trudny2002 27.01.03, 09:19 Bydło zjada kwiatów pąk młody, nie myśląc o owocu stracie... Uskarżacie sie na zawody, na bydło się nie uskarżacie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: zawody... 28.01.03, 10:44 Ale tu u mnie cicho... wszyscy mnie opuścili. To i ja opuszcam miejsce na czas jakiś. Wrócę z wiosna...ale wiosna widzę zaraz sie powinna zjawić. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: zawody... 28.01.03, 19:55 NIestety troche umieram i jakos nie moge wytezyc pioro dzis i jutro i wczoraj tez....ale mysle ze przezyje wiec sie udziele:))) Wracaj szybko ale i delektuj sei wyjazdem.... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: zawody... 28.01.03, 20:38 Sabcia Ty sie nie wygłupiaj i wyżyj , a zdrowsza się pojaw i to szybciutko. Ty wiesz ile fajnego traci się przez godzinę jałowego snu? No chyba że zasypia sie w jakimś miłym miejscu i równym mu towarzystwie nawet w utrudzeniu... U mnie chyba wiosna... magnolia nie przemarzła i zaczyna pokazywać , ze ma pąki ...takie początki pąków... takie zawiązki...takie może zamrożone krople wody na końcach gałązek i na tych zgrubieniach... ale może to pąki. trudny Wyżyj proszę wyżyj... Najlepszego i miłych dni...;-) Odpowiedz Link Zgłoś