Dodaj do ulubionych

A teraz pytanie !

19.06.09, 09:04
Jaki mamy dzień tygodnia? :D
Obserwuj wątek
    • karka831 Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:10
      yyy...eee...nie wiem, nie mam kalendarza! Może jakaś podpowiedź? :>
      • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:15
        proszę bardzo - jakbyś wiedziała, to wystawił by ci piątkę
    • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:28
      A ja się pytam: kto zabiera dziś rowery, aparat, statyw, kumpla-fotografa,
      skrzynkę Staropramena i jedzie na Kociewie? No kto? :DDD
      • karka831 Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:37
        Nie mam pojęcia, za mało danych! :P
        • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:39
          :D
          Ja jeszcze nie doszłam odpowiedzi na putanie Pusia!
          • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:39
            pYtanie!
            Putanie brzmi jakoś tak kurewsko :D
          • karka831 Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:41
            To jest nas dwie! :P Normalnie amnezja. :P
            • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:29
              Mówi się: amnestia ;)
      • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:38
        oo, to trudne jest, może mała podpowiedź, na przykład gdzie leży Kociewie?
        • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:40
          Między Psiewiem, a Koniewiem :F
          • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:45
            to już wiem, to nie ja w takim razie, za daleko, a Ty na przykład gdzie
            mieszkasz, bo coś zaczynam podejrzewać?
            • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:30
              Pytasz skont klykam???
              • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:32
                S kontowni?
                • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:34
                  Tak a propos: czy kotłownia to miejsce na seks zbiorowy?
                  • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:34
                    Na brudny seks zbiorowy.
                    • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:37
                      Dirty kotłowanie takie?
                      • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:47
                        teraz naprawdę zaczyna mnie interesować, gdzie mieszkasz...
                        • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:52
                          Ale ja w ogóle teoretyzuje i to Pusio zaczął.
                          • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:19
                            to szkol się w teorii nadal
                            • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:50
                              Już za stara jestem, niczego się nie nauczę :)
                              • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:16
                                a w jakim wieku Pani stara?
                                • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:31
                                  Oj, będzie, Panie, będzie :)
                                  I lumbago nawet czasem mam.
                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:32
                                    lumbago to wytrawne czy półsłodkie jest?
                                    • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:38
                                      Ćwierćinteligentne :)
                                      • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:42
                                        ja też chcę! nawet dwa, koniec z byciem półgłówkiem!
                                        • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:55
                                          Każdy półgłówek ma swój ołówek :F
                                          • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:01
                                            ja mam długo.pis
                                            • baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:04
                                              w necie to każdy tak ma ;)
                                              • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:05
                                                jak w necie? na biurku mam
                                              • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:06
                                                Ale my mamy opanowane dzielenie przez cztery ;)
                                                • baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:09
                                                  nioch nioch :D
                                                  czyli nie długopis na biurku, a krótkopis na podłodze ;)
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:12
                                                    :DDD
                                                    Na dodatek beżowy, czyli słabo widoczny :D
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:14
                                                    miałem Wam napisać, że czerwony, ale jak szczerość to szczerość - zielony;
                                                    czerwony to jest pisiak do płyt
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:17
                                                    Zielony podzielić przez cztery, to ile, Baba, to będzie? :D
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:18
                                                    twenty_five_cents ?
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:21
                                                    I więcej ani grosza nie dam :D
                                                  • baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:48
                                                    Poczekaj, poczekaj. Tydzień temu miałam 2 dni negocjacji, jestem w miarę na
                                                    świeżo to może policytujemy się z nim jeszcze trochę? :D
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:01
                                                    A pewnie, a co tam. Zacznijmy od 1? :F
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:05
                                                    znaczy Wy co, chcecie mój długopis? nie ma mowy, to pamiątka jest
                                                  • baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:09
                                                    think-thank napisał:

> znaczy Wy co, chcecie mój długopis? nie ma mowy, to pamiątka jest

o ile on w ogóle istnieje :P
                                                    przecież my go nie widziałyśmy, to co tak na słowo mamy wierzyć ;)))
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:12
                                                    baba_krk napisała:

> think-thank napisał:
                                                    >
                                                    > > znaczy Wy co, chcecie mój długopis? nie ma mowy, to pamiątka jest
                                                    >
                                                    > o ile on w ogóle istnieje :P
                                                    > przecież my go nie widziałyśmy, to co tak na słowo mamy wierzyć ;)))

Może Maracooja widziała tego...
                                                    długopisa :F
                                                  • baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:08
                                                    Dla mnie zielony podzielić na 4 = zero :D
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:12
                                                    baba_krk napisała:

> Dla mnie zielony podzielić na 4 = zero :D

I od tego zaczynamy :)
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:19
                                                    i na tym skończycie; długopis magiczny jest czy w niego wierzycie czy nie,
                                                    zielony jak Jej oczy
                                                  • baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:28
                                                    długopis w kolorze niedojrzałej marakui?
                                                    no nie wiem nie wiem
                                                    ZERO, start! :D
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:36
                                                    baba_krk napisała:

> długopis w kolorze niedojrzałej marakui?
                                                    > no nie wiem nie wiem
                                                    > ZERO, start! :D

na mnie się nie patrz, ja nie dam więcej :D
                                                  • maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 17:57
                                                    Ojejku, przestańcie ok?
                                                    Jak dla mnie to możecie oglądać sobie wszystkie jego mazaki i nawet dziurkacza,
                                                    droga wolna.
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 18:18
                                                    cześć, zła jesteś jeszcze?

https://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/456.jpg
                                                  • maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 18:47
                                                    Och, wariacie Ty...
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 18:50
                                                    wariacie? a tak prawda, przyszedłem pani doktor podziękować, to były
                                                    niezapomniane dwa miesiące, tutaj, na najlepszym oddziale pod słońcem
                                                  • maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 18:54
                                                    W tym miejscu nie masz raczej szans poprawy...
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 18:59
                                                    a gdyby tak może wizyty prywatne?
                                                  • maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 19:00

Tam gdzie zawsze?
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 19:22
                                                    nie, nie mogę się tam pokazywać - zatłukłem jednak bojka
                                                  • maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 19:28
                                                    a pamiętasz, gdzie spotkaliśmy się po raz pierwszy?
                                                    gwałciłam tam niewinych
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 19:36
                                                    pamiętam :)
                                                  • maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 19:41
                                                    trzecia kabina po lewej
                                                    hasło: dwa spłuknięcia
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 19:52
                                                    dwa to rozdwojenie jaźni, trzy - osobowość wieloraka, jedno - schizofrenia, brak
                                                    - depresja, 150 - mania
                                                  • maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 19:56
                                                    ale i tak Ci się podobam :)
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 20:06
                                                    tylko czy to jest przyjaźń czy to jest urojenie?
                                                  • maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 20:21
                                                    jestem za teorią względności
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 20:28
                                                    Pani leczyła Einsteina?!
                                                  • maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 21:59
                                                    Teraz to Pani! Mój wiek zaczął Ci przeszkadzać??
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 22:27
                                                    dwudziesty pierwszy? - nie
                                                  • maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 22:35
                                                    nie przeszkadza Ci??
                                                    podpadasz pod paragraf zatem :)
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 22:39
                                                    paragraf 22 czy ten o ubezwłasnowolnieniu bez woli?
                                                  • maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 22:42
                                                    Robię się co raz mniej trzeźwa, że tak powiem znienacka.
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 22:48
                                                    tego się akurat spodziewałem, więcej - mam to samo
                                                  • maracooja Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 22:51
                                                    Widzę Thinka i Thanka...
                                                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 22:58
                                                    mnie się też przed oczami jakaś mara buja
      • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:41
        funny_game napisała:

> A ja się pytam: kto zabiera dziś rowery, aparat, statyw, kumpla-fotografa,
        > skrzynkę Staropramena i jedzie na Kociewie? No kto? :DDD
        >

śladami Cejrowskiego:)

ja tez biere rower i sru do Kampinosu, fotek nie bedzie:)
        zamierzałem wstepnie na Kravitza sie wybrac nach Krakau ale doszedłem
        do wniosku ze dziki zajebiscie bedzie tłum a sam artysta nie grzeje mnie na tyle
        ze byc tamój:)
        • karka831 Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:42
          A ja bym kciała tam być, w tym Krakał. Ale za daleeeeko. :>
          • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:45
            karka831 napisała:

> A ja bym kciała tam być, w tym Krakał. Ale za daleeeeko. :>

ponoc w tv ma byc ale nie sprawdzałem - regionalnym ,info czy cos
            • karka831 Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:50
              Ok, to sobie sprawdzę. :>
        • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:32
          forumowicz_pospolity napisał:

> śladami Cejrowskiego:)

Cejrowski to mnie w pyndzel całować niegodzien, pfuj!
          Nie lubię go i coraz bardziej mnie wkarwia jego protekcjonalne podejście do
          autochtonów wszelakich, których spotyka.

>
          > ja tez biere rower i sru do Kampinosu, fotek nie bedzie:)
          > zamierzałem wstepnie na Kravitza sie wybrac nach Krakau ale doszedłem
          > do wniosku ze dziki zajebiscie bedzie tłum a sam artysta nie grzeje mnie na tyl
          > e
          > ze byc tamój:)
          >

"Kravitz jest przeszłością rokendrola" :F
          Dlaczego bez fotek z tak pięknych okoliczności przyrody?
          • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:33
            To nie jest protekcjonalizm, to jest zwykłe chamstwo, wyższość i lekceważenie.
            • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:34
              Dzięki za tę wypowiedź, serio.
          • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:47
            funny_game napisała:

> forumowicz_pospolity napisał:
            >
            > > śladami Cejrowskiego:)
            >
            > Cejrowski to mnie w pyndzel całować niegodzien, pfuj!
            > Nie lubię go i coraz bardziej mnie wkarwia jego protekcjonalne podejście do
            > autochtonów wszelakich, których spotyka.
            >

to inna sprawa, zgadzam sie
            niby lubie ogladac czasem jak sie natkne na jego program bo ma zmysł
            obserwacyjny i talent narracyjny ale na kawe umowic bym sie nie umówił bo
            upierdliwy jakis typ jest na oko:)

> >
            > > ja tez biere rower i sru do Kampinosu, fotek nie bedzie:)
            > > zamierzałem wstepnie na Kravitza sie wybrac nach Krakau ale doszedłem
            > > do wniosku ze dziki zajebiscie bedzie tłum a sam artysta nie grzeje mnie
            > na tyl
            > > e
            > > ze byc tamój:)
            > >
            >
            > "Kravitz jest przeszłością rokendrola" :F

no, kolejny argument przeciw

> Dlaczego bez fotek z tak pięknych okoliczności przyrody?
            >
            >

bo bede trenował pod katem przyszłych startów czyli musze skumulowac energie na
            w miare szybko jazde
            poza tym ta trasa akurat nie powala jakas szczególna urodą:)
            • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:57

> to inna sprawa, zgadzam sie
              > niby lubie ogladac czasem jak sie natkne na jego program bo ma zmysł
              > obserwacyjny i talent narracyjny ale na kawe umowic bym sie nie umówił bo
              > upierdliwy jakis typ jest na oko:)

Ulżyło mi :)

> > Dlaczego bez fotek z tak pięknych okoliczności przyrody?
              > >
              > >
              >
              > bo bede trenował pod katem przyszłych startów czyli musze skumulowac energie na
              > w miare szybko jazde
              > poza tym ta trasa akurat nie powala jakas szczególna urodą:)
              >

Aaaa, no to życzę Ci osiągów i żeby Ci skóra na twarzy aż falowała, jak pilotom
              w odrzutowcach.
              • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:00
                funny_game napisała:

>
                >
                > > to inna sprawa, zgadzam sie
                > > niby lubie ogladac czasem jak sie natkne na jego program bo ma zmysł
                > > obserwacyjny i talent narracyjny ale na kawe umowic bym sie nie umówił bo
                > > upierdliwy jakis typ jest na oko:)
                >
                > Ulżyło mi :)
                >
                > > > Dlaczego bez fotek z tak pięknych okoliczności przyrody?
                > > >
                > > >
                > >
                > > bo bede trenował pod katem przyszłych startów czyli musze skumulowac ener
                > gie na
                > > w miare szybko jazde
                > > poza tym ta trasa akurat nie powala jakas szczególna urodą:)
                > >
                >
                > Aaaa, no to życzę Ci osiągów i żeby Ci skóra na twarzy aż falowała, jak pilotom
                > w odrzutowcach.
                >

oj w ten week fajne pokazy są w Le Bourget, nie przypominaj mi;)

a i jak porobisz te 1,5 miliona fotsów z Kociewia to pokazesz pare co?
                • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:13
                  To nie było celowe, nie chcę Cię denerwować, bo jak się denerwujesz, to zaraz
                  idziesz na kreski ;)

Dobrze :)
                  Już sprzed 2 tygodni z takiego wypadu z moim fotograficznym mentorem mam kilka
                  niezłych.
                  M., bidulek mój kochany, nosił mi statyw :D
                  • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:21
                    funny_game napisała:

> To nie było celowe, nie chcę Cię denerwować, bo jak się denerwujesz, to zaraz
                    > idziesz na kreski ;)

kreski leżą i śpią

>
                    > Dobrze :)
                    > Już sprzed 2 tygodni z takiego wypadu z moim fotograficznym mentorem mam kilka
                    > niezłych.
                    > M., bidulek mój kochany, nosił mi statyw :D

wyrobi se krzepe;)

no jak masz cos fajnego to daj:)
                    ciekawe czy na Kociewiu jakies fajne obiekty sportowe są?:P

ps, ciezko trafic do posta, drzewko jakos chaotycznie mi sie zlewa:)
                    • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:27

> kreski leżą i śpią

No i wiesz co im w co :)

> wyrobi se krzepe;)
                      >
                      > no jak masz cos fajnego to daj:)

Po weekendzie, ale nie w poniedziałek, bo w poniedziałek obowiązkowy ochlaj u
                      sąsiadów.

> ciekawe czy na Kociewiu jakies fajne obiekty sportowe są?:P

Są :D
                      Wypożyczalnia kajaków i rowerów wodnych i boisko lokalnej drużyny, byliśmy nawet
                      na meczu.
                      Przyjedziesz, to olukasz.

>
                      >
                      > ps, ciezko trafic do posta, drzewko jakos chaotycznie mi sie zlewa:)
                      >

Yhy, przed chwilą był sierpień i posty nie tam gdzie trzeba.
                      • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 12:27
                        funny_game napisała:

>
                        >
                        > > kreski leżą i śpią
                        >
                        > No i wiesz co im w co :)

nie przesadzajmy
                        ,raz na kwartał mają prawo
                        here is to you!:D

>
                        > > wyrobi se krzepe;)
                        > >
                        > > no jak masz cos fajnego to daj:)
                        >
                        > Po weekendzie, ale nie w poniedziałek, bo w poniedziałek obowiązkowy ochlaj u
                        > sąsiadów.
                        >

no masz, fajnie i jak tu nie lubic tego dnia tez?;)

> > ciekawe czy na Kociewiu jakies fajne obiekty sportowe są?:P
                        >
                        > Są :D
                        > Wypożyczalnia kajaków i rowerów wodnych i boisko lokalnej drużyny, byliśmy nawe
                        > t
                        > na meczu.
                        > Przyjedziesz, to olukasz.

samemu na kajaczku bym se popływal zamiast lukac osz

>
                        > >
                        > >
                        > > ps, ciezko trafic do posta, drzewko jakos chaotycznie mi sie zlewa:)
                        > >
                        >
                        > Yhy, przed chwilą był sierpień i posty nie tam gdzie trzeba.
                        >
                        >
                        • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 12:39

> samemu na kajaczku bym se popływal zamiast lukac osz

Bardzo praszszsz, w lipcu na cały urlop sobie rezerwujemy sprzęcicho pływające
                          po znajomości :)
                          • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 12:41
                            funny_game napisała:

>
                            >
                            > > samemu na kajaczku bym se popływal zamiast lukac osz
                            >
                            > Bardzo praszszsz, w lipcu na cały urlop sobie rezerwujemy sprzęcicho pływające
                            > po znajomości :)
                            >

fajnie, zycze pogody, sobie tez:)

czyli ty fotki i opalanko a M pracuje wiosłami z tyłu?:D
                            • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 12:55
                              Ooo, ja Tobie też, ale pochwal się planami :>

Chyba się nie odważę wziąć aparatu na wodę :(
                              • thank_you Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 12:57
                                Sorry, że tak się wcinam, ale rozumiem Cię doskonale :D Gdy robiłam ostatnio zdjęcia nad wodą (stałam na takich badylach, aparat na wyciągnięcie ręki, nad taflą wody), to krzyczałam do kumpla, że jak wpadnę, to chyba oczywiste, co ma ratowac w pierwszej kolejnosci :D
                                • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:04
                                  Fetyszystka ;)))

No ale nikomu nie życzę takiej przygody pt. aparat w jeziorze.
                              • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:02
                                funny_game napisała:

> Ooo, ja Tobie też, ale pochwal się planami :>

klasyka, Wawka, kreski i okresowe wypady ad hoc:D
                                chyba ze sie zmieni, zobacze, ale wole słonce w lipcu
                                i sierpniu i wrzesniu i w pazdzierniku:)

>
                                > Chyba się nie odważę wziąć aparatu na wodę :(
                                >
                                • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:05
                                  A propos słąca, to znikło właśnie, bo my mamy jechać na wypoczyn :///
                                  Tyś to sprawił, łobuzie???
                                  • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:07
                                    funny_game napisała:

> A propos słąca, to znikło właśnie, bo my mamy jechać na wypoczyn :///
                                    > Tyś to sprawił, łobuzie???
                                    >

nie to musiał byc MIlleniusz:P
                                    mi tez zalezy w ten weekend na soncu
                                    • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:13

> nie to musiał byc MIlleniusz:P

A, faktycznie, Małpiszon :D
                                      Pewnie Go za karę uszy pieką teraz!

> mi tez zalezy w ten weekend na soncu

Leje, kurwa!
                                      U Was też?
                                      >
                                      • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:17
                                        funny_game napisała:

>
                                        >
                                        > > nie to musiał byc MIlleniusz:P
                                        >
                                        > A, faktycznie, Małpiszon :D
                                        > Pewnie Go za karę uszy pieką teraz!
                                        >
                                        >
                                        > > mi tez zalezy w ten weekend na soncu
                                        >
                                        > Leje, kurwa!
                                        > U Was też?

widze parasole u ludzi
                                        mzy raczej na razie
                                        niebo wyglada słabo ale nie beznadziejnie

> >
                                        >
                                        >
                                        • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:18
                                          No nie wiem, na Mokotowie niebo mówi, że to będzie trzydniówka.
                                          • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:28

puszysta_gimnazjalistka napisał:

> No nie wiem, na Mokotowie niebo mówi, że to będzie trzydniówka.

Puszek, won Hiobie z tego wątku!:)
                                            mi wyglad nieba daje jakies nadzieje:)
                                            • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:33
                                              Pospolity, ale to tego Hioba wątek jest, wiesz? :D

Czy da się rowery opakować folią malarską, zakleić taśmą i umocować na bagażniku
                                              tym tylnym? Ma to sęs i szanse powodzenia?
                                              • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:37
                                                funny_game napisała:

> :DDD
                                                > Pospolity, ale to tego Hioba wątek jest, wiesz? :D

to niech go bierze i sie wynosi;)
                                                albo zapoda wiecej optymizmu

>
                                                > Czy da się rowery opakować folią malarską, zakleić taśmą i umocować na bagażnik
                                                > u
                                                > tym tylnym? Ma to sęs i szanse powodzenia?
                                                >

nie mam pojecia
                                                brzmi niezle, jak bedzie tez tak wygladac to w droge:)
                                                • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:40

> to niech go bierze i sie wynosi;)
                                                  > albo zapoda wiecej optymizmu

Uwielbiam Cię :D
                                                  Puszek też pewnie chichocze albo znowu spodnie zakłada :D

>
                                                  >
                                                  > >
                                                  > > Czy da się rowery opakować folią malarską, zakleić taśmą i umocować na ba
                                                  > gażnik
                                                  > > u
                                                  > > tym tylnym? Ma to sęs i szanse powodzenia?
                                                  > >
                                                  >
                                                  > nie mam pojecia
                                                  > brzmi niezle, jak bedzie tez tak wygladac to w droge:)

Nie chodzi o wygląd tylko o ten w dupę kopany deszcz!
                                                  • forumowicz_pospolity Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:05
                                                    funny_game napisała:

>
                                                    >
                                                    > > to niech go bierze i sie wynosi;)
                                                    > > albo zapoda wiecej optymizmu
                                                    >
                                                    > :DDD
                                                    > Uwielbiam Cię :D
                                                    > Puszek też pewnie chichocze albo znowu spodnie zakłada :D
                                                    >

> >
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > Czy da się rowery opakować folią malarską, zakleić taśmą i umocować
                                                    > na ba
                                                    > > gażnik
                                                    > > > u
                                                    > > > tym tylnym? Ma to sęs i szanse powodzenia?
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > > nie mam pojecia
                                                    > > brzmi niezle, jak bedzie tez tak wygladac to w droge:)
                                                    >
                                                    > Nie chodzi o wygląd tylko o ten w dupę kopany deszcz!
                                                    >

no to tak,zreszta deszcz rowerowi w takich dawkach nie szkodzi, nawet nie
                                                    opakowane mogłyby jechac moim zdaniem

folia i tego typu wynalazki to na dłuzsze postoje np na balkonie itp
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:08
                                                    Mój łowełek na balkonie?
                                                    Nigdy! W domu stoi.
                                                    Kradną, sąsiadom ukradli, dlatego cieć zarządził płot i teraz przez pół roku
                                                    dopłacamy do czynszu jak za zboże :/

Na razie nie pada, przeszło.
                                                  • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:09
                                                    Interdyscyplinarne centrum modelowania matematycznego i komputerowego mówi: w
                                                    sobotę nie będzie padać.

Ale bez żartów, kto by im wierzył :)
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:11
                                                    :)
                                                    Boisz się Pospolitego? :>
                                                  • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:06
                                                    Funny, jak to dobrze zrobicie (rowery, folia, bagażnik) to jest duża szansa, że
                                                    skończycie w śmiesznym filmiku na youtube.com

Jeżeli nie chcecie zostać gwiazdami internetu to radziłbym zdjąć koła, położyć
                                                    tylną kanapę w samochodzie i wrzucić wszystko do środka.

A spodnie mam na sobie, pracuję tu niedługo i jeszcze z koleżankami nie
                                                    nawiązałem prawidłowych relacji :)
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:10
                                                    puszysta_gimnazjalistka napisał:

> Funny, jak to dobrze zrobicie (rowery, folia, bagażnik) to jest duża szansa, że
                                                    > skończycie w śmiesznym filmiku na youtube.com
                                                    >
                                                    > Jeżeli nie chcecie zostać gwiazdami internetu to radziłbym zdjąć koła, położyć
                                                    > tylną kanapę w samochodzie i wrzucić wszystko do środka.

Nie da się z tą ilością gratów, jaką wozimy plus dwa rowery. To nie kombiacz jest.
                                                    Ale masz rację z tą śmiesznością, tak w nią wpada człowiek, jak się zakochuje w
                                                    jednośladzie.

>
                                                    > A spodnie mam na sobie, pracuję tu niedługo i jeszcze z koleżankami nie
                                                    > nawiązałem prawidłowych relacji :)

Zatrudnij się u mnie, od ręki możesz ściągać portki, nawet nie pisnę :DDD
                                                  • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:13
                                                    Gdyby to było kombi lub hatchback to nic nie trzeba byłoby zdejmować, w sedanie
                                                    woziłem rowery i mnóstwo innych gratów i nigdy nie miałem problemów.
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:16
                                                    Pozostaje mi zaproponować, żebyś sie tu pofatygował i to zrobił, bo sobie tego
                                                    nie wyobrażam.
                                                    Odkurzacz, skrzynkę piwa, jedzenie i plecung ogromny to mam se gdzie położyć?
                                                    I dwa rowery, z których w moim się chyba da koło odkręcić, ale nie wiemy jak, a
                                                    w M. starym, to już w ogóle wątpię.
                                                  • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:20
                                                    Zapewniam Cię, że w każdym rowerze kółko się odkręca :)

Więcej wiary, wszystko się zmieści, rowery częściowo będą w bagażniku, częściowo
                                                    na tylnej złożonej kanapie, a obok będzie mnóstwo miejsca na odkurzacz i piwo.
                                                    Mój kumpel w starej dobrej Feli woził trzy rowery.
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:23
                                                    Widzę, że jeszcze nie dotarło do szanownego interlokutora :)
                                                    My takich rzeczy nie umiemy zrobić.
                                                    Oglądałeś plastelinkowych Sąsiadów czeskich?
                                                    No, Pat i Mat to my :D
                                                  • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:36
                                                    Sąsiadów uwielbiam, na tym się wychowałem, robiłem takie same rzeczy jak oni.

Zdjąć kółko i wepchnąć rower przez dziurę do środka to nie jest specjalny
                                                    wyczyn, a jak Ci w trakcie jazdy spadnie z bagażnika i się potłucze to będzie
                                                    płacz i zgrzytanie zębów.
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:42
                                                    Nie wiem, jak wytrzymam nerwowo jazdę, jak te rowery tak będą wisiały!!! Chyba
                                                    będę wódkę z gwinta pić!!!
                                                    Moje przednie koło ma taki fajny klucz samo w sobie rzekomo, co się klik, ciach,
                                                    bach i je zdejmuje. Ale nam się nie udało :D
                                                  • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 14:49
                                                    Odchylasz wajchę, a potem z drugiej strony odkręcasz trochę nakrętkę, bo na
                                                    widelcu są zęby, które mają zabezpieczać koło przed odpadnięciem gdy w awaryjnej
                                                    sytuacji zacisk puści.
                                                  • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 15:02
                                                    Aha, poczekaj, muszę to wielkimi literami wydrukować...
      • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:31
        I to jest bardzo dobra odpowiedź na moje pytanie :)
        • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:33
          O, a myślałam, że zadałeś pytanie, strzeliłeś setkę i padłeś ze szczęścia :D

Zdechnę, a wypocznę!
          • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:34
            Nie, musiałem założyć spodnie i pojechać do pracy.
            • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:35

Co to za beznadziejna praca, że musisz chodzić w spodniach? :>
              • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:37
                Ale przynajmniej nie muszę robić nic innego.
                • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:38
                  Fajnie masz.
                  Ale z drugiej strony wystawienie jednego duplikatu faktury dziennie na pewno
                  odchudza, więc też nie narzekam.
                  • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:41
                    O właśnie, wypoczywajmy sobie w pracy, życie staje się wtedy znacznie znośniejsze.
                    • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:43
                      Odniosłam wrażenie, że bardzo lubisz życie!
                      • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:45
                        Szczerze mówiąc nie jest najgorsze, oczywiście mogłoby być więcej przyjemności,
                        ale nie będę przy piątku narzekał.
                        • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:58
                          Trzeba wziąć inicjatywę przyjemnościotwórczą we własne ręce :)
                          • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:47
                            Z doświadczenia wiem, że fajniej jest jednak kogoś miłego poprosić o pomoc :)
                            • funny_game Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 11:50
                              No tak, tak, po co tak dosłownie, Panie Prześliczna Wiolonczelistko :D
    • baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:49
      a kto wciąż wdycha farbę? :>
      • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:53
        malarz pokojowy?
        • baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:57
          od przedwczoraj mam takich dwóch w domu
          • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:58
            ja Cię, podwójnie trafiłem
            • baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:04
              no tak, prawie miesięczny remont dobiega końca
              będzie pite :D
              • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:15
                tylko szkło wystaw jak już skończą malować i pójdą sobie :)
                • baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:31
                  dam radę :D
                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:47
                    nigdy nie wątpiłem
              • karka831 Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:18
                Zazdraszczam! Mój trwa od grudnia i pewno jeszcze trochę potrwa. Cholery można
                dostać. A miało być tak pięknie, na wiosnę miałam w końcu zamieszkać 'na swoim'. ;/
                • baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:34
                  Chyba nie ma czego zazdraszczać. Od miesiąca żyję w syfie i już rzygam tym
                  kurzem, smrodem farby i hukiem wiertary. No ale w końcu zaczynam widzieć jakieś
                  efekty. Jeszcze pewnie jakiś tydzień sprzątania mnie czeka i będzie pięknie. A
                  wykąpałam się u siebie po raz pierwszy przedwczoraj, co oznacza że skończyłam
                  maratony po znajomych i rodzinie ;)
                  • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:40
                    Ale kąpałaś się w łazience łazience czy łazience kibelku, czy ten temat to
                    jeszcze dla Ciebie tabu :)
                    • baba_krk Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:45
                      W łazience mam wannę, w kibelku od niedawna prysznic. Testowałam se bicze wodne :D
                      Temat zamianek wciąż drażliwy, ale wiem na pewno, że nie pozwolę. Choćbym się
                      miała zabarykadować w domu ;)
    • conena Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:49
      > Jaki mamy dzień tygodnia?
      względnie niepłodny.
      • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 09:59
      • puszysta_gimnazjalistka Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 10:37
        I to jest kolejna bardzo dobra wiadomość :)
    • thank_you Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 12:14
      Najlepszy!
      • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:17
        tak się wpisuję, bo chcę sprawdzić, czy nasze nicki faktycznie tak podobnie
        wyglądają
        • thank_you Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:20
          Wnioski przedstawisz w jakiejś pracy naukowej? ;-)
          • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:25
            wnioski mieszczą się w jednym zdaniu, i to z uzasadnieniem
            starczy na magisterkę czy jeszcze ciągle besęsu wymagają więcej?
            • thank_you Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:34
              To chyba temat na maturę rozszerzoną z języka polskiego ;-)

Magisterki zostawmy innym. A co.
              • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:37
                to uważaj:

nie wiem, jak można je pomylić - ty masz czarny a ja zielony

zdałem? bardzo mi zależy, bo mam tylko starą, taką wytartą, to nowa by mi ładnie
                wyglądała na ścianie
                • thank_you Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:45
                  Mhm, z mojej strony...krótko mówiąc...oba nicki czarno widzę ;-)
                  • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:49
                    o, to widzę komputer nieprzygotowany do prezentacji, Pani pozwoli, wchodzę w
                    Ustawienia/Znajomi, dopisuję.. już - zielone!

• thank_you Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:52
                      Człowiek uczy się całe życie ;-) Mimo to nie skorzystam. Najprostsze rozwiązania są najlepsze :-)
                      • think-thank Re: A teraz pytanie ! 19.06.09, 13:54
                        a u mnie działa!
                        matura może i wytarta, ale na admina się nadawam :)
                        • thank_you