puszysta_gimnazjalistka 19.06.09, 09:04 Jaki mamy dzień tygodnia? :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karka831 Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:10 yyy...eee...nie wiem, nie mam kalendarza! Może jakaś podpowiedź? :> Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:15 proszę bardzo - jakbyś wiedziała, to wystawił by ci piątkę Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:28 A ja się pytam: kto zabiera dziś rowery, aparat, statyw, kumpla-fotografa, skrzynkę Staropramena i jedzie na Kociewie? No kto? :DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:39 :D Ja jeszcze nie doszłam odpowiedzi na putanie Pusia! Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:39 pYtanie! Putanie brzmi jakoś tak kurewsko :D Odpowiedz Link
karka831 Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:41 To jest nas dwie! :P Normalnie amnezja. :P Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:38 oo, to trudne jest, może mała podpowiedź, na przykład gdzie leży Kociewie? Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:45 to już wiem, to nie ja w takim razie, za daleko, a Ty na przykład gdzie mieszkasz, bo coś zaczynam podejrzewać? Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:34 Tak a propos: czy kotłownia to miejsce na seks zbiorowy? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:34 Na brudny seks zbiorowy. Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:47 teraz naprawdę zaczyna mnie interesować, gdzie mieszkasz... Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:52 Ale ja w ogóle teoretyzuje i to Pusio zaczął. Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:50 Już za stara jestem, niczego się nie nauczę :) Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:31 Oj, będzie, Panie, będzie :) I lumbago nawet czasem mam. Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:32 lumbago to wytrawne czy półsłodkie jest? Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:42 ja też chcę! nawet dwa, koniec z byciem półgłówkiem! Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:06 Ale my mamy opanowane dzielenie przez cztery ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:09 nioch nioch :D czyli nie długopis na biurku, a krótkopis na podłodze ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:12 :DDD Na dodatek beżowy, czyli słabo widoczny :D Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:14 miałem Wam napisać, że czerwony, ale jak szczerość to szczerość - zielony; czerwony to jest pisiak do płyt Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:17 Zielony podzielić przez cztery, to ile, Baba, to będzie? :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:48 Poczekaj, poczekaj. Tydzień temu miałam 2 dni negocjacji, jestem w miarę na świeżo to może policytujemy się z nim jeszcze trochę? :D Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:01 A pewnie, a co tam. Zacznijmy od 1? :F Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:05 znaczy Wy co, chcecie mój długopis? nie ma mowy, to pamiątka jest Odpowiedz Link
baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:09 think-thank napisał: > znaczy Wy co, chcecie mój długopis? nie ma mowy, to pamiątka jest o ile on w ogóle istnieje :P przecież my go nie widziałyśmy, to co tak na słowo mamy wierzyć ;))) Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:12 baba_krk napisała: > think-thank napisał: > > > znaczy Wy co, chcecie mój długopis? nie ma mowy, to pamiątka jest > > o ile on w ogóle istnieje :P > przecież my go nie widziałyśmy, to co tak na słowo mamy wierzyć ;))) Może Maracooja widziała tego... długopisa :F Odpowiedz Link
baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:08 Dla mnie zielony podzielić na 4 = zero :D Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:12 baba_krk napisała: > Dla mnie zielony podzielić na 4 = zero :D I od tego zaczynamy :) Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:19 i na tym skończycie; długopis magiczny jest czy w niego wierzycie czy nie, zielony jak Jej oczy Odpowiedz Link
baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:28 długopis w kolorze niedojrzałej marakui? no nie wiem nie wiem ZERO, start! :D Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:36 baba_krk napisała: > długopis w kolorze niedojrzałej marakui? > no nie wiem nie wiem > ZERO, start! :D na mnie się nie patrz, ja nie dam więcej :D Odpowiedz Link
maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 17:57 Ojejku, przestańcie ok? Jak dla mnie to możecie oglądać sobie wszystkie jego mazaki i nawet dziurkacza, droga wolna. Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 18:50 wariacie? a tak prawda, przyszedłem pani doktor podziękować, to były niezapomniane dwa miesiące, tutaj, na najlepszym oddziale pod słońcem Odpowiedz Link
maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 18:54 W tym miejscu nie masz raczej szans poprawy... Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 19:22 nie, nie mogę się tam pokazywać - zatłukłem jednak bojka Odpowiedz Link
maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 19:28 a pamiętasz, gdzie spotkaliśmy się po raz pierwszy? gwałciłam tam niewinych Odpowiedz Link
maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 19:41 trzecia kabina po lewej hasło: dwa spłuknięcia Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 19:52 dwa to rozdwojenie jaźni, trzy - osobowość wieloraka, jedno - schizofrenia, brak - depresja, 150 - mania Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 20:06 tylko czy to jest przyjaźń czy to jest urojenie? Odpowiedz Link
maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 21:59 Teraz to Pani! Mój wiek zaczął Ci przeszkadzać?? Odpowiedz Link
maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 22:35 nie przeszkadza Ci?? podpadasz pod paragraf zatem :) Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 22:39 paragraf 22 czy ten o ubezwłasnowolnieniu bez woli? Odpowiedz Link
maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 22:42 Robię się co raz mniej trzeźwa, że tak powiem znienacka. Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 22:48 tego się akurat spodziewałem, więcej - mam to samo Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 22:58 mnie się też przed oczami jakaś mara buja Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:41 funny_game napisała: > A ja się pytam: kto zabiera dziś rowery, aparat, statyw, kumpla-fotografa, > skrzynkę Staropramena i jedzie na Kociewie? No kto? :DDD > śladami Cejrowskiego:) ja tez biere rower i sru do Kampinosu, fotek nie bedzie:) zamierzałem wstepnie na Kravitza sie wybrac nach Krakau ale doszedłem do wniosku ze dziki zajebiscie bedzie tłum a sam artysta nie grzeje mnie na tyle ze byc tamój:) Odpowiedz Link
karka831 Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:42 A ja bym kciała tam być, w tym Krakał. Ale za daleeeeko. :> Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:45 karka831 napisała: > A ja bym kciała tam być, w tym Krakał. Ale za daleeeeko. :> ponoc w tv ma byc ale nie sprawdzałem - regionalnym ,info czy cos Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:32 forumowicz_pospolity napisał: > śladami Cejrowskiego:) Cejrowski to mnie w pyndzel całować niegodzien, pfuj! Nie lubię go i coraz bardziej mnie wkarwia jego protekcjonalne podejście do autochtonów wszelakich, których spotyka. > > ja tez biere rower i sru do Kampinosu, fotek nie bedzie:) > zamierzałem wstepnie na Kravitza sie wybrac nach Krakau ale doszedłem > do wniosku ze dziki zajebiscie bedzie tłum a sam artysta nie grzeje mnie na tyl > e > ze byc tamój:) > "Kravitz jest przeszłością rokendrola" :F Dlaczego bez fotek z tak pięknych okoliczności przyrody? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:33 To nie jest protekcjonalizm, to jest zwykłe chamstwo, wyższość i lekceważenie. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:47 funny_game napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > śladami Cejrowskiego:) > > Cejrowski to mnie w pyndzel całować niegodzien, pfuj! > Nie lubię go i coraz bardziej mnie wkarwia jego protekcjonalne podejście do > autochtonów wszelakich, których spotyka. > to inna sprawa, zgadzam sie niby lubie ogladac czasem jak sie natkne na jego program bo ma zmysł obserwacyjny i talent narracyjny ale na kawe umowic bym sie nie umówił bo upierdliwy jakis typ jest na oko:) > > > > ja tez biere rower i sru do Kampinosu, fotek nie bedzie:) > > zamierzałem wstepnie na Kravitza sie wybrac nach Krakau ale doszedłem > > do wniosku ze dziki zajebiscie bedzie tłum a sam artysta nie grzeje mnie > na tyl > > e > > ze byc tamój:) > > > > "Kravitz jest przeszłością rokendrola" :F no, kolejny argument przeciw > Dlaczego bez fotek z tak pięknych okoliczności przyrody? > > bo bede trenował pod katem przyszłych startów czyli musze skumulowac energie na w miare szybko jazde poza tym ta trasa akurat nie powala jakas szczególna urodą:) Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:57 forumowicz_pospolity napisał: > to inna sprawa, zgadzam sie > niby lubie ogladac czasem jak sie natkne na jego program bo ma zmysł > obserwacyjny i talent narracyjny ale na kawe umowic bym sie nie umówił bo > upierdliwy jakis typ jest na oko:) Ulżyło mi :) > > Dlaczego bez fotek z tak pięknych okoliczności przyrody? > > > > > > bo bede trenował pod katem przyszłych startów czyli musze skumulowac energie na > w miare szybko jazde > poza tym ta trasa akurat nie powala jakas szczególna urodą:) > Aaaa, no to życzę Ci osiągów i żeby Ci skóra na twarzy aż falowała, jak pilotom w odrzutowcach. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:00 funny_game napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > to inna sprawa, zgadzam sie > > niby lubie ogladac czasem jak sie natkne na jego program bo ma zmysł > > obserwacyjny i talent narracyjny ale na kawe umowic bym sie nie umówił bo > > upierdliwy jakis typ jest na oko:) > > Ulżyło mi :) > > > > Dlaczego bez fotek z tak pięknych okoliczności przyrody? > > > > > > > > > > bo bede trenował pod katem przyszłych startów czyli musze skumulowac ener > gie na > > w miare szybko jazde > > poza tym ta trasa akurat nie powala jakas szczególna urodą:) > > > > Aaaa, no to życzę Ci osiągów i żeby Ci skóra na twarzy aż falowała, jak pilotom > w odrzutowcach. > oj w ten week fajne pokazy są w Le Bourget, nie przypominaj mi;) a i jak porobisz te 1,5 miliona fotsów z Kociewia to pokazesz pare co? Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:13 To nie było celowe, nie chcę Cię denerwować, bo jak się denerwujesz, to zaraz idziesz na kreski ;) Dobrze :) Już sprzed 2 tygodni z takiego wypadu z moim fotograficznym mentorem mam kilka niezłych. M., bidulek mój kochany, nosił mi statyw :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:21 funny_game napisała: > To nie było celowe, nie chcę Cię denerwować, bo jak się denerwujesz, to zaraz > idziesz na kreski ;) kreski leżą i śpią > > Dobrze :) > Już sprzed 2 tygodni z takiego wypadu z moim fotograficznym mentorem mam kilka > niezłych. > M., bidulek mój kochany, nosił mi statyw :D wyrobi se krzepe;) no jak masz cos fajnego to daj:) ciekawe czy na Kociewiu jakies fajne obiekty sportowe są?:P ps, ciezko trafic do posta, drzewko jakos chaotycznie mi sie zlewa:) Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:27 forumowicz_pospolity napisał: > kreski leżą i śpią No i wiesz co im w co :) > wyrobi se krzepe;) > > no jak masz cos fajnego to daj:) Po weekendzie, ale nie w poniedziałek, bo w poniedziałek obowiązkowy ochlaj u sąsiadów. > ciekawe czy na Kociewiu jakies fajne obiekty sportowe są?:P Są :D Wypożyczalnia kajaków i rowerów wodnych i boisko lokalnej drużyny, byliśmy nawet na meczu. Przyjedziesz, to olukasz. > > > ps, ciezko trafic do posta, drzewko jakos chaotycznie mi sie zlewa:) > Yhy, przed chwilą był sierpień i posty nie tam gdzie trzeba. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 12:27 funny_game napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > kreski leżą i śpią > > No i wiesz co im w co :) nie przesadzajmy ,raz na kwartał mają prawo here is to you!:D > > > wyrobi se krzepe;) > > > > no jak masz cos fajnego to daj:) > > Po weekendzie, ale nie w poniedziałek, bo w poniedziałek obowiązkowy ochlaj u > sąsiadów. > no masz, fajnie i jak tu nie lubic tego dnia tez?;) > > ciekawe czy na Kociewiu jakies fajne obiekty sportowe są?:P > > Są :D > Wypożyczalnia kajaków i rowerów wodnych i boisko lokalnej drużyny, byliśmy nawe > t > na meczu. > Przyjedziesz, to olukasz. samemu na kajaczku bym se popływal zamiast lukac osz > > > > > > > ps, ciezko trafic do posta, drzewko jakos chaotycznie mi sie zlewa:) > > > > Yhy, przed chwilą był sierpień i posty nie tam gdzie trzeba. > > Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 12:39 forumowicz_pospolity napisał: > samemu na kajaczku bym se popływal zamiast lukac osz Bardzo praszszsz, w lipcu na cały urlop sobie rezerwujemy sprzęcicho pływające po znajomości :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 12:41 funny_game napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > samemu na kajaczku bym se popływal zamiast lukac osz > > Bardzo praszszsz, w lipcu na cały urlop sobie rezerwujemy sprzęcicho pływające > po znajomości :) > fajnie, zycze pogody, sobie tez:) czyli ty fotki i opalanko a M pracuje wiosłami z tyłu?:D Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 12:55 Ooo, ja Tobie też, ale pochwal się planami :> Chyba się nie odważę wziąć aparatu na wodę :( Odpowiedz Link
thank_you Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 12:57 Sorry, że tak się wcinam, ale rozumiem Cię doskonale :D Gdy robiłam ostatnio zdjęcia nad wodą (stałam na takich badylach, aparat na wyciągnięcie ręki, nad taflą wody), to krzyczałam do kumpla, że jak wpadnę, to chyba oczywiste, co ma ratowac w pierwszej kolejnosci :D Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:04 Fetyszystka ;))) No ale nikomu nie życzę takiej przygody pt. aparat w jeziorze. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:02 funny_game napisała: > Ooo, ja Tobie też, ale pochwal się planami :> klasyka, Wawka, kreski i okresowe wypady ad hoc:D chyba ze sie zmieni, zobacze, ale wole słonce w lipcu i sierpniu i wrzesniu i w pazdzierniku:) > > Chyba się nie odważę wziąć aparatu na wodę :( > Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:05 A propos słąca, to znikło właśnie, bo my mamy jechać na wypoczyn :/// Tyś to sprawił, łobuzie??? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:07 funny_game napisała: > A propos słąca, to znikło właśnie, bo my mamy jechać na wypoczyn :/// > Tyś to sprawił, łobuzie??? > nie to musiał byc MIlleniusz:P mi tez zalezy w ten weekend na soncu Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:13 forumowicz_pospolity napisał: > nie to musiał byc MIlleniusz:P A, faktycznie, Małpiszon :D Pewnie Go za karę uszy pieką teraz! > mi tez zalezy w ten weekend na soncu Leje, kurwa! U Was też? > Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:17 funny_game napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > nie to musiał byc MIlleniusz:P > > A, faktycznie, Małpiszon :D > Pewnie Go za karę uszy pieką teraz! > > > > mi tez zalezy w ten weekend na soncu > > Leje, kurwa! > U Was też? widze parasole u ludzi mzy raczej na razie niebo wyglada słabo ale nie beznadziejnie > > > > Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:18 No nie wiem, na Mokotowie niebo mówi, że to będzie trzydniówka. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:28 puszysta_gimnazjalistka napisał: > No nie wiem, na Mokotowie niebo mówi, że to będzie trzydniówka. Puszek, won Hiobie z tego wątku!:) mi wyglad nieba daje jakies nadzieje:) Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:33 :DDD Pospolity, ale to tego Hioba wątek jest, wiesz? :D Czy da się rowery opakować folią malarską, zakleić taśmą i umocować na bagażniku tym tylnym? Ma to sęs i szanse powodzenia? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:37 funny_game napisała: > :DDD > Pospolity, ale to tego Hioba wątek jest, wiesz? :D to niech go bierze i sie wynosi;) albo zapoda wiecej optymizmu > > Czy da się rowery opakować folią malarską, zakleić taśmą i umocować na bagażnik > u > tym tylnym? Ma to sęs i szanse powodzenia? > nie mam pojecia brzmi niezle, jak bedzie tez tak wygladac to w droge:) Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:40 forumowicz_pospolity napisał: > to niech go bierze i sie wynosi;) > albo zapoda wiecej optymizmu :DDD Uwielbiam Cię :D Puszek też pewnie chichocze albo znowu spodnie zakłada :D > > > > > > Czy da się rowery opakować folią malarską, zakleić taśmą i umocować na ba > gażnik > > u > > tym tylnym? Ma to sęs i szanse powodzenia? > > > > nie mam pojecia > brzmi niezle, jak bedzie tez tak wygladac to w droge:) Nie chodzi o wygląd tylko o ten w dupę kopany deszcz! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:05 funny_game napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > to niech go bierze i sie wynosi;) > > albo zapoda wiecej optymizmu > > :DDD > Uwielbiam Cię :D > Puszek też pewnie chichocze albo znowu spodnie zakłada :D > :D > > > > > > > > > > Czy da się rowery opakować folią malarską, zakleić taśmą i umocować > na ba > > gażnik > > > u > > > tym tylnym? Ma to sęs i szanse powodzenia? > > > > > > > nie mam pojecia > > brzmi niezle, jak bedzie tez tak wygladac to w droge:) > > Nie chodzi o wygląd tylko o ten w dupę kopany deszcz! > no to tak,zreszta deszcz rowerowi w takich dawkach nie szkodzi, nawet nie opakowane mogłyby jechac moim zdaniem folia i tego typu wynalazki to na dłuzsze postoje np na balkonie itp Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:08 Mój łowełek na balkonie? Nigdy! W domu stoi. Kradną, sąsiadom ukradli, dlatego cieć zarządził płot i teraz przez pół roku dopłacamy do czynszu jak za zboże :/ Na razie nie pada, przeszło. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:09 Interdyscyplinarne centrum modelowania matematycznego i komputerowego mówi: w sobotę nie będzie padać. Ale bez żartów, kto by im wierzył :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:06 Funny, jak to dobrze zrobicie (rowery, folia, bagażnik) to jest duża szansa, że skończycie w śmiesznym filmiku na youtube.com Jeżeli nie chcecie zostać gwiazdami internetu to radziłbym zdjąć koła, położyć tylną kanapę w samochodzie i wrzucić wszystko do środka. A spodnie mam na sobie, pracuję tu niedługo i jeszcze z koleżankami nie nawiązałem prawidłowych relacji :) Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:10 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Funny, jak to dobrze zrobicie (rowery, folia, bagażnik) to jest duża szansa, że > skończycie w śmiesznym filmiku na youtube.com > > Jeżeli nie chcecie zostać gwiazdami internetu to radziłbym zdjąć koła, położyć > tylną kanapę w samochodzie i wrzucić wszystko do środka. Nie da się z tą ilością gratów, jaką wozimy plus dwa rowery. To nie kombiacz jest. Ale masz rację z tą śmiesznością, tak w nią wpada człowiek, jak się zakochuje w jednośladzie. > > A spodnie mam na sobie, pracuję tu niedługo i jeszcze z koleżankami nie > nawiązałem prawidłowych relacji :) Zatrudnij się u mnie, od ręki możesz ściągać portki, nawet nie pisnę :DDD Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:13 Gdyby to było kombi lub hatchback to nic nie trzeba byłoby zdejmować, w sedanie woziłem rowery i mnóstwo innych gratów i nigdy nie miałem problemów. Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:16 Pozostaje mi zaproponować, żebyś sie tu pofatygował i to zrobił, bo sobie tego nie wyobrażam. Odkurzacz, skrzynkę piwa, jedzenie i plecung ogromny to mam se gdzie położyć? I dwa rowery, z których w moim się chyba da koło odkręcić, ale nie wiemy jak, a w M. starym, to już w ogóle wątpię. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:20 Zapewniam Cię, że w każdym rowerze kółko się odkręca :) Więcej wiary, wszystko się zmieści, rowery częściowo będą w bagażniku, częściowo na tylnej złożonej kanapie, a obok będzie mnóstwo miejsca na odkurzacz i piwo. Mój kumpel w starej dobrej Feli woził trzy rowery. Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:23 Widzę, że jeszcze nie dotarło do szanownego interlokutora :) My takich rzeczy nie umiemy zrobić. Oglądałeś plastelinkowych Sąsiadów czeskich? No, Pat i Mat to my :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:36 Sąsiadów uwielbiam, na tym się wychowałem, robiłem takie same rzeczy jak oni. Zdjąć kółko i wepchnąć rower przez dziurę do środka to nie jest specjalny wyczyn, a jak Ci w trakcie jazdy spadnie z bagażnika i się potłucze to będzie płacz i zgrzytanie zębów. Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:42 Nie wiem, jak wytrzymam nerwowo jazdę, jak te rowery tak będą wisiały!!! Chyba będę wódkę z gwinta pić!!! Moje przednie koło ma taki fajny klucz samo w sobie rzekomo, co się klik, ciach, bach i je zdejmuje. Ale nam się nie udało :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:49 Odchylasz wajchę, a potem z drugiej strony odkręcasz trochę nakrętkę, bo na widelcu są zęby, które mają zabezpieczać koło przed odpadnięciem gdy w awaryjnej sytuacji zacisk puści. Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:02 Aha, poczekaj, muszę to wielkimi literami wydrukować... Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:31 I to jest bardzo dobra odpowiedź na moje pytanie :) Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:33 O, a myślałam, że zadałeś pytanie, strzeliłeś setkę i padłeś ze szczęścia :D Zdechnę, a wypocznę! Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:34 Nie, musiałem założyć spodnie i pojechać do pracy. Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:35 :DDD Co to za beznadziejna praca, że musisz chodzić w spodniach? :> Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:37 Ale przynajmniej nie muszę robić nic innego. Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:38 Fajnie masz. Ale z drugiej strony wystawienie jednego duplikatu faktury dziennie na pewno odchudza, więc też nie narzekam. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:41 O właśnie, wypoczywajmy sobie w pracy, życie staje się wtedy znacznie znośniejsze. Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:43 Odniosłam wrażenie, że bardzo lubisz życie! Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:45 Szczerze mówiąc nie jest najgorsze, oczywiście mogłoby być więcej przyjemności, ale nie będę przy piątku narzekał. Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:58 Trzeba wziąć inicjatywę przyjemnościotwórczą we własne ręce :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:47 Z doświadczenia wiem, że fajniej jest jednak kogoś miłego poprosić o pomoc :) Odpowiedz Link
funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:50 No tak, tak, po co tak dosłownie, Panie Prześliczna Wiolonczelistko :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:57 od przedwczoraj mam takich dwóch w domu Odpowiedz Link
baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:04 no tak, prawie miesięczny remont dobiega końca będzie pite :D Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:15 tylko szkło wystaw jak już skończą malować i pójdą sobie :) Odpowiedz Link
karka831 Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:18 Zazdraszczam! Mój trwa od grudnia i pewno jeszcze trochę potrwa. Cholery można dostać. A miało być tak pięknie, na wiosnę miałam w końcu zamieszkać 'na swoim'. ;/ Odpowiedz Link
baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:34 Chyba nie ma czego zazdraszczać. Od miesiąca żyję w syfie i już rzygam tym kurzem, smrodem farby i hukiem wiertary. No ale w końcu zaczynam widzieć jakieś efekty. Jeszcze pewnie jakiś tydzień sprzątania mnie czeka i będzie pięknie. A wykąpałam się u siebie po raz pierwszy przedwczoraj, co oznacza że skończyłam maratony po znajomych i rodzinie ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:40 Ale kąpałaś się w łazience łazience czy łazience kibelku, czy ten temat to jeszcze dla Ciebie tabu :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:45 W łazience mam wannę, w kibelku od niedawna prysznic. Testowałam se bicze wodne :D Temat zamianek wciąż drażliwy, ale wiem na pewno, że nie pozwolę. Choćbym się miała zabarykadować w domu ;) Odpowiedz Link
conena Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:49 > Jaki mamy dzień tygodnia? względnie niepłodny. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:37 I to jest kolejna bardzo dobra wiadomość :) Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:17 tak się wpisuję, bo chcę sprawdzić, czy nasze nicki faktycznie tak podobnie wyglądają Odpowiedz Link
thank_you Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:20 Wnioski przedstawisz w jakiejś pracy naukowej? ;-) Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:25 wnioski mieszczą się w jednym zdaniu, i to z uzasadnieniem starczy na magisterkę czy jeszcze ciągle besęsu wymagają więcej? Odpowiedz Link
thank_you Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:34 To chyba temat na maturę rozszerzoną z języka polskiego ;-) Magisterki zostawmy innym. A co. Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:37 to uważaj: nie wiem, jak można je pomylić - ty masz czarny a ja zielony zdałem? bardzo mi zależy, bo mam tylko starą, taką wytartą, to nowa by mi ładnie wyglądała na ścianie Odpowiedz Link
thank_you Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:45 Mhm, z mojej strony...krótko mówiąc...oba nicki czarno widzę ;-) Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:49 o, to widzę komputer nieprzygotowany do prezentacji, Pani pozwoli, wchodzę w Ustawienia/Znajomi, dopisuję.. już - zielone! Odpowiedz Link
thank_you Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:52 Człowiek uczy się całe życie ;-) Mimo to nie skorzystam. Najprostsze rozwiązania są najlepsze :-) Odpowiedz Link
think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:54 a u mnie działa! matura może i wytarta, ale na admina się nadawam :) Odpowiedz Link