Dodaj do ulubionych

:):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):):)[spam]

24.12.05, 20:14

Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: :):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):):)[sp 24.12.05, 20:15
      chyba musisz się mocno nudzieć:-)
      • bad_habit Re: :):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):):)[s 24.12.05, 20:17
        nekroskop88 napisał:

> chyba musisz się mocno nudzieć:-)
        >
        > nie,słucham muzyczki i przygotowuję się psychicznie do odwiedzin moich kochanych braciszków w drugi dzień świąt:)))
        • nekroskop88 Re: :):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):):)[ 24.12.05, 20:19
          a co niegrzeczne chłopaki? ;)
          • bad_habit Re: :):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):):) 24.12.05, 20:23
            nekroskop88 napisał:

> a co niegrzeczne chłopaki? ;)
            >
            > oj,bardzo!W ubiegłym roku jeden z nich nazwał |andy|ego,tego z forum,leszczem,puścił mu "wiązankę",etc.czyli siostra przez miesiąc musiała się wstydzić za jego cudowne zachowanie...a że to mój bardzo dobry kolega z równoległej grupy,więc...
            • nekroskop88 Re: :):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):): 24.12.05, 20:30
              to najlepiej ich nie wpuszczać do domu ;)
              • shining_star21 Re: :):):):):):):):):):):):)::):):):) :):):) 24.12.05, 20:33
                nekroskop88 napisał:

> to najlepiej ich nie wpuszczać do domu ;)
                >
                > wpuścić można,ale najwyżej ich zamknę na balkonie!Osobno są cudowni,szczególnie ten młodszy;),ale razem tworzą wybuchową mieszankę...
                To jakiś cud,że zostały im wybaczone przewinienia z ubiegłęgo roku(nie ja byłam tym dobrym człowiekiem,który im darował!),hehe!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka