stephen_s 15.03.06, 12:37 Widzieliście? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3212461.html Kolejny przykład na wysoki poziom kultury wicepremiera Dorna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Dorn o "Financial Times" 15.03.06, 13:11 nie wiedziałam, że bura suka kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Dorn o "Financial Times" 15.03.06, 13:13 Ja tego Dórńa naprawdę mam już dosyć. wrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Cóż, tak, jak wiele innych rzeczy, stałe związki 16.03.06, 07:27 frazeologiczne nie są najmocniejszą stroną pana De. Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus FT o Dornie 17.03.06, 09:25 Za dzisiejsza Rzeczpospolita: Wypowiedź wicepremiera Ludwika Dorna o służbie cywilnej i "rozległym życiu towarzyskim" zamieszczona we wtorek w "Financial Times" została przetłumaczona "niewłaściwie" - przyznaje gazeta. Dziś pojawi się sprostowanie. W artykule z 14 marca dziennik napisał, że Dorn wyraził pogardę wobec pracowników administracji, mówiąc, iż kojarzą mu się oni z "pijakami i funkcjonariuszami oddziałów szturmowych byłej policji, chętnymi do korzystania z usług prostytutek". Dorn powiedział wówczas, że symbolem służby cywilnej Leszka Millera może być "zomowiec prowadzący bardzo rozległe życie towarzyskie". www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060317/kraj/kraj_a_21.html pozdrawiam lynx Odpowiedz Link Zgłoś