kasia7911 02.09.06, 07:10 Myślę,że przyda się taki wątek:) Ja aktualnie czytam"Kronikę ptaka nakręcacza"-polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shameeka Re: Co teraz cz? 02.09.06, 08:24 "somotnosc w sieci" wisniewski. 15 wrzesnia wchodzi ekranizacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
7krasnal Re: Co teraz cz? 02.09.06, 08:39 Z braku wyboru"PierScień-spadek po ostatnim templariuszu" Molisa, trochę zalatuje romansem ale wciąga.Ostatnio też czytałam Foresta Gampa-świetna książka Odpowiedz Link Zgłoś
capuccino_days Re: Co teraz cz? 02.09.06, 08:43 Biały Oleander - Janet Fitch - jedna z lepszych, jakie czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
velika Re: Co teraz cz? 02.09.06, 12:23 "Ojciec chrzestny" M.Puzo. A w kolejce czeka "Targowisko próżności".Uwielbiam czytać:D Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: Co teraz cz? 02.09.06, 15:05 giorgio faletti - "ja zabijam". w kolejce "widma w miescie breslau" krajewskiego i "szkarlatna litera" hawthorne'a. a dalej cala sterta ksiazek zwiazanych z muzyka :). Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Co teraz cz? 02.09.06, 16:51 'Swiat wg Garpa' Irvinga :) kolejny juz raz, (ale tym razem po angielsku) bardzo lubie ta ksiazke :) Odpowiedz Link Zgłoś
ramadayes Re: Co teraz cz? 02.09.06, 18:24 z pewnym trudem "Biegnącą z wilkami"- Clarissa Pinkola Estes Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Co teraz cz? 02.09.06, 18:59 "Cień wiatru" Zafon'a...polecam , bo naprawde piekna ksiazka:) Odpowiedz Link Zgłoś
esk16 Re: Co teraz cz? 03.09.06, 13:54 "Ostatni kontynent" T. Pratchetta i "Moje sekretne życie" S.Dallego- polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Co teraz cz? 03.09.06, 14:04 Kończę "Szkarłatny płatek i biały" Fabera. Dziś w pociągu przeczytałam "Rzecz o mych smutnych dziwkach" Marqueza - oj, mocne, rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Co teraz cz? 03.09.06, 23:05 O bohaterach i grobach Ernesto Sabato kupione w ukochanym Czulym Barbarzyncy Odpowiedz Link Zgłoś
lady_agacia Re: Co teraz cz? 04.09.06, 01:12 Przez ostatni miesiac tylko podrecznik do anatomii zwierzat:((( Ale byle do czwartku,a od czwartku nadrabiam zaleglosci. Na poczatek cos lekkiego,zeby mozgu nie przemeczac.Od Bozego Narodzenia czekaja na mnie "Nowe przygody Mikolajka":) Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Co teraz cz? 04.09.06, 08:11 Pani Kennedy - Barbary Leaming i "Bogini" - biografie Marylin Monroe. Ostatnio wlasnie w biografiach sie zaczytuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Co teraz cz? 04.09.06, 08:15 "Eden", Lincoln Child po przeczytaniu jego książek pisanych razem z D. Prestonem (Siarka, Gabinet Osobliwości, Martwa natura z kruakmi) czytam wszystko po kolei ich autorstwa, niesamowicie wciągają :) Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Co teraz cz? 04.09.06, 10:41 "The Dollmaker" Hariette Arnow. Powieść zdecydowanie stronnicza i nieco ckliwa miejscami, ale i tak w zajmujący sposób pokazująca obraz amerykańskiego miasta i wsi w czasie drugiej wojny światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Co teraz cz? 22.09.06, 14:03 "Niebo dla akrobaty" Grzegorczyka.... Podoba mi sie....moze nie jest jakos suuuuper napisana, ale jest o ludziach...takich zwyklych-niezwyklych:) Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella Re: Co teraz cz? 22.09.06, 15:37 amelie nothomb (czytam na okraglo) - biografia glodu w tym momencie a kolezanka z biruka obok - zycie PI Yana MArtela (nadrabia zalaglosci:) suuuuper napisane Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Co teraz cz? 22.09.06, 18:43 wlasnie wypozyczylam "Kongo" Crichtona musze odpoczac psychicznie, bo ostatnio tylko Żeromski, Reymont, Przybyszewski, Leśmian.... ofkors wypożyczyłam chyba z tydzień temu i jeszcze nawet nie miałam czasu zajrzeć :/ Odpowiedz Link Zgłoś