Dodaj do ulubionych

Maserak ma pracę

18.07.07, 14:38
Tytuł zerżnięty z Pudla, którego miałam juz nie czytać:)wracając do tekstu,
to odnoszę wrażenie, że udział w TzG to samobój dla artystów wszelkiej maści-
raz pokażą sie w TVN, a za chwilę pełno ich na...TVN-zakręcą hipsami i "juz"
graja drugoplanowe rólki w produkcjach tefałenowskich, ale nigdzie indziej;
sa goścmi w każdym możliwym programie, od DDtVN, przez Miasto Kobiet i ŻĄdło,
po mamo, to ja oraz I ty mozesz miec superdziecko, jak równiez je prowadzą.
Wiem, że polski szołbiznes nie jest specjalnie ruchliwy, ale utożsamianie się
z jedna stacja telewizyjna jest, IMHO, szkodliwe dla nich samych. Nie wierzę
w szczerość takich ludzi. A zresztą, może Miszczak podchodzi do wybranych
ludzi, przystawia im giwerę do głowy i mówi, że jak nie wystąpią w danym
programie, to koniec z chałturą w TVN? Takie odczucia mam po przezcytaniu
listy "gwiazd" do TgZ - same twarze kojarzone (przynajmniej od dłuzszego
czasu) z TVN.
Dziekuję za uwagę.
I przeczytanie chaotycznie spisanych przemysleń moich.
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: Maserak ma pracę 18.07.07, 15:07
      Nie wierzę w te listy opublikowane na pudlu. Niektóre nazwiska dublują się z JOŚ i TzG, więc to raczej plota.
      Nie chce mi się także wierzyć, że aktorzy pokroju Kota czy Szyca zgodziliby na udział w takim programie. Chyba, że naprawdę głodem przymierają i potrzebują kasy, to zrozumiem.
      • kingapaulina Re: Maserak ma pracę 18.07.07, 15:30
        Z tym Szycem to pozwolę sobie się nie zgodzić, natomiast nazwisko Kota mnie
        zaskoczyło, i to bardzo nieprzyjemnie. W przymieranie głodem nie wierzę, bo np.
        Szyca jest bardzo dużo w szerko rozumianych massmediach, nawet za dużo, a
        przecież za wszystko dostaje pieniadze, więc to raczej jego ekshibicjonistyczna
        natura, która może zaprowadzić go do TzG, co mi zwisa i powiewa, bo nie mam
        zamiaru oglądać kolejnej części.
        Musieliby zaprosić naprawde pożądane nazwiska (chociaż nie wiem, kto to mógłby
        być)żeby zaintrygowac widownię, więc możliwe, że ta lista to podpucha, żeby
        zaciekawić plebs kolejną edycją.
    • kingapaulina Re: Maserak ma pracę 18.07.07, 15:32
      właśnie się zorientowałam, że nie wkleiłam artykułu
      www.pudelek.pl/artykul/4204/maserak_ma_prace/
      • aga_ata Re: Maserak ma pracę 18.07.07, 17:04
        Powiem szczerze, analizaując badawczo (:P) tę listę to mocno bym się zdziwiła i rozczarowała: Szycem, młodą Schejbalówną, Guzikową, Bujakiewicz, Kotem i Dygant.
        Dlatego ta lista to podpucha, jak sama powiedziałaś. TzG ma coraz mniejszą widownię, "gwiazd" jak na lekarstwo, już większa furorę robią tancerki i jurorzy. Ja tego nigdy nie oglądałam, dlatego mnie też to zwisa, ale przykro by było, gdyby znani i cenieni polscy aktorzy chałturzyli w czymś takim.
        Szyc to dla mnie świetny aktor. Nie wydaje mi się, żeby było go za dużo :)
        • kingapaulina Re: Maserak ma pracę 19.07.07, 09:07
          Szyc to niezły aktor i jest go dużo, tyle, że nie w filmach-z tego co kojarzę,
          to pare rzeczy ma dopiero wejść na ekrany, jak choćby "Tajemnica twierdzy
          szyfrów", której nie mogę się doczekać:). Więcej jest bzdurnych wywiadów, za
          które odpowiedzialny jest on, bo zgadza się na rozmowę z dziennikarzem danej
          gazety, albo jeszcze głupszych króciutkich inforamcji w gazetach typu ŻnG, za
          które odpowiadają już pismaki, szukające wszędzie sensacji. I tutaj przypomniał
          mi się Magiel Towarzyski, w którym gościem był Mikołaj Komar twierdzący, że za
          g...o w mediach odpowiada widownia, bo chce oglądać takie a nie inne programy.
          Nie, panie Komar, to jest wina wszelkiej maści dyrektorów programowych stacji,
          którzy z nieznanych mi powodów uważają, że rozbawi mnie Niania, Hela w opałach,
          czy inna kalka. Nie bawi mnie to, a wkurza, bo traktuje się widzów jak ciemny
          lud, który wszystko kupi. Nie da się zrobić ciekawego, inteligentnego programu
          rozrywkowego?
          • aga_ata Re: Maserak ma pracę 19.07.07, 14:28
            U nas się nie da. Za dużo już jest jest programów, które traktują nas jak
            półgłówków, którym trzeba wszystko tłumaczyć. Przyzwyczailiśmy się do tego.
            Nawet w serialach (swoją drogą Wprost o tym pisał) jest tak, że jak ktoś pije
            herbatę, to musi to powiedzieć głośno. Albo jak jest sobota i ktoś nie idzie do
            pracy, to należy to zaznaczyć w dialogu, że jest sobota, a sobota jest dniem
            wolnym etc.
            Programy rozrywkowe są straszne. Te wszystkie tańce, srańce, śpiewy, dubidu,
            rodzina z nut itp. Koszmar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka