marjanna1 15.11.06, 12:53 Emigranci wedlug prezydenta: wiadomosci.onet.pl/1430677,12,item.html I odpowiedz jednego z nich: wiadomosci.onet.pl/1,15,11,24606713,68368835,2620330,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Emigranci:))) 15.11.06, 13:01 Odpowiedź jest piękna :) Sama bym im chciała faka pokazac i wyjechać, ale kurde nie moge..... Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: Emigranci:))) 15.11.06, 13:10 No tak, bo co z Leosiem by sie stalo jakbys wyjechala? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Emigranci:))) 15.11.06, 13:20 marjanna1 napisała: > No tak, bo co z Leosiem by sie stalo jakbys wyjechala? ;)) Z poprzednim uszakiem wyjechałam do Włoch, i powiem ci, że koszty sprowadzania sianka i granulatów z polski były duże :) A Leoś jeszcze bardziej rozpieszczony, to ja nei wiem co by było. A ja to sobie chleb z polski woziłam i mroziłam. Nie, ja lubie jeździć po świecie, ale wracać muszę tu, durna Chloe z polskiego grajdoła :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mam_to_w_nosie Re: Emigranci:))) 16.11.06, 10:41 chloe30 napisała: > A ja to sobie chleb z polski woziłam i mroziłam. > Nie, ja lubie jeździć po świecie, ale wracać muszę tu, durna Chloe z polskiego > grajdoła :(((( Heh, coś w tym jest. Uwielbiam podróżować, trochę świata zwiedziłam, ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić zostania gdzieś na stałe, jakoś zawsze muszę wracać tutaj, chociaż narzekam, klnę na czym świat stoi na naszych, tfu polityków i znakomicie zdaję sobie sprawę, że bez problemu znalazłabym pracę za granicą niewątpliwie na znacznie lepszych warunkach niż tutaj, nie wspominając o ślubnym. I nawet był taki plan wyjazdu, zaraz po studiach, ale spalił na panewce Coś nas tu, qrwa, trzyma, sentyment czy coś... O ja głupia :(( Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: Emigranci:))) 15.11.06, 15:45 No widzisz Chloe. Znaczy sie musisz wyniesc tam gdzie jak w Polsce zywia. Np. Ukraina:))))) A tak na powaznie to ja mam 3 ulice od siebie polski sklep, w zwiazku z tym jak mi sie za czym zateskni to tam wlasnie biegne. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Emigranci:))) 16.11.06, 10:39 wiesz co, to jest po prostu wstyd. wstyd, wstyd i jeszcze raz kurwa wstyd, żeby on takie rzeczy mówił. nienawidze go Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: Emigranci:))) 16.11.06, 11:50 Dla mnie to, ze on tak mowil nie bylo zaskoczeniem, ale jak to wyglada, ze Polakow broni premier UK, a prezydent rodzimego kraju sie wypina na nich? Nie rozumiem. Chociaz publicznie by sie wypowiedzial jakos pozytywnie. Prywatnie to on sobie moze myslec oc chce, ale stanowisko go chyba do czegos zobowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Emigranci:))) 16.11.06, 19:20 bo kaczynski to tyle o polityce wie, co pan spod budki z piwem. gdzie on bywal? co on wie? co on wyksztalcony wszechstronnie, obyty w swiecie etc.? NIE. no wiec.... eh.... szkoda slow...:( Odpowiedz Link Zgłoś