kamilar 15.04.06, 23:22 Kolejny, w którym N. Cage uczy nas jak życ i co jest w życiu ważne. To powoli robi się nudne. P.S. już drugi raz zakładam ten wątek, za pierwszym razem przez pomyłkę zrobiłem to na FB, na szczęście od czego są nożyczki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Oglądam film 16.04.06, 08:09 ja wczoraj oglądałem Austina Powersa trochę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Oglądam film 16.04.06, 18:12 Ambitne kino obyczajowe:) Ja bym sobie obejrzał Kevina samego w domu, ale to nie te święta i sami swoi będą mi musieli wystarczyć. P.S. Wiesz co to "palce wielbłąda"? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Oglądam film 16.04.06, 18:13 > P.S. Wiesz co to "palce wielbłąda"? Nie... ;-) A powinienem? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Oglądam film 16.04.06, 18:22 Tłumacz o ksywie nigger [rzetlumaczył to tak: "Fałda na obcislej damskiej bieliźnie" W dodatku pisał mósisz i muwisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Oglądam film 16.04.06, 18:33 W tumaczeniu filmó "DE Łeder Man" czyli prognoza na rzycie:) Odpowiedz Link Zgłoś