goscinnie_ino 10.02.07, 15:26 w wykonaniu młodych artystów za chwilę (o 15:40) na TVP1 koncert z ostatniego Opola. brzmi zachęcająco! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shameeka Re: piosenki Grechuty 10.02.07, 15:38 ooo :) dziekuje.. uwielbiam piosenki Grechuty... :) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: piosenki Grechuty 10.02.07, 15:58 ehhhh, pamiętam jak ten koncert oglądałam "na żywo" w czerwcu... Grechuta jeszcze żył, a ja odkryłam wówczas na nowo jego twórczość i tak mocno, mocno ją pokochałam! potem ta wiadomość w październiku... miło, że powtarzają ten koncert Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: piosenki Grechuty 10.02.07, 16:17 ja niestety nie moglam w czerwcu obejrzec.. jego tworczosc jest niezwykla jak dla mnie.. towarzyszyla mi na kazdym etapie mojego zycia.. i do tej pory ja odkrywam.. Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: piosenki Grechuty 10.02.07, 16:23 szkoda, że tak okroili ten koncert... no ja też ciągle odkrywam coś nowego w jego piosenkach. był mistrzem słowa i dżwięku! Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: piosenki Grechuty 10.02.07, 16:49 było pięknie..szkoda że tak krótko... Odpowiedz Link Zgłoś
fifirella Re: piosenki Grechuty 10.02.07, 17:10 ja tez kocham te piosenki, często nam je tata śpiewa, grając przy tym na gitarze.... cudnie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś