domisku_21 24.05.06, 00:15 forum to nie miejsce wyzywania sie na innych,rozladowywanie emocji,czy prymitywnosci okazywanie.forum ma sluzyc relaksowi....precz z pazernym kolega... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pazerny Re: anty-pazerny 24.05.06, 03:40 domisku_21 napisała: > forum to nie miejsce wyzywania sie na innych ^^^^a ty sie wyzywasz? rozladowywanie emocji,czy prymitywnosci okazywanie ^^^^piekna skladnia!!! A szkola trudna byc jak ty do niej chodzic? .forum ma sluzyc relaksowi....precz z pazernym kolega... ^^^^ skad ty mozesz wiedziec czemu ma sluzyc forum> w ramach psychoterapi daja wam poklikac? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia domisku_21 24.05.06, 08:24 domisku,sorki za to co napisze, ale Ty praktycznie robisz to samo co pazerny. W czorajszym miał troche racji, ale w 80% przegiął tymi słowami. Dajcie już na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: anty-pazerny 24.05.06, 08:40 powiedzmy sobie szczerze rozruszał trochę towarzystwo i można mu tylko podziękować a że padło na Kicie i Majkiego....no cóż na każdego przyjdzie pora, dzisiaj tego, jutro tamtego.... czasem ludziom trzeba oczy otworzyć, suma sumarum to dla ich dobra Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 09:02 baba ma poczucie misji i zachowuje sie jak jezuitka. W dodatku taka jezuitka niedojeb....a. Ponoc ma meza, a o 2 w nocy zali sie calemu swiatu jak to bardzo jest nieszczesliwa. Wiec jak- on impotent, czy ona oziebla, bo 20 - paroletnia kobieta ( zamezna) o 2 w nocy cos innego powinna robic. Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 09:11 sherlocku homsie...jestem pod wrażeniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 09:14 rzeczy nienormalne u nienormalnych zdarzaja sie duzo czesciej. Ale jak juz wczesniej zauwazylem, u niej moze to byc forma terapii. Tzn, w zakladzie w ktorym przebywa, pensjonariusze za dobre sprawowanie, albo w ramach resocjalizacji- czyli przywrocenia spoleczenstwu, moga od czasu do czasu skorzystac z komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 09:21 myślisz, ze jest jeszcze szansa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 09:25 Niewielka, ale ponoc nawet szympansa da sie nauczyc gadac. Na nauczenie sie myslenia bym u niej nie liczyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 09:27 Ale może przynajmniej jakieś dźwięki nauczy się wydawac: gaworzenie, miałczenie, mruczenie... jakieś takie, Którymi przytakiwać chociaż będzie mogła. Na zasadzie: yhy, ehe, mhm... Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 09:34 Myslisz, ze jest mozliwe by zaczela sie poslugiwac onomatopejami? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 09:35 "Daj jej szansę" "Daj jej szansę" Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 09:43 ten przypadek z zoologicznego punktu widzenia jest beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 09:44 Jesteś uprzedzony.. chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 09:50 Ja? Kilka dni temu olalem ja na forum, to musiala w nocy przyjsc, niedopieszczona taka, albo z wyraznym PMS i zaczela sie nie wiem czemu czepiac. Byc moze to takie wewnetrzne przygodowanie sie duszy katolika na nawiedzenie przez krzyzaka w bialym plaszu? To podobne do katoli! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 09:55 A mnie się wydaje czy ona wciąż tylko narzeka? Ile ona ma lat? To emerytka? Rencistka? Inwalidka? Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 10:30 to prawda. baba stale jeczy. Pewnie w lozku pojeczec nie ma okazji? A na pytanie kto to: rencistka , inawlidka, czy emerytka- odpowiem- trzy w jednym. W dodatku w moherowym bereciku :) Odpowiedz Link Zgłoś
domisku_21 Re: Zostawcie Domisie w spokoju 24.05.06, 11:16 pazerny napisał: > baba ma poczucie misji i zachowuje sie jak jezuitka. W dodatku taka jezuitka > niedojeb....a. Ponoc ma meza, a o 2 w nocy zali sie calemu swiatu jak to bardzo > > jest nieszczesliwa. Wiec jak- on impotent, czy ona oziebla, bo 20 - paroletnia nie podobno tylko mam...i nie od 2 dni sie zale tylko od wczoraj...i nie ze jestem nie szczesliwa,tylko ze mam dosc...to roznica... > kobieta ( zamezna) o 2 w nocy cos innego powinna robic. > Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: anty-pazerny 24.05.06, 10:12 hehe... no nie zgodze sie... pazerny ma jak najwieksze prawo tu byc :P domisku_21 napisała: > forum ma sluzyc relaksowi....precz z pazernym kolega... a czy ktos jest tu spięty :> Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: anty-pazerny 24.05.06, 10:18 bład !! ja jestem spieta.. masaz by sie przydał :P hehe ... jakos nie moge sie zrelaksowac na FT :/ a temu ma słuzyc... hmm.. chyba jest cos nie tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: anty-pazerny 24.05.06, 23:26 Cicho byc.Pazerny jest jak Lenin.Nie do ruszenia.Wiec biada wam,o ci,którzy probujecie robic zamach na tego osobnika.On tu byl,jest i bedzie.No i w innych miejscach tez czasami wastepuje.Monopolach np. Odpowiedz Link Zgłoś