polski_francuz 19.11.09, 23:54 usun Jankiela z twego dziela. Za duzo z nimi cymbalow. PF Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariadna-enta Re: Mistrzu 20.11.09, 17:59 było cymbalistów wielu i jeden cymbał francuzik zakładjący durne wątki Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Mistrzu 20.11.09, 18:50 Dany tu nie ma a Jej duch i styl jakby obecny. :) Odpowiedz Link
marouder.eu Nie, Grubber, zaabonowales sobie Fhhancuza.. 20.11.09, 21:18 ..wiec musisz liczyc sie z reakcja, stary:) Odpowiedz Link
hansgrubber Zaabonowales? :) 20.11.09, 21:45 Kazdy ocenia wedlug swoich doswiadczen :) Tu masz szanse pozbyc sie obrozy. Odpowiedz Link
amamit Re: Jakiej obroży Hans? 20.11.09, 21:49 Przeceniasz wpływ ... Nie doceniasz ludzi. Odpowiedz Link
amamit Re: Jakiej obroży Hans? 20.11.09, 22:01 Doprawdy. Piszę to co myślę. Że nie myśle jak ty - boli? Że często mam z Daną takie samo zdanie, pewne rzeczy widzimy podobnie/tak samo - boli? Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Jakiej obroży Hans? 20.11.09, 22:18 1. Mam wrazenie graniczace z pewnoscia ze swe slowa adersowalem do maroudera, odpowiednio dostosowawszy styl ( przyznaje troche bolalo ) a tu odpowiadasz Ty... :) Moze zatem metaforka wyszla nie najgorsza. 2. Skoro piszesz "czesto" to chyba znaczy "czasem sie nie zgadzam" - ciekaw jestem w jakich kwestiach wylamujesz sie choru dany i Jej akolitow. Jakis przykladzik. Odpowiedz Link
marouder.eu Tak, no cos jest na rzeczy, gdy mowi sie.. 20.11.09, 22:44 ..o twoim niejakim psychologicznym pokrewienstwie z Placzusiem:/ hansgrubber napisał: > Dzieki za uznanie. Odpowiedz Link
hansgrubber Znow 20.11.09, 23:11 potrzasasz lancuchem od budy. Zrozum ze inni nie sa kajdaniarzami. :) Osmiel sie myslec - nie recytowac. Odpowiedz Link
g-48 Re: Znow 20.11.09, 23:24 No latasz dalej po gnojowkach? " http://images.google.de/imgres? imgurl=http://cdn.fotocommunity.com/photos/12520405.jpg&imgrefurl=htt p://www.fotocommunity.de/pc/pc/display/12520405&usg=__suLzeJDhFNSv57g UXuIPS- JbjgY=&h=705&w=1000&sz=151&hl=de&start=1&tbnid=5tx7p9XE0oSbOM:&tbnh=1 05&tbnw=149&prev=/images%3Fq%3Dscheissfliege%26gbv%3D2%26hl%3Dde " - g-48 Odpowiedz Link
g-48 Re: Znow 20.11.09, 23:26 cdn.fotocommunity.com/photos/12520405.jpg Latasz dalej po gnojowkach? Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Znow 20.11.09, 23:24 Tobie bardziej cos z picia bo przoczylas post skierowny do Ciebie a wspierasz inteligencja slabujacego maroudera. Odpowiedz Link
marouder.eu "Kutas", to piekne staropolskie slowo.. 21.11.09, 20:59 .nie oniesmielilo Grubbera. Poszedl do lazienki, opuscil kalesonki, obejrzal przedmiot krytycznie z wielu roznych stron, po czym wrocil do klawiatury i zapytal: - To do mnie? A jesli tak- podtrzymujesz? Odpowiedz Link
marouder.eu Powiem ci Hans, jak cie widze:) 20.11.09, 23:31 Inne osoby lekko mierzisz, bo to i wiek nie po temu, by opowiadac duby smalone i wstyd czerpac z lewackiego zrodelka w wieku lat 40, a mnie poki co cieszysz, Hans..mniej wiecej:)...ale moze nie przeginaj z mechanizmem projekcyjnym, bo jako osoba znana na forach ze swojego wspolczucia dla bladzacych, latwo a bolesnie ci go unieruchomie. Odpowiedz Link
hansgrubber Odbijasz swiatlo 20.11.09, 23:35 jak ksiezyc i zabawiasz towarzystwo. Pomerdaj ogonkiem. Amamit zaklaszcze i bedzisz mial zaszczyt podac jej chusteczke. Moze skorzysta? :) Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Odbijasz swiatlo 20.11.09, 23:37 hans twoją pogardę zostawię bez komentarza Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Odbijasz swiatlo 20.11.09, 23:42 1. Twoje dziewictwo w tej kwestii jest mocno watpliwe. :) 2. Ale masz racje - dosc rozmow z marouderem na Jego poziomie. Bye. Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Odbijasz swiatlo 20.11.09, 23:44 dość na poziomie marudera a na twoim? Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Odbijasz swiatlo 20.11.09, 23:50 a na twoim poziome hansik można dyskutować? Odpowiedz Link
marouder.eu Hah, pogarda Hansa:))))))))) 20.11.09, 23:45 Wiesz Ariadno, od dziecka lubie doprowadzac do sytuacji, gdy ewidentny osiel przy swiadkach uwaza mnie za glupca:) Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Jakiej obroży Hans? 20.11.09, 23:06 hans po co te bujdy,którymi nas tu karmisz powiedz raz i otwarcie,że nie powinno się personalnie atakować ludzi,używac chamskich słó w stosunku do nikogo pod warunkiem,że nie będzie to Dana Dana to osobny "gatunek" człowieka i po niej można sobie jeżdzić jak po łysej kobyle będzimy mieli jasnośc sytuacji jesteś starsznie zakłamany i za dużo w tobie pogardy Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Jakiej obroży Hans? 20.11.09, 23:14 A moze i Ty przytoczysz jakis przyklad gdy weszlas w spor z dana czy tylko potrafisz jej klaskac? :) Coz za zgodnosc. Jak w PZPR. :) Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Jakiej obroży Hans? 20.11.09, 23:28 nawet jeśli nie zawsze mam takie samo zdanie co Dana co przyznam rzadko się zdarza ale jeśli sie zdarzy to jej powiem o tym prywatnie,a nigdy na żadnym forum ma wystarczająco dużo wrogów na forach,zbyt często jest opluwana wolę być w "chorze" jej przyjaciół czy się to kimuś podoba czy nie i czy jakiś hans będzie ględził mi o klaskaniu Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Jakiej obroży Hans? 20.11.09, 23:48 1. Jasne. Dany jak Lenina publicznie krytykowac nie mozna. :) Trzymaj sie tego. 2. Ale dzieki za szczerosc - mam dowod ze istnieje "chor". :) Odpowiedz Link
amamit Re: Jakiej obroży Hans? 20.11.09, 23:16 Metaforka to ci się usrała Hans:) Zacząłeś od "ducha Dany" :) Ja po prostu mam dobry węch. Za często już czytałam, że jesteśmy "chorem i akolitami"... Z niczego się nie muszę wyłamywać, bo takiego chórotworu nie ma :) Prosta zbieżność poglądów. Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Jakiej obroży Hans? 20.11.09, 23:23 hansa zadowilisz jak napiszesz,że zdarzyło Ci się z Daną nie zgodzić inaczej będziesz w chorze ,akoltką on nie dyskutuje ,on wystawia cenzurki Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Jakiej obroży Hans? 20.11.09, 23:31 1. Z tym wechem bym nie ryzykowal, bo to wiatr w moje zagle. :) 2. Skoro szamanka od "potegi smaku" mowi "usrala" to mam wrazenie ze cogito powiedzialo Jej "spadaj". :) 3. Prosta zbieznosc pogladow... Dowcip miesiaca. Trefnis w godle. Odpowiedz Link
polski_francuz Elegancja Francja 20.11.09, 23:32 "Metaforka to ci się usrała Hans" A co do "Prosta zbieżność poglądów." To uwierze. Solidarnosc starozakonnych jest przyslowiowa. Ale tu jeszcze chodzi o: a) forme; b) forum i kraj forum (Izraelka kieruje polskimi Zydami do swoich akcji); c) i last but not least cele. To sa izraelskie cele a nie polskie. I ich rozpowszechnianie na polskich forach jest obca propaganda. PF Odpowiedz Link
marouder.eu Placzus i usrana metaforka Hansa 20.11.09, 23:40 Placzus lubil ptaki. Placzus polubil tez Grubbera. Zalowal czasem, ze Grubber nie jest kobieta, bo by go w taki wypadku poslubil. To, ze Hans byl mezczyna sklonilo wyobraznie Placzusia do przywolania obrazu chorego ptaka..Placzus do niego podchodzi, bierze w dlonie, chce utulic, patrzy, a stworzeniu cos brzydko z dzioba kapie... Kap. Kap. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Placzus i usrana metaforka Hansa 20.11.09, 23:43 Poczytaj Herberta. :) Odpowiedz Link
marouder.eu Placzusia porzuca malzonka 20.11.09, 23:58 Gdy Placzusia rzucila malzonka, zostawila mu na kartce tylko dwa szpetne, francuskie slowa, ktore od biedy mozna przetlumaczyc jako "swiete gowno'. Odpowiedz Link
polski_francuz Nie mnie 20.11.09, 23:59 ciebie. I wcale mnie to nie dziwi. Nie masz honoru. PF Odpowiedz Link
marouder.eu - Nie mnie!- wypieralo sie rankiem.. 21.11.09, 00:09 ..w lazience lustrzane odbicie Placzusia- Nie mnie, ale ciebie pan rektor Arab potraktowal z placka i z papcia! Odpowiedz Link
polski_francuz Zona nie wraca ranki wieczory 21.11.09, 00:14 taa... jak sie nie ma honoru to takie sa rezultaty. PF Odpowiedz Link
marouder.eu Masz racje Placzusiu, ale wcale sie tez nie dziwie 21.11.09, 00:17 ..twojej oby jak najszybciej bylej juz zonie:) Odpowiedz Link
polski_francuz Odzyskanie honoru 21.11.09, 00:38 polega na odrobinie konsekwencji. I na nie poddawaniu sie emocjom. Na forach tego nie odzyskasz. PF Odpowiedz Link
marouder.eu Placzus i palmy akademickie 21.11.09, 00:48 Pewnego razu Placzusia przygniotla palma daktylowa rosnaca w donicy, w uczelnianym holu. Potraktowalby to jako dobra wrozbe dla swej kariery, alisci jednym ze skutkow wypadku byla tzw. niepamiec wsteczna. Nie majac wiec jasnosci, co sie rzeczywiscie tego dnia wydarzylo, opowiadal, ze wlasna piersia chronil biedna mala palestynke przed opadajacym na nia chybko kotem, ktory wypadl z 10-tego pietra. Pan rektor skrzywil sie czemus, gdy opowiedziano mu te historie. Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Elegancja Francja 20.11.09, 23:49 że francuz na paranoję wiadomo od dawna dzisiaj tym postem tylko to potwierdził ileż siły musi być w tej mało inteligentenej,niewykształcoenejniekulturalnej osobie,ze sam pan profesor podobno inteligentny nie może sobie z nią poradzić co za wspaniały widok zamemłanego francuzika dedykującego warki tej "nic nie wartej kobiecie" Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Elegancja Francja 20.11.09, 23:51 przepraszam literówka miało być dedykującego wątki... Odpowiedz Link
polski_francuz Ariadno 20.11.09, 23:54 ja bym sie tej sily bal. Bo to nie jest sila tylko zaslepienie. Wiara w cud. Wiara w wybranosc. Prawa swiata stosuja sie do wszystkich. Dana cie omamila i znalazla twoj slaby punkt: brak charakteru. I tak jak w sektach religijnych wyprowadzila cie na manowce. Zastanow sie troche. A przede wszystkim obudz sie. PF Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Ariadno 21.11.09, 00:00 francuz będe pisać powoli staram się nie czuc do nikogo pogardy,ale ty we mnie ją wyzwalasz a tak sie kiedyś dobrze na forach zapowiadałeś kto tobie zainfekował mózg? obudz się francuz weszłeś na manowce.)) Odpowiedz Link
polski_francuz Re: Ariadno 21.11.09, 00:09 "obudz się francuz" Raczej ide spac zaraz. Mam jutro jeszcze robote. Kazdy w wieku 50+ wraca do tego kim jest. Jestes jeszcze mlodsza i nie masz zbyt duzo charakteru. Jesli jestes Zydowka to moze i do twojej zydowskosci wracasz. I nic mi do tego. Jesli jestes Polka to sie pogubilas zupelnie. I nigdzie twego meza w tym pisaniu nie widze? Sama wychowujesz dzieci? Mysle, ze masz metlik w glowie i potrzebe prostych guru. I tu dana jest jak znalazl. Prawdziwa prawda bowiem nigdy ani prosta ani latwa nie jest. Jest dosc wybuchowa jak ja znam. Dobranoc PF Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Ariadno 21.11.09, 00:27 oj francuz nie poweim czy jestem Polka czy Zydwka dynda mi za kogo sie uważasz ale ty z uporem maniaka prstujesz moje ścieżki a kimże ty jesteś dla mnie nikim ważnym i zaspokoję twoja ciekawość mój mąż ma sie dobrze,na forach po prostu nie pisze nie intereauje go taka forma wątpiwych jak widac czasem kontaktów międzyludzkich i wcale go nie interesuje jak się "staczam " na forach Odpowiedz Link
polski_francuz Zacznij myslec sama 21.11.09, 00:40 tyle ci mowie. Twego zycie nie jestem ciekaw. Mam swoje i mi wystarcza. PF Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Zacznij myslec sama 21.11.09, 00:48 nie jesteś ciekaw mojego zycia? a już pare razy pytałeś jak wychowuję dzieci a dzisiaj o mojego meża i znowu zostałes z gołą dupa bo ja ani razu nie zapytałam co u Twojej żony i córki a co do honoru to popatrz w lustro przylazłeś na to forum nie założyłes jednego mądrego wątku siedzisz tu ,żeby pokazać jaki jestes nędzny i jak potrawisz za plecami kopać jedną kobietę i mnie przy okazji Odpowiedz Link
marouder.eu Paczus i wybuchowa prawda 21.11.09, 00:40 - A to wy Placzusiu, wejdzcie, tylko buty zdejmijcie i zamknijcie drzwi! No, co tam? - Na uczelni wrze, studentki maluja antyzydoskie transparenty, chlopcy przymierzaja Arafatki, wszystko jak pan kazal, magnificencjo! - Poprosilem was, boscie to nieraz skamleli, by dac wam szanse okazania swojego przywiazania do naszej, palestynskiej sprawy.. slowem, czy lubicie sie czasem rozerwac? - Jak kiedy wasza donioslosc! Czy szykuje sie bibka? - Wy mnie tu nie wkurwiajcie miesni! Bibke se wymyslil, lachadojda! Bacznosc, w tyl zwrot, gdyz musze z szafki tajnej i poufnej wyjac przeznaczony dla was pas szahida! - Dla mnie, pasek? A na co? - Zrobicie tak, sluchajcie uwaznie!... Murami Lille2 nie wstrzasnal tego dnia wybuch, bowiem Placzus pomylil linke uwalniajaca energie zawarta w trotylu z troczkami od kaleson. Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Nikczemniejacy byt 21.11.09, 00:52 włąsnie francuz jakie twoje słowa są nikczemne maruder sie z ciebie nabija to jego brón na takich jak ty żałuję,ze ja tak nie potrafię Odpowiedz Link
polski_francuz Maruder broni 21.11.09, 01:01 dane. Bo jak i ty ma slaby charakter i potrzebuje swoich guru w nikczemniejacym zyciu. Jestescie obydwoje, i z podobnego powodu, na uslugach. Jak prostytutki. Placeni jestescie cieplem przynaleznosci do jakiejs grupy. Zauwaz, ze to jest wypisz wymaluj charakterystyka sekty. Z jednym guru i ze sfora uczni. No to na mnie juz czas. PF Odpowiedz Link
marouder.eu Placzus i sfora "uczni" 21.11.09, 01:15 Studenci Placzusia zwykle umawiali sie na piwo w bistro "Pod skichana zabka". Nie bylo ich wielu, za to wielu z nich mialo mysli mordercze i samobojcze. Samobojcze, bowiem przeklinali sie za wczesniejsze edukacyjne lenistwo, ktore sprawilo, ze stali sie powiernikami placzusiowych idei, mordercze zas za ta sama przyczyna. Lokal byl rodzajem azylu, gdzie w swobodnej atmosferze nieprzystojnie wyrazali sie po francusku o Placzusiu, pili piwo i snuli nierealne marzenia. Dobry Bog chronil Placzusia i ten nigdy tam wstapil. Odpowiedz Link
polski_francuz Po pogryzieniu nogawek 21.11.09, 09:37 nielubianego przez guru listonosza, piesek wrocil i poprosil o uznanie: forum.gazeta.pl/forum/w,13,103290025,103294358,Dobrej_Nocy_.html Czy pieska poglaskano? Odpowiedz na to dostaniemy jak piesek sie zbudzi. PF Odpowiedz Link
marouder.eu Obiecywalem cie brukac i profanowac, Placzusiu? 21.11.09, 18:51 Obiecywalem! Wiec nie dziw sie, ze to robie dziubdziusiu! Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Maruder broni 21.11.09, 07:02 francuz co wpis to się bardziej pogrążach w mrokach paranoi powiem krótko jesteś IDIOTA do sześcianu a twoje pieprzenie o usługach,prostytutkach to nawet nie warto komentowac jesteś zadufanym w sobie dupkiem i bufonem,ale nie to jest najgorze najgorsza jest twoja głupota i że nie zdajesz sobie sprawy jak się ośmieszasz i jakie wzbudzasz plitowanie i pogardę Odpowiedz Link
hansgrubber Kochani 20.11.09, 23:53 reszta jest milczeniem, spadam, wybieram towarzystwo Cywinskiego, a Wam zycze dobrej zabawy, nawet moim kosztem. Pa. Odpowiedz Link
1zorro-bis Ludziska....! 21.11.09, 08:34 ale sie tutaj porobilo! Budze sie w sobote rana i ...oczom nie wierze! Ale was "francuzik" podkrecil! Odpowiedz Link