cover_wielki 20.06.07, 20:55 są lepsze do moczenia nóg o morzu nie wspominam na razie a wogóle to zauwazyliście cos w sprawie czystości powyższych,bo ja ostatnio zauważyłem wprawdzie ryb jeszcze nie ma ale woda jakby przejrzysta sie zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldpiernik Re: rzeki czy jeziora 21.06.07, 08:45 stawy rybne??? mam tego w pobliżu w czort i jest jeszcze smaczek, bo teren objęty ochroną, z użyiem broni włącznie więc... zygzakiem po grobli, hiehie nad Wisłę mam 300m w lini prostej, a 450m chodniczkiem (nie trzeba forsować płotów, uciekać przed psami, etc.) no to jak myślicie, którą opcję wybieram? OLDNIBYWBIURZE Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: rzeki czy jeziora 21.06.07, 12:27 ja sie nie dziwie tej ochronie stawów w końcu ten zbiornik nie słuzy do rozrywki a darmowa rybka kusi a woda w Wiśle bardziej przejrzysta niz kiedyś ? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: rzeki czy jeziora 23.06.07, 09:06 uczyłam się pływać w jednej rzeczce która później wydawała mi się rzeczką pijawki w niej pływały, do nóg się przyczepiały był okres, ze rzeczkę ową, ze smutkiem, nazywaliśmy smrodkiem dziś jakby rzeczka odżyła, cieszy oko wstążka miła :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: rzeki czy jeziora 01.07.07, 20:58 takiej opcji nie bylo. ale wielu lubi sie drapac. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Mozna i tak :) 02.07.07, 14:03 ogromne wrazenie,zachwyt nad pieknem krajobrazu. aktywne uczestnictwo. znaczenie poprawnego stroju.wyzwania terenowo-klimatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Mozna i tak :) 03.07.07, 13:59 Stawiam na jeziora. Szkoda tylko,że sinice psują mi plany. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma wody nasze zbadane... 02.09.07, 17:40 i plany wkacyjne zrealizowane?:) Odpowiedz Link Zgłoś