danutazt 14.08.07, 21:03 WIESIOLEK.Kupuje go w kapsulkach w aptece. Wystarczy jedna rano ,jedna wieczorem. Zawiera olejki GLA ktore wpomagaja prace hormonow. Wyprobowana metoda,bo jem to juz kilka lat,zawsze pomaga na "doly". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almondgirl Re: Wiem co pomaga na PSM 14.08.07, 21:05 eee, jakby tak wszystkim pomagało, to by nie było już tego cholernego PMSu Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: Wiem co pomaga na PSM 14.08.07, 21:20 Wiesiołka chyba powinno się brać w 1 fazie cyklu. Więc jak on pomaga na PSM? Skoro ten występuje na końcu cyklu? Tak z czystej ciekawości? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Wiem co pomaga na PSM 15.08.07, 12:12 na PMS jest dobry owoc niepokalanka pieprzowego.można kupić w tabletkach,płynie,kapsulkach. Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: Wiem co pomaga na PSM 17.08.07, 15:08 Wiem tez, ze jest olej z wiesiolka.. ale czy na pewno pomaga.. przydaloby sie cos wynalezc, bo te pmsy sa strasznie wkurzajace chyba rowniez dla nas samych.. Odpowiedz Link Zgłoś
danutazt Re: Wiem co pomaga na PSM 18.08.07, 11:52 No wiec pomaga.Ja po prostu biore jedna kapsulke rano co dzien,bez wzgledu na to czy to poczatek czy koniec cyklu.Rano na czczo, popijam woda.Potem sniadanie.Wisolek jest zalecany rowniez z tego wzgledu ze jego naturalne olejki sa bardzo potrzebne organizmowi ktory sam nie wytwarza ich.Czuje sie o wiele lepiej od kilku juz lat. Sama mam "wisielcze" PMSy i dlatego szukalam jakiejs pomocy...cokolwiek.Pracuje wsrod dzieci i mlodiezy a tu trzeba miec cierpliwosc i opanowanie nad soba. Pomaga mi ,pomaze i wam ale zazywajcie systematycznie. Odpowiedz Link Zgłoś