tex666 07.06.03, 07:28 Tutaj smażymy tłuste kiełbachy, popijamy piwko, śpiewamy, słuchamy muzyki z walkmana Słonka, tańczymy itp :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: GRiLL :-) 07.06.03, 08:54 Fajnie, tylko jak zaczniemy od rana piwkiem to jak bedziemy wygladac wieczorem? Ale grill czemu nie i te spiewy hmmm, lubie tak wlasnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: GRiLL :-) 07.06.03, 11:02 To ja przynosze ze soba na ten grill krewetki zawijane w boczek:)))) I baklazany:)))) Smacznego:)) A sa meble ogrodowe juz czy dopiero dotra?:)) Bo jak sadze skonczy sie to tancami na stole:)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: GRiLL :-) 07.06.03, 12:03 A ja wlasnie pzryprawilam mienko, dolaczam kielbaske oraz pyszne malosolne ogoreczki :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: GRiLL :-) 07.06.03, 15:37 a ja przygotuję łososia zawiniętego w polędwiczkę,z dużą ilością zielonej pietruchy i dowolną ilośc lekkiego białego wina :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: GRiLL :-) 07.06.03, 17:16 Sloooonko Dla mnie duzo ogoreczkow!:)))) Takich pachnacych swiezym koprem.. Trans.. A nie upijemy sie za szybko tym winem w taki upal?:) I kto bedzie pozniej kielbaski przekladal..? Spala sie jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: GRiLL :-) 07.06.03, 17:58 upijemy też kiełbaski niech się smacznie smażą w paski na dodatek ogóreczek,no i wina max-kubeczek no a potem...cud krewetki skryte w boczku jak perełki łosoś,ślimak,karczek młody,wszystko dla Cię gościu złoty a na koniec pęk pietruchy...by dopełnić nasze brzuchy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: GRiLL :-) 07.06.03, 20:16 łooooooomatko alem siem objadla. Bo ja serio blam na grilliku :)))) a najlepsze bylo zimne piffko :) a taerz studze sie balasamem bo niby slonko ale sie sparzylam, łał :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: GRiLL :-) albo ognisko :)) 13.06.03, 20:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10643&w=6433043 polecam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: GRiLL :-) 21.04.04, 23:48 Grill się troche zakurzył, trzeba by go wyczyścić bo majówka tuż tuż :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: GRiLL :-) 22.04.04, 22:28 nioooooooooo winko moze tez byc.... salate juz robie ,kto lubi musztarde/keczup hmmmmmmmmm...prawie wszystko mamy na grilowanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: GRiLL :-) 23.04.04, 01:58 tylko gdzieś się zapodział walkman od Slonka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: GRiLL :-) 23.04.04, 18:43 tex666 napisał: > tylko gdzieś się zapodział walkman od Slonka :/ jak bedziesz grzeczny, to Ci pozycze discmana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: GRiLL :-) 24.04.04, 20:34 ja bym sobie pogrilowala...ale samej jakos tak kiepsko ktos sie dolaczy? bo juz wegielki sie zarza Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: GRiLL :-) 24.04.04, 22:30 malen_a napisała: > ja bym sobie pogrilowala...ale samej jakos tak kiepsko > ktos sie dolaczy? > bo juz wegielki sie zarza to ja je wygasze... nikt nie dolaczyl.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: GRiLL :-) 24.04.04, 23:21 eszszsz .... troszkę podmucham i znów zaiskrzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: GRiLL :-) 25.04.04, 00:32 o!,zaczyna sie znowu zazyc... ukladam szaszlyki .... i czekamy az sie ugriluja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: GRiLL :-) 11.07.04, 11:39 wczoraj bylam na takiej tlustej uczcie :) a teraz juz wstalam ;) i zjadlam sniadanko, wyjrzalam za okno :D dzis iminieny mojej przyjaciolki - niech to bedzie dobry dzionek :D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: GRiLL :-) 12.06.05, 09:25 juz byla premiera grilowania.... swietnie smakuje papusianie na powietrzu i mozna bez opamietanie sie opychac:-)) na deser truskawki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: GRiLL :-) 16.06.05, 09:17 podano dzis w wiadomosciach porannych, ze wedzone/grilowane produkty sa przyczyna raka jelit:((((((((((( dodali ,ze czeste spozywanie , Odpowiedz Link Zgłoś