Dodaj do ulubionych

OPEL TIGRA

22.10.06, 17:45
Witam !!!
Jestem nowa i mam pytanko co myslicie o Oplach Tigra. Pytam kogos kto ma to
auto ja sie w nim zakochalam czy jest cos co powinnam o nim wiedziec chodzi
mi o te zle strony :) tego autka.
Obserwuj wątek
    • mx-5 Re: OPEL TIGRA 22.10.06, 17:55
      Gejowskie auto, ale ponieważ jesteś dziewczyną to wybaczam.
      Osobiście panienki w tigrach odbieram jak dresów w 20-letnim bmw na gaz
      sprowadzonym od księdza z niemiec.
      • adam_mitura Re: OPEL TIGRA 30.10.06, 17:31
        Cholera. Od pewnego czasu podejrzewałem, że coś ze mną nie tak, ale teraz mam
        już pewność. Jestem gejem. Jeżdzę krwistoczerwoną Pumą 1,7, a jakiś czas temu
        chciałem nawet wejść w posiadanie czerwonego (a jakże!) Mini Coopera S. Oj źle
        ze mną.

To może zmienię auto na cienkosa 0,7? Wówczas będe tylko zwykłym wieśniakiem.

• buraque Re: OPEL TIGRA 22.10.06, 21:49
      angel173 napisała:

> Witam !!!
      > Jestem nowa i mam pytanko co myslicie o Oplach Tigra. Pytam kogos kto ma to
      > auto ja sie w nim zakochalam czy jest cos co powinnam o nim wiedziec chodzi
      > mi o te zle strony :) tego autka.

to Corsa w budzie podobającej się paniom i auto dla nich przeznaczone, nic
      dodać nic ująć
      • jusytka Re: OPEL TIGRA 22.10.06, 22:56
        Z całą pewnością nie o takie opinie jej chodzi, ja też chętnie posłucham opinie
        włascicieli Tigry, czy jest awaryjna, jakie ma wady i zalety? Nie ukrywam, że
        też mi się podoba, a wrażenie jakie robi na co niektórych jest dla mnie najmniej
        ważne.
    • kodem_pl mozesz spokojnie brac... 23.10.06, 00:41
      Swojej dziewczynie jako prezent kupilbym albo to auto, albo forda pume albo new
      beetle cabrio (koniecznie rozowego, a wiec custom paint), albo pontiaca solstice
      (czy jakos tak). Zaleznie od posiadanych funduszy:P

Awaryjnosc tigry na poziomie corsy, czesci tanie, auto spoko.
    • qamillo Re: OPEL TIGRA 23.10.06, 01:07
      Jakto opel.Troche badziewnej elektroniki,mechanika "jak cie moge",blacha taka
      sobie,wygląd pt."sport dla ubogich".teoretycznie jak ma książke serwisową i nie
      był rozbity to na dojazdy do fabryki sie nadaje.Moje max za to cos to 1500pln
    • drinexile Re: OPEL TIGRA 30.10.06, 18:29
      Młodej i ładnej dziewczynie to autko na prawde pasuje i dodaje sexappealu :-),
      jak ubranie czy makijaż. Moja rada: przejedź się nią zanim kupisz, a jak Ci
      bedzie pasowała to kupuj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka