czort 15.11.01, 21:16 kto ma ochote troche sie slownie popotykac (nie potknac). Poszli juz sobie wszyscy? A tak bylo fajnie w dzien, tak sie prali, iskty sie sypaly!!!! W szranki stawac, prosze. czort Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grapefruit_dead cichutko... o gramofon przyturlać?:) 15.11.01, 21:19 czort napisał(a): > kto ma ochote troche sie slownie popotykac (nie potknac). Poszli juz sobie > wszyscy? A tak bylo fajnie w dzien, tak sie prali, iskty sie sypaly!!!! > W szranki stawac, prosze. > czort i jaką płyte nastawic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: gramofon przyturlać!!!! 15.11.01, 21:24 z utworkow to "fugazi" poprosze lub taki perkusyjny "taniec z diabłem" Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: gramofon przyturlać!!!! 15.11.01, 21:32 czort napisał(a): > z utworkow to "fugazi" poprosze lub taki perkusyjny "taniec z diabłem" ale szum płyty bedzie cyfrowy! moze byc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: gramofon przyturlać!!!! 15.11.01, 21:34 Nie może być!!! Musi być głośno!!! I z przytupem! Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: gramofon przyturlać!!!! 15.11.01, 21:48 czort napisał(a): > Nie może być!!! Musi być głośno!!! I z przytupem! ale szum i trzaski dają smaczek! :] Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: gramofon przyturlać!!!! 15.11.01, 21:53 Frukcik, mnie już w uszach szumi i łeb trzaska od myślenia (myślę czasami, wiesz?). Zaśpiewał byś coś lepiej a nie trzaskał, zgrzytał, szumiał itp. No, wysil się człowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 21:22 Cicho wszędzie, głucho wszedzie, i co to będzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: 63.94.130.* 15.11.01, 21:26 Samanta pewnikiem tableti zapodziala /jak zwykle/i ludziska uciekaja.Apollo- wielbiciel Samanty Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 15.11.01, 21:32 Witam sympatyku samanty. I wcale sie nie dziwie, że z nią koleżankujesz się. Lux dziewczyna. Głos na puszczy!!!!! Ho, ho!! Ludzie!! Żyjecie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: 63.94.130.* 15.11.01, 21:38 Zle mnie zrozumiales,nie jestem zwolennikiem tego koleczka wzajemnej adoracji tak po prostu lokalny patriota.Moze jeszcze Bizon i spolka Dzieki wole stosunek z jezozwierzem Pozdrawiam Apollo Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 15.11.01, 21:43 Żle mnie zrozumiałaś - winno być. Ja jestem ona. Nie dziw się kółku wzajemnej adoracji, dobrze się ludzie znają - przynajmniej emaliowo(dzięki Leziox), lubią się i popierają - nawet jeśli w głupiej sprawie. Ale przecież liczy się poparcie! Samanta jest naprawdę bystrą dziewczyną, może u was takie się rodzą? Odpuść sobie i innym. pa czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 21:45 podziel sie pozniej wrazeniami z sexu z jezem!;) Bizon i spolka to nie taka zla rzecz ale Ty jestes zaciety jak malo kto! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 15.11.01, 21:48 No i o to chodzi, kobieto, coś ciekawego nareszcie będzie. Ależ jesteś zawzięta! Lubię was wszystkich!!!!!!!!!!!! Zaraz będzie głośno!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Co tak cichutko wieczorkiem?czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 21:51 Czorciku..czy moge prosic Cie o reke? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Co tak cichutko wieczorkiem?czort 15.11.01, 22:13 Znowu mnie proszą. O.K. Chcę mieć żonę. Dobra, ale im damy do gadania! A czy ja mogę w tym związku być facetem? Chcę choć raz poczuć siE "macho" czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Co tak cichutko wieczorkiem?czort IP: 213.76.59.* 15.11.01, 22:24 co prawda chcialam Ci podac piwo do reki ale Twoj pomysl podoba mi sie!:)) Oki,to ja bede slaba kobietka .:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: 63.94.130.* 15.11.01, 21:54 Buziaczki dla panienek.Brak czasu na wasnie.Ucalowanka dla Blondyneczek Pozdrawiam Apollo Odpowiedz Link Zgłoś
blue_ Bawcie się dobrze. 15.11.01, 21:58 Niezłe jest to forum! Całkowicie blokuje możliwość indywidualnego rozwoju. Waszych problemów nie da się rozwiązać zbiorowo! Dlaczego??? ...bo masy nie zmieniają się, dopóki nie zmieni się pojedynczy człowiek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:27 jak to wieczorkiem, miło tu, cicho, spokojnie i tylko z oddali slychać głos radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: 213.76.59.* 15.11.01, 22:32 to wylacz radio Niunia bo my tego nie chcemy sluchac!jestesmy komunistkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:34 Rydzyk z bin Ladenem gada, muszę tego posłuchac Odpowiedz Link Zgłoś
blue_ Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 15.11.01, 22:34 Gość portalu: niunia napisał(a): > jak to wieczorkiem, miło tu, cicho, spokojnie i tylko z oddali slychać głos > radia Maryja Radio Maryja??? A co to za recepta i procedura? Niunia, to do mnie te słowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:37 recepta i procedura, jak żuć godnie i szatana umieć w sobie zniszczyć Odpowiedz Link Zgłoś
blue_ Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 15.11.01, 22:39 Gość portalu: niunia napisał(a): > recepta i procedura, jak żuć godnie i szatana umieć w sobie zniszczyć Jesteś z "Wieków Ciemnych"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:44 jam ciemnoćwiek Odpowiedz Link Zgłoś
blue_ Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 16.11.01, 00:14 Gość portalu: niunia napisał(a): > jam ciemnoćwiek Aż te baby są głupie! Trzeba udawać nie ma innej rady... czy co za radość, że aż tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M., Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:34 Cichutko i spokojnie jak na wojnie, Chyba, że zaraz coś p.., tralala Odpowiedz Link Zgłoś
blue_ Re: Co tak cichutko wieczorkiem? 15.11.01, 22:41 Gość portalu: M., napisał(a): > Cichutko i spokojnie jak na wojnie, > Chyba, że zaraz coś p.., tralala Ej, ten chaos jest kontrolowany... chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .karita Re: Co tak cichutko wieczorkiem? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 00:17 to z tego przemeczenia pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Dementuje 16.11.01, 00:46 cichutko to bylo przed 22:00. Potem zas pierza tumany, wlosow klaki, ubran strzepy walaly sie po forum. I gdzie zescie byli, co? Odpowiedz Link Zgłoś