Dodaj do ulubionych

Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny??

27.12.05, 18:08
i kim jest kochany dzieciak??
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 18:09
      tak
      kochany dzieciak to dawny tygrysio_misio
    • bad_habit Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 18:09
      kamilar napisał:

> i kim jest kochany dzieciak??
      kochany dzieciak to inaczej tygrysio misio,a mak jest jeden;)
      • kamilar Nekro i bad 27.12.05, 18:13
        Dzięki, ostatnio nie za bardzo mam czas czytać wszystkie posty, bo ich się
        namnożyło:) Zresztą są mnożone ponad miarę, proponuje brzytwę ockhama:)
        • bad_habit Re: Nekro i bad 27.12.05, 18:15
          kamilar napisał:

> Dzięki, ostatnio nie za bardzo mam czas czytać wszystkie posty, bo ich się
          > namnożyło:) Zresztą są mnożone ponad miarę, proponuje brzytwę ockhama:)
          ależ proszę bardzo;)
    • makbrajd_wylogowany Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 20:31
      zbanowali mnie...i nie chcą odbanować....bad_habit, nekro a teraz morfi już
      uzyskali łaskę Nadredaktora Nadadministratora Nadforum
      ...a ja z koczissem za bandą...
      kocziss się poddał a ja sobie folguję po trybunach jako wylogowany
      • nekroskop88 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 20:39
        aj więc to nie przeze mnie odbanowali Morfiego, ja pisalem do nich o Waszej
        trójce
        • morfeusz_1 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 20:46
          nekroskop88 napisał:

> aj więc to nie przeze mnie odbanowali Morfiego, ja pisalem do nich o Waszej
          > trójce
          >
          >
          Dlaczego nic nie napisałeś o mnie,czyżbym nie był godzien..........hm
          • nekroskop88 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 20:47
            pisałem o Tobie, Koczisssie i Makbrajdzie (Wielkiej Trójce;), więc gdyby Cie
            odblokowali za moją przyczyną, to odblokowaliby tez Maka i Koczisssa
            • nutopia Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 20:50
              czesć a o czym gadacie?
              • nekroskop88 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 20:51
                o ułaskawieniu Wielkiej Trójki przez administrację Wszechforum
            • makbrajd_wylogowany Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 09:01
              nekroskop88 napisał:

> pisałem o Tobie, Koczisssie i Makbrajdzie (Wielkiej Trójce;), więc gdyby Cie
              > odblokowali za moją przyczyną, to odblokowaliby tez Maka i Koczisssa
              >
              >

nekro....powiedzmy sobie to wporst..
              za krótki jesteś...;)
              • kamilar Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 09:54
                Za co was zabanowali? I czemu dotyczy to wszystkich forum?
                Jeżeli ocenię że niesłusznie was zabanowali to chyba mnie też to czeka:)
                • kamilar Czyżby za zaśmiecanie innych forum, np Olsztyn:) 28.12.05, 10:00

• nekroskop88 Re: Czyżby za zaśmiecanie innych forum, np Olszty 28.12.05, 10:39
                    Tak :-)
                • nekroskop88 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 10:39
                  Nie czeka Ciebie to, bo już byś był zabanowany ;)
                  • kamilar Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 10:47
                    Gdyby sobie nie zasłużyli to miałem zamiar się podłozyć w imię protestu
                    przeciwko kulturze forumowej i wszechwaładzy admina;)
                    • bad_habit Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 10:49
                      kamilar napisał:

> Gdyby sobie nie zasłużyli to miałem zamiar się podłozyć w imię protestu
                      > przeciwko kulturze forumowej i wszechwaładzy admina;)
                      hehe,musieli wcześniej za bardzo szaleć...
                      gdyby adminowi chodziło tylko o Olsztyn,mnie też by wylogował:)
              • nekroskop88 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 10:40
                Ja za krótki? A myślisz, że czemu mnie nie zabanowali W OGÓLE? Boją się mnie...
                • bad_habit Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 10:44
                  buahaha,niezły żart!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka