angel173 22.10.06, 17:45 Witam !!! Jestem nowa i mam pytanko co myslicie o Oplach Tigra. Pytam kogos kto ma to auto ja sie w nim zakochalam czy jest cos co powinnam o nim wiedziec chodzi mi o te zle strony :) tego autka. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mx-5 Re: OPEL TIGRA 22.10.06, 17:55 Gejowskie auto, ale ponieważ jesteś dziewczyną to wybaczam. Osobiście panienki w tigrach odbieram jak dresów w 20-letnim bmw na gaz sprowadzonym od księdza z niemiec. Link Zgłoś
adam_mitura Re: OPEL TIGRA 30.10.06, 17:31 Cholera. Od pewnego czasu podejrzewałem, że coś ze mną nie tak, ale teraz mam już pewność. Jestem gejem. Jeżdzę krwistoczerwoną Pumą 1,7, a jakiś czas temu chciałem nawet wejść w posiadanie czerwonego (a jakże!) Mini Coopera S. Oj źle ze mną. To może zmienię auto na cienkosa 0,7? Wówczas będe tylko zwykłym wieśniakiem. Link Zgłoś
buraque Re: OPEL TIGRA 22.10.06, 21:49 angel173 napisała: > Witam !!! > Jestem nowa i mam pytanko co myslicie o Oplach Tigra. Pytam kogos kto ma to > auto ja sie w nim zakochalam czy jest cos co powinnam o nim wiedziec chodzi > mi o te zle strony :) tego autka. to Corsa w budzie podobającej się paniom i auto dla nich przeznaczone, nic dodać nic ująć Link Zgłoś
jusytka Re: OPEL TIGRA 22.10.06, 22:56 Z całą pewnością nie o takie opinie jej chodzi, ja też chętnie posłucham opinie włascicieli Tigry, czy jest awaryjna, jakie ma wady i zalety? Nie ukrywam, że też mi się podoba, a wrażenie jakie robi na co niektórych jest dla mnie najmniej ważne. Link Zgłoś
kodem_pl mozesz spokojnie brac... 23.10.06, 00:41 Swojej dziewczynie jako prezent kupilbym albo to auto, albo forda pume albo new beetle cabrio (koniecznie rozowego, a wiec custom paint), albo pontiaca solstice (czy jakos tak). Zaleznie od posiadanych funduszy:P Awaryjnosc tigry na poziomie corsy, czesci tanie, auto spoko. Link Zgłoś
qamillo Re: OPEL TIGRA 23.10.06, 01:07 Jakto opel.Troche badziewnej elektroniki,mechanika "jak cie moge",blacha taka sobie,wygląd pt."sport dla ubogich".teoretycznie jak ma książke serwisową i nie był rozbity to na dojazdy do fabryki sie nadaje.Moje max za to cos to 1500pln Link Zgłoś
drinexile Re: OPEL TIGRA 30.10.06, 18:29 Młodej i ładnej dziewczynie to autko na prawde pasuje i dodaje sexappealu :-), jak ubranie czy makijaż. Moja rada: przejedź się nią zanim kupisz, a jak Ci bedzie pasowała to kupuj Link Zgłoś