Gość: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.12.01, 23:57 i robi wszystko, zeby zwrocic na siebie uwage, a wszyscy go olewaja, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_bond Re: niunia 11.12.01, 23:59 Gość portalu: niunia napisał(a): > i robi wszystko, zeby zwrocic na siebie uwage, a wszyscy go olewaja, Ty w końcu niunia czy niuneczka ? Ciebie nie chce, tys w menie zadurzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.12.01, 00:00 tak se to tlumacz, Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: niunia 12.12.01, 00:01 Gość portalu: niunia napisał(a): > tak se to tlumacz, to se bedę, a prawda w oczy ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.12.01, 00:02 a ciebie w dupe...... Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: niunia 12.12.01, 00:03 Gość portalu: niunia napisał(a): > a ciebie w dupe...... Ty, to raczej ja tobie takie komplementa powinienem walić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.12.01, 00:04 ale ja ciebie tez olewam, wiec sie nie wysilaj, Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: niunia 12.12.01, 00:06 Gość portalu: niunia napisał(a): > ale ja ciebie tez olewam, wiec sie nie wysilaj, To mamy remis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.12.01, 00:08 kombinuj dalej, Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: niunia 12.12.01, 00:10 Gość portalu: niunia napisał(a): > kombinuj dalej, A lubisz to mała policjantko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.12.01, 00:13 to lubie, ale z toba trudno to sobie wyobrazic, Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: niunia 12.12.01, 00:14 Gość portalu: niunia napisał(a): > to lubie, ale z toba trudno to sobie wyobrazic, a co wystarcza ci tylko gumowa p....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.12.01, 00:16 mow pelnymi zdaniami z pustymi ustami, Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: niunia 12.12.01, 00:17 Gość portalu: niunia napisał(a): > mow pelnymi zdaniami z pustymi ustami, ugryzłem sie w jezyk, zeby brzydkiego słowa nie powiedzieć - tys w koncu kobita ? tak, czy nie ? mena juz odstraszyłas, uwazaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: niunia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 00:17 Niunia..........???????????????czy Ty.........????????????? No wiesz............:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: niunia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 00:20 Matko swieta!To kto ma wiedziec?Ty chyba najlepiej sie orientujesz czy............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: niunia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 00:23 nie,nic....tak sobie cos pomyslalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: niunia 12.12.01, 00:24 Gość portalu: samanta napisał(a): > nie,nic....tak sobie cos pomyslalam:) co babska kombinujecie, ha ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do j.bondowskiego IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.12.01, 18:34 a twoje kombinacje, nadal marne efekty przynosza, Odpowiedz Link Zgłoś
kmbaby Re: jakub bondowski szuka zony........ 03.01.20, 17:37 Cześć kochanie, Miło mi cię poznać, mam nadzieję, że wszystko z tobą dobrze. Jestem Kayla Manthey, jestem wspierająca, kochająca i pokorna. Naprawdę chcę znaleźć dobrego przyjaciela, z którym mogę mieć prawdziwy, znaczący i intymny związek pełen miłości, pasji i romansu. Przeczytałem twój profil tutaj , zainteresowałem się tobą i chciałbym spotkać się z tobą w poważnym związku, chociaż zawsze jestem dostępny do pisania korespondencji ze względu na warunek mojego obowiązku. Pamiętaj, że ani wiek, ani różnice etniczne nie będą stanowić bariery dla naszego związku, potrzebuję twojej miłości, zaufania i opieki, a dam ci moją najlepszą miłość. Pozwól nam kontynuować tę rozmowę przez moją prywatną skrzynkę e-mail (kaylamanthey9@hotmail.com) Przedstawię lepiej i wyślę ci moje zdjęcie, jak tylko otrzymasz wiadomość. Mam nadzieję, że wkrótce przeczytam twoją pocztę. Twój , (kaylamanthey9@hotmail.com) Odpowiedz Link Zgłoś