nekroskop88 20.07.06, 22:37 dajcie mi karabin, a zastrzelę Wam ekologów:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Jak to mówią 20.07.06, 22:55 eeeeeeeeeeeeeeee tam,przesadzaszzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Jak to mówią 20.07.06, 22:56 nie przesadzam, po prostu jak czytam posty o Via Baltice to mam ochotę na akcję 'nabij na pal ekologa' (Makbrajd kiedy coś takiego zorganizujemy?) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit a ja idę spaćku...bom zmęczona...a jutro rano 20.07.06, 22:59 wstać tzra do pracy-już ostatni raz:-P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a ja idę spaćku...bom zmęczona...a jutro rano 20.07.06, 23:01 a potem co? lenistwo?! toć to nie po Bożemu! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a ja idę spaćku...bom zmęczona...a jutro rano 20.07.06, 23:09 nekroskop88 napisał: > a potem co? lenistwo?! > toć to nie po Bożemu! > > a potem to my z Tigerem na browca idziem,a potem jest poniedziałek(czyli czeka mnie poważna rozmowa) no i wracam do Łolecka i jest ciągle Przystanek Olecko-ta impreza nasza,ale jak się będę nudzić,no to pójdę sobie do szpitala na wolontariat i będę robić zastrzyki i takie tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a ja idę spaćku...bom zmęczona...a jutro rano 20.07.06, 23:16 > będę robić zastrzyki i takie tam:) jak nie będzie ochotnika, to weźmiemy niewolnika:) kto chętny na zastrzyki Bad? Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Jak to mówią 20.07.06, 23:04 Za darmo tego nie robią. Przebij stawkę - pójdą sobie i będa krzyczeć przeciwko ekologii. Odpowiedz Link Zgłoś