocno nudzieć:-) > > nie,słucham muzyczki i przygotowuję się psychicznie do odwiedzin moich kochanych braciszków w drugi dzień świąt:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: :):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):):)[ 24.12.05, 20:19 a co niegrzeczne chłopaki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: :):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):):) 24.12.05, 20:23 nekroskop88 napisał: > a co niegrzeczne chłopaki? ;) > > oj,bardzo!W ubiegłym roku jeden z nich nazwał |andy|ego,tego z forum,leszczem,puścił mu "wiązankę",etc.czyli siostra przez miesiąc musiała się wstydzić za jego cudowne zachowanie...a że to mój bardzo dobry kolega z równoległej grupy,więc... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: :):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):): 24.12.05, 20:30 to najlepiej ich nie wpuszczać do domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shining_star21 Re: :):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):) 24.12.05, 20:33 nekroskop88 napisał: > to najlepiej ich nie wpuszczać do domu ;) > > wpuścić można,ale najwyżej ich zamknę na balkonie!Osobno są cudowni,szczególnie ten młodszy;),ale razem tworzą wybuchową mieszankę... To jakiś cud,że zostały im wybaczone przewinienia z ubiegłęgo roku(nie ja byłam tym dobrym człowiekiem,który im darował!),hehe! Odpowiedz Link Zgłoś