sloggi Re: podciągam majtki.... 10.09.03, 10:43 Myślę, że zamiast wciąż je naciągać prościej będzie je po prostu zdjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: podciągam majtki.... 19.09.03, 11:45 Dziś też mam ten za długi.............pasek. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: podciągam majtki.... 19.09.03, 13:37 Sloggi, wciągnij sobie mocniejszą gumkę, w majtki oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: podciągam majtki.... 19.09.03, 14:16 Potrzebna agrafka (symbol zdrady). Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: podciągam majtki.... 19.09.03, 14:36 Na Feminiźmie siedzi niejaki agrafek, może przyjdzie Ci z pomocą... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: podciągam majtki.... 19.09.03, 15:02 On chyba gra w innej drużynie, a ja przed takim majtek do wciągnięcia gumy nie zdejmę. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: podciągam majtki.... 19.09.03, 15:05 Spróbuj wsuwką do włosów :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: podciągam majtki.... 19.09.03, 15:21 to jest dobre dla kobiet ale facetom to w ogole nie wychodzi, nie tylko zreszta dlatego, ze nie nosza przy sobie wsuwki. moja rada - dopnij szelki i po klopocie;) niedzwiedziczka napisała: > Spróbuj wsuwką do włosów :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: podciągam majtki.... 19.09.03, 15:54 Nie. Zdejmę majty i założe spodnie na nagie dupsko. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: podciągam majtki.... 19.09.03, 16:04 nie rob tego - dobrze radze. twoje feromony beda sie ulatniac w zbyt szybkim tempie i przyniesie to odwrotny skutek od zamierzonego. poza tym, mozesz sobie otrzec naskorek i nawet jak ci feromony zadzialaja to i tak nie bedziesz w stanie stanac na wysokosci i sie biedactwa feromony zmarnuja. feromony na wage zlota - nie badz rozrzutny;) sloggi napisał: > Nie. > Zdejmę majty i założe spodnie na nagie dupsko. > Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: podciągam majtki.... 19.09.03, 16:48 Całe lato pod jeansy nie wkładam gaci, zatem przebieg w gajorku do domu z antenką na luzie nie powinien mi zaszkodzić. A jak się myśli z lekka uniosą, to się teczką zasłonię :P Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: podciągam majtki.... 22.09.03, 12:23 Chciałam tylko ostrzec, że w Wielkiej Brytanii co roku na pogotowie zgłasza się ponad 400 ofiar suwaka od jeansów.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: podciągam majtki.... 22.09.03, 12:33 Zgłosiłem się raz na izbę przyjęć - szrama zostanie do końca życia w kształcie jodełki. Odpowiedz Link Zgłoś