Dodaj do ulubionych

Co tak cichutko wieczorkiem?

15.11.01, 21:16
kto ma ochote troche sie slownie popotykac (nie potknac). Poszli juz sobie
wszyscy? A tak bylo fajnie w dzien, tak sie prali, iskty sie sypaly!!!!
W szranki stawac, prosze.
czort
Obserwuj wątek
    • grapefruit_dead cichutko... o gramofon przyturlać?:) 15.11.01, 21:19
      czort napisał(a):

> kto ma ochote troche sie slownie popotykac (nie potknac). Poszli juz sobie
      > wszyscy? A tak bylo fajnie w dzien, tak sie prali, iskty sie sypaly!!!!
      > W szranki stawac, prosze.
      > czort

i jaką płyte nastawic?:)
      • czort Re: gramofon przyturlać!!!! 15.11.01, 21:24
        z utworkow to "fugazi" poprosze lub taki perkusyjny "taniec z diabłem"
        • grapefruit_dead Re: gramofon przyturlać!!!! 15.11.01, 21:32
          czort napisał(a):

> z utworkow to "fugazi" poprosze lub taki perkusyjny "taniec z diabłem"

ale szum płyty bedzie cyfrowy! moze byc?:)
          • czort Re: gramofon przyturlać!!!! 15.11.01, 21:34
            Nie może być!!! Musi być głośno!!! I z przytupem!
            • grapefruit_dead Re: gramofon przyturlać!!!! 15.11.01, 21:48
              czort napisał(a):

> Nie może być!!! Musi być głośno!!! I z przytupem!

ale szum i trzaski dają smaczek! :]
              • czort Re: gramofon przyturlać!!!! 15.11.01, 21:53
                Frukcik, mnie już w uszach szumi i łeb trzaska od myślenia (myślę czasami,
                wiesz?). Zaśpiewał byś coś lepiej a nie trzaskał, zgrzytał, szumiał itp.
                No, wysil się człowieku!
    • Gość: M Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 21:22
      Cicho wszędzie, głucho wszedzie, i co to będzie ...
      • Gość: Apollo Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: 63.94.130.* 15.11.01, 21:26
        Samanta pewnikiem tableti zapodziala /jak zwykle/i ludziska uciekaja.Apollo-
        wielbiciel Samanty
        • czort Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 15.11.01, 21:32
          Witam sympatyku samanty. I wcale sie nie dziwie, że z nią koleżankujesz się.
          Lux dziewczyna.
          Głos na puszczy!!!!!
          Ho, ho!! Ludzie!! Żyjecie???????
          • Gość: Apollo Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: 63.94.130.* 15.11.01, 21:38
            Zle mnie zrozumiales,nie jestem zwolennikiem tego koleczka wzajemnej adoracji
            tak po prostu lokalny patriota.Moze jeszcze Bizon i spolka Dzieki wole
            stosunek z jezozwierzem Pozdrawiam Apollo
            • czort Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 15.11.01, 21:43
              Żle mnie zrozumiałaś - winno być. Ja jestem ona. Nie dziw się kółku wzajemnej
              adoracji, dobrze się ludzie znają - przynajmniej emaliowo(dzięki Leziox), lubią
              się i popierają - nawet jeśli w głupiej sprawie. Ale przecież liczy się
              poparcie! Samanta jest naprawdę bystrą dziewczyną, może u was takie się rodzą?
              Odpuść sobie i innym.
              pa
              czort
            • Gość: samanta1 Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 21:45
              podziel sie pozniej wrazeniami z sexu z jezem!;) Bizon i spolka to nie taka zla
              rzecz ale Ty jestes zaciety jak malo kto!
              • czort Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 15.11.01, 21:48
                No i o to chodzi, kobieto, coś ciekawego nareszcie będzie. Ależ jesteś
                zawzięta! Lubię was wszystkich!!!!!!!!!!!!
                Zaraz będzie głośno!!!!!!!!
                • Gość: samanta1 Re: Co tak cichutko wieczorkiem?czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 21:51
                  Czorciku..czy moge prosic Cie o reke?
                  • czort Re: Co tak cichutko wieczorkiem?czort 15.11.01, 22:13
                    Znowu mnie proszą. O.K. Chcę mieć żonę. Dobra, ale im damy do gadania! A czy ja
                    mogę w tym związku być facetem? Chcę choć raz poczuć siE "macho"
                    czort
                    • Gość: samanta1 Re: Co tak cichutko wieczorkiem?czort IP: 213.76.59.* 15.11.01, 22:24
                      co prawda chcialam Ci podac piwo do reki ale Twoj pomysl podoba mi sie!:))
                      Oki,to ja bede slaba kobietka .:))
                • Gość: Apollo Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: 63.94.130.* 15.11.01, 21:54
                  Buziaczki dla panienek.Brak czasu na wasnie.Ucalowanka dla Blondyneczek
                  Pozdrawiam Apollo
    • blue_ Bawcie się dobrze. 15.11.01, 21:58
      Niezłe jest to forum! Całkowicie blokuje możliwość indywidualnego rozwoju.
      Waszych problemów nie da się rozwiązać zbiorowo! Dlaczego??? ...bo masy nie
      zmieniają się, dopóki nie zmieni się pojedynczy człowiek!!!!!
    • Gość: niunia Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:27
      jak to wieczorkiem, miło tu, cicho, spokojnie i tylko z oddali slychać głos
      radia Maryja
      • Gość: samanta1 Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: 213.76.59.* 15.11.01, 22:32
        to wylacz radio Niunia bo my tego nie chcemy sluchac!jestesmy komunistkami!
        • Gość: niunia Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:34
          Rydzyk z bin Ladenem gada, muszę tego posłuchac
      • blue_ Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 15.11.01, 22:34
        Gość portalu: niunia napisał(a):

> jak to wieczorkiem, miło tu, cicho, spokojnie i tylko z oddali slychać głos
        > radia Maryja

Radio Maryja??? A co to za recepta i procedura? Niunia, to do mnie te słowa???

• Gość: niunia Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:37
          recepta i procedura, jak żuć godnie i szatana umieć w sobie zniszczyć
          • blue_ Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 15.11.01, 22:39

> recepta i procedura, jak żuć godnie i szatana umieć w sobie zniszczyć

Jesteś z "Wieków Ciemnych"?
            • Gość: niunia Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:44
              jam ciemnoćwiek
              • blue_ Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 16.11.01, 00:14

> jam ciemnoćwiek

Aż te baby są głupie! Trzeba udawać nie ma innej rady... czy co za radość, że aż
                tak???

• Gość: M., Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:34
      Cichutko i spokojnie jak na wojnie,
      Chyba, że zaraz coś p.., tralala
      • blue_ Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 15.11.01, 22:41
        Gość portalu: M., napisał(a):

> Cichutko i spokojnie jak na wojnie,
        > Chyba, że zaraz coś p.., tralala

Ej, ten chaos jest kontrolowany... chyba...

• Gość: .karita Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 00:17
        to z tego przemeczenia pewno?
    • czort Dementuje 16.11.01, 00:46
      cichutko to bylo przed 22:00. Potem zas pierza tumany, wlosow klaki, ubran
      strzepy walaly sie po forum. I gdzie zescie byli, co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka