makbrajd 29.12.05, 17:31 jeśli nie masz jeszcze w kablówce tego kanału to już zamawiaj cobytś zdążł od pierwszego odcinka gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,3087478.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: dobra wiadomość dla nekto:))) 29.12.05, 17:33 :) a jaka wersja językowa?z tłumaczem czy bez??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dobra wiadomość dla nekto:))) 29.12.05, 17:36 bad_habit napisała: > :) a jaka wersja językowa?z tłumaczem czy bez??? > > nie odpowie bo poszedł na sanki:)i ja chyba pójdę:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: dobra wiadomość dla nekto:))) 29.12.05, 17:38 > nie odpowie bo poszedł na sanki:)i ja chyba pójdę:) jejku,jak fajnie!ja też tak chce...:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dobra wiadomość dla nekto:))) 29.12.05, 17:39 bad_habit napisała: > > > nie odpowie bo poszedł na sanki:)i ja chyba pójdę:) > > jejku,jak fajnie!ja też tak chce...:( spytaj Maka moze cię zaadoptuje i będzie na saneczki prowadzał (mnie nie chcial wziąc do adopcji):( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: dobra wiadomość dla nekto:))) 29.12.05, 17:42 > > spytaj Maka moze cię zaadoptuje i będzie na saneczki prowadzał (mnie nie chcial > > wziąc do adopcji):( oooooo!!!mogę mogę??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dobra wiadomość dla nekto:))) 29.12.05, 17:43 bad_habit napisała: > > > > > spytaj Maka moze cię zaadoptuje i będzie na saneczki prowadzał (mnie nie > chcial > > > > wziąc do adopcji):( > oooooo!!!mogę mogę??? pytaj ojca mala:) > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: dobra wiadomość dla nekto:))) 29.12.05, 17:44 > pytaj ojca mala:) > > ok,już spytałam,a teraz na odp.czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: dobra wiadomość dla nekto:))) 29.12.05, 18:39 i bardzo dobrze, bo ja się uczę rosyjskiego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: dobra wiadomość dla nekto:))) 29.12.05, 18:40 nekroskop88 napisał: > i bardzo dobrze, bo ja się uczę rosyjskiego:-) > ale jak będziesz potrzebował tłumacza,albo tłumaczki,to wiesz...:) > Odpowiedz Link Zgłoś