pszczolaasia Re: SoA 6 :),:),:) 12.09.13, 08:33 ja najabrdziej ale czekam na literki. bez tego ani rusz...wiec prosze nie spojlerowac dopkoki sie nie zameldujemy ze jusz! Odpowiedz Link
yvi1 Re: SoA 6 :),:),:) 12.09.13, 10:33 Ja tak ogolnie jestem ciekawa , przeciez bym nigdy nie spojlerowala. Sama czekam na literki Odpowiedz Link
yvi1 Re: SoA 6 :),:),:) 14.09.13, 08:08 No rozpoczelo sie krwawo No i mamy dwoch nowych przeciwnikow .... A koncowa scena ......... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: SoA 6 :),:),:) 15.09.13, 09:19 a jax jak zwykle gupi musi umoczyc a gemma jak zwykle do rozstrzelania.. o! tesknilam Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SoA 6 :),:),:) 15.09.13, 21:54 Słuchajta a co to za łepek co zrobił masakrę w tej szkole? Odpowiedz Link
yvi1 Re: SoA 6 :),:),:) 15.09.13, 22:04 Na poczatku myslalam,ze to maly Jax,ale nie. Ta jego mamusia jest z kolesiem z gangu od kochanka Gemmy. A maly przebywal duzo w miejscach,gdzie duzo przemocy bylo... Na pewno wyjasnia,predzej czy pozniej. A scena w wiezieniu z Otto byla ohydna Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SoA 6 :),:),:) 15.09.13, 22:34 Żal Otto . Ciekawam, czy Clay sypnie, czy to tylko gra z jego strony... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: SoA 6 :),:),:) 16.09.13, 08:33 a tego kolesia z gangu kochasia gemmy poznaliscie? szczerze mwoiac zawsze myslalam ze on wyzszy jest a tu taki konusik...phi! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: SoA 6 :),:),:) 16.09.13, 08:34 scena z ottem mega ohydna.. i w sumie normalnie nie wieze ze tak jest naprawde. no nie wierze. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: SoA 6 :),:),:) 01.10.13, 11:59 jako ze nadgonilam wczoraj 2 odcinki to chce sie pdozielic wrazeniami - nie kumam osocho tarze to chce rozwodu czy nie? - co knuje ta eks jakzesz tam jej jest? ona pewno tez jest w zmowie z kitkiem? - pani czarna prokuratorka normalnie pakt z diablem zawarla - no i w koncu tiga zalatwia czarni? zakrzyczaloby sie wreszcie nareszcie gdyby nie to, ze normalnie jax powoli sie robi clayem... przez to wsio. najpierw dejuva navarro i jego zone tero tig kogo jeszcze poswieci? i czy bedzie taki skory do poswiecen jak si dowie ze tara chce wsie swoje dzieci oddac jego eks i sama sie znim rozwiesc? nie wiem nie wiem...wkurza mnie to wsio albo cos zle kumam lub mowiac inaczej nie kumam! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SoA 6 :),:),:) 01.10.13, 14:39 Co do Tary to ona chyba cos grubszego knuje. Tak czy siak pewnie chce wkopać Gemmę, Claya i resztę chłopaków ale jakoś ochronić Jaxa i siebie. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SoA 6 :),:),:) 06.10.13, 08:54 > - co knuje ta eks jakzesz tam jej jest? ona pewno tez jest w zmowie z kitkiem > ? A widzisz, nie z kitkiem tylko z Tarą . Wsio się wyjaśniło. Ojjjj coś czuję, że Gemma po doopie dostanie . Odpowiedz Link
pszczolaasia nie wiem czy mi wyjdzie czy nie 01.10.13, 12:40 www.facebook.com/photo.php?fbid=242894159198005&set=a.110240595796696.18857.110229072464515&type=1&relevant_count=1 zabil mnie jeden komentarz: let gemma marry him! Odpowiedz Link
pszczolaasia jak kto nie ogladal to nie czytac! 05.10.13, 13:08 ogladaliscie? jak nie to nie czytac no to mamy kitka z glowy! tylko...co tero??????? i otto wreszcie jak to sie mowi...rest in pis... dobrze. nacierpial sie chlopina.. (*) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 05.10.13, 22:43 I dobrze tak kitkowi! A Otto w końcu odpoczywa. A teraz to nie wiem co... Odpowiedz Link
yvi1 Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 05.10.13, 23:09 No , ciekawe co dalej.Jax prawie wszystkich sprzatnal... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 07.10.13, 08:58 tero bedzie sie tlukl z gemma? Odpowiedz Link
yvi1 Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 07.10.13, 11:57 Dla mnie najlepszym koncem bylaby krwawa jatka,po ktorej Unser i dzieci tylko zostaja . Wszyscy tam sobie nagrabili , i w sumie nikt nie zasluzyl na happy end. Jedynie Opie,ale go i tak juz nie ma ... No dobrze Nero tez moglby zostac . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 07.10.13, 12:15 Nero..tak...ale wez...dzieci w burdelu? niby ze lepiej niz sa teraz...nie wiem. lubie nero. Odpowiedz Link
yvi1 Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 07.10.13, 19:19 Ja go tez przeca lubie Albo czarny szeryf niech zaadoptuje dzieci,a reszta bandy (oprocz Nero i Unser) paf,paf Odpowiedz Link
aniuta75 Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 07.10.13, 21:00 A co Was tak wzięło na wymyślanie końcówki??? Odpowiedz Link
yvi1 Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 07.10.13, 22:17 No bo Jax prawie wszystkich wystrzelal,albo inaczej zgineli...,to kto mu jeszcze podskoczy? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 08.10.13, 08:08 jest jeszcze 1 sezon sie ejszcze okaze kto mu podskoczy... na razie podskakuje mu tara z wendy...tyle ze on tego nie wie jeszcze ze najgorszego wroga ma w domu. albo przyjaciela. Odpowiedz Link
yvi1 Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 13.10.13, 00:42 no to wiemy,kogo jax bedzie scigac ... ciekawe co kombinuje tara i nero mi zal ... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 15.10.13, 13:10 a wiec wojna. nooo powiem szczerze ze jaaa...jaaa sie jaxowi nie dziwie. juz myslalam ze on z tym ablem...uch. i wiecie co? jakos tak mi sie zal gemmy i claya - wiadomo kiedy zrobilo...sytuacja niedopozazdroszczenia ciekawe co na to nero... i co mu powiedziala. tak. nera to mi ciagle zal. poki sie z nia nie skumal to byl na dobrej drodze. ciekawe co na to czarny polisjant . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 17.10.13, 11:52 Ale rozpierducha . Irole maja przerypane . A ci klawisze to kurde jak nastolatkowie z gimnazjum . Sory ale strasznie mnie to rozśmieszyło . No bo kto to widział, żeby 2 stare chłopy sobie robili dobrze nie dośc, że przy sobie to jeszcze tak na żywca przy kochankach . Durne to strasznie było . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jak kto nie ogladal to nie czytac! 17.10.13, 12:21 upokarzajace strasznie w sumie. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 6 21.10.13, 08:39 nius odcinka- venus wrocila! ja sie dziwie Aniuta ze Boyda nie skomentowalas.. cikawe co jax zrobi tarze.... w sumie kto jak kto ale powinien ja zrozumiec. sam chcial abla zostawic w irlandii. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 21.10.13, 08:46 No ale co tu komentować. Venus jest boska i tyle . P.S. A tak z innej beczki - w pierwszym odcinku nowego sezonu White Collar gra Crowley . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 7 30.10.13, 09:43 Ja nie wyróbkę serialową mam. No i humor nie za bardzo na takie cięzkie klimaty w tej chwili. Więc się rozrywam jakimiś Mentalistami czy Hart of Dixie . Odpowiedz Link
aniuta75 8 04.11.13, 13:17 Ha! Nadrobiłam w weekend . Kurcze jednak chciałabym, żeby Tara została z Jaxem i mu jakoś pomogła synów na dobrą drogę sprowadzić . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 8 04.11.13, 13:19 Za wcześnie . Obawiam się jednak, że gdy on dowie się o jej małym przekręcie to ją wyśle w diabły. No i czy ta ex znowu zacznie ćpać i w amoku też czegoś nie chlapnie jemu i wtedy będą 2 głosy przeciwko Tarze. Nooo, chyba że sobie złotego strzała zapodała i kopnie w kalendarz... Odpowiedz Link
yvi1 Re: 8 04.11.13, 18:11 Ja nadal uwazam,zeby wszyscy oprocz nero,unser i szeryfa pognili w wiezieniach albo sie przeniesli na inny swiat. dzieci ma dostac szeryf Tara.Gemma i Wendy nie nadaja sie na matki. O albo Tig i Ciocia Wenus niech sie zajma dziecmi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 8 05.11.13, 08:57 ta. tig i ciocia venus to dobra opcja tyle ze wtedy dzieci nie beda z dala od tego calego syfu tylko beda dalej w nim. kolejny mocny odcinek. nie ma slabych odcinkow w tym sezonie. zreszta chyba w zadnym nie ma. a wnedy sie nie nadaje bezapelacyjnie na matke. glupia glupia glupia. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 8 05.11.13, 08:59 taaa. tez bym chciala... szkoda ze jax nie odszedl z nia do tego drugiego miasta... mieli szanse. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 9 11.11.13, 14:29 A żebyś wiedziała! Dawny Jax by do niej pojechał i by ją ubił pewnie. Ciekawam co zrobi teraz? Najbardziej bezkrwiście by było, jakby zmienił warunki układu z panią prokurator, żeby Tara poszła siedzieć... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 9 12.11.13, 08:52 ale dlaczego ma siedziec. przeciez nie wiedziala co zrobi otto z tym krzyzykiem. nie wiem nie wiem nie wiem.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 9 12.11.13, 10:05 My to wiemy i wszyscy inni to wiedzą, ale pani prokurator się na nią uwzięła i ją więzieniem straszy. Jak Jax do niej z propozycją poszedł to powiedział, żeby jeszcze raz spojrzała na pozew przeciwko Tarze i se dała siana. Po mojemu to szanse na to, że bez interwencji Jaxa Tara w pierdlu wyląduje sa całkiem spore . Odpowiedz Link
yvi1 Re: 9 13.11.13, 07:43 Nie podobala mi sie ta scena z odgryzaniem nosa.Kurt Settner ma jakas obsesje na ten temat,Clay super,Gemma i Nero -sweet,a Jax i Tara -bleeee... Odpowiedz Link
yvi1 Re: 10 14.11.13, 20:22 Mnie tez,ale widzialy galy co braly. Jax mnie wkurza,tu sie migdali z blondi,ale Tara jest be i tyle razy jej juz przykerzal,ze opusci klub. Guma do majtek a nie facet Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 10 14.11.13, 20:28 No i ona go nigdy nie zdradziła jednak a ten się puszcza . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 10 15.11.13, 08:16 bardzo zal. zostala sama. samiusienka. ciekawe co mialaby powiedziec takiego gemmie i jax-owi.... Odpowiedz Link
yvi1 Szkoda... 23.11.13, 00:39 Odcinek fajny,tylko szkoda ze Tara sie chyba znowu zaczyna lamac. Jax i Gemma do odstrzalu,Nero boski I nie czytac.........( jak sie nie patrzalo jeszcze) Clay zasluzyl,ale jednak zal... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Szkoda... 26.11.13, 09:59 nero jest boski. claya zal.. ale zasluzyl! a tara niech sie nie lamie! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: SoA 6 :),:),:) 10.12.13, 08:58 no i co? ogladalam mowiac zajawke nastepnego odcinka i juz mi slabo nie lubie chyba jaxa wiecie? stal sie...clayem. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SoA 6 :),:),:) 10.12.13, 11:07 A ja do tyłu strasznie jestem. Chyba poczekam na finał i pyknę te kilka odcinków na raz. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: SoA 6 :),:),:) 10.12.13, 11:28 ci nie zazdroszcze. bo aj obgryzam pazury przy kazdym a ten final wg slow tary w jakim tokszole ma sparwic ze opadna nam kopary. nie wiem co on zrobi ten gupi jax... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: SoA 6 :),:),:) 11.12.13, 08:36 dzisiaj final...mam nadzieje ze sie spreza z napisami.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SoA 6 :),:),:) 11.12.13, 09:14 A ić babo. Musiałam przez ciebie nadrabiac po nocy . I też czekam z Toba na finał . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: SoA 6 :),:),:) 11.12.13, 09:45 ja sie boje. ze tara zginie. brtadzo sie boje. i juz wiem ze sie wkurwie. o. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: no to kto ogladal final? 13.12.13, 11:09 Ja chyba dziś... Boje się go oglądać, zabieram się jak pies do jeża... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no to kto ogladal final? 13.12.13, 12:03 no to jak obejrzysz to daj znac Odpowiedz Link
ona_007 Re: no to kto ogladal final? 16.12.13, 17:41 Zapodałam sobie od sezonu 4 bo miałam duże zaległości . I dzis jestem świeżo po finale. o ja pierdziu że tak polecę mową potoczną.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no to kto ogladal final? 16.12.13, 21:18 noo ja pierdziordziu. ciekawe co dalej.... Odpowiedz Link
ona_007 Re: no to kto ogladal final? 17.12.13, 08:55 I teraz nie wiadomo jak to pociągną scenarzyści . Stawiam na to że Jax zerwie ugodę jaką zawarł z prokuratorka - i będą go posądzać o zamordowanie Tary i policjanta . Nero raczej wybrał już stronę więc będą z nim przejscia i z Majami Gemma ma zdrowo zryty beret. Ciekawe czy Jax się dowie że to mamusia zrobiła... No i co zrobi z Juicem ? Odpowiedz Link
pszczolaasia spojlerow pelno. 17.12.13, 09:35 mam nadzieje ze nero sie nie zlamie i zostawi ta durna maupe gemme. jax ma raczej prze..ebane. sie zdziwie jak nie pojdzie siedziec. a juice wie ze ma przerabane i dlatego znalazl sobie jedynego na tyle silnego sojusznika ktory jest go w stanie oslonic przed wsiem. gemma mu nigdy nie zapomni ze bronil claya i nigdy mu nie zapomni ze obronil ja. juice wie ze jest spalony u wszystkich procz gemmy. bo jak wiemy jax wszystkich ostrzegl przed juicem. tylko nie spodziewal sie ze juice wybierze gemme na swoje plecy. a jak wiemy z tego sezonu juice przyparty do muru , juice ktory mysli ze nie ma nic do stracenia nie boi sie nikogo ani niczego. w sumie...zycie juica skonczylo sie kiedy zostal kapusiem ze wzgledu na swoja krew... wtedy skonczyl sie juz chyba dawny juice. nigdy nie potrafil wybrac dobrej strony i wreszcie wybrl ta ktora wychodzi z wszystkiego zawze obronna reka. boje sie ze scenarzysta zmierza do tego zeby poakazac nam ze soa to gemma. gemma to soa. bez wzgledu na to co sobie mysla o tym faceci ktorzy przez krotka chwile stali u jej boku albo wyszli z jej łona i siedzieli przy tym mitycznym stole. ona jest szyja ktora kreci tym stolem nawet przy nim nie zasiadajac. oto sila kobiety. howgh. a unser jest glupi.... doskonale wiedzial i wie jaka ona jest. jednak milosc jest slepa nero ma szanse sie wzywolic i uciec spod jej szponow. inaczej skonczy jak kazdy inny. Odpowiedz Link
ona_007 Re: spojlerow pelno. 17.12.13, 10:26 Nero dobrze sobie radził bez gemmy - nie wiem tylko czy ten krótki związek nie namieszał już dostatecznie dużo żeby mu się nie udało ... przeżyć... Myślisz że Juice będzie na tyle stabilny ze sie nie załamie - znowu ? I że to on będzie teraz rozdawał karty Gemmie - że będzie ja trzymał w szachu ? Raczej Gemma tak wykręci że Juice długo nie pożyje . Ale to już widac od dawna że Gemma tak kręci żeby Soa trwało. że ona chce żebt tak było i tak właśnie jest . Gdyby Clay nie próbował robić za plecami Gemmy to dalej by sobie żył. To ona chce miec ich wszystkich razem i to ona chce sobie kręcić głowami... Unser wierzy moim zdaniem że Gemma nie jest taka zła. Wie że jest i nie chce wiedzieć. Za to szczerze to nie wiem co sie stanie jak Unser sie dowie że to Gemma - czy będzie w stanie żyć z ta wiedzą ? Unser zrobił się bardzo ważną postacią w ciągu 3 ostatnich serii . Jax nie pójdzie siedziec w zwiazku z bronia - Tara nie nakapowała , on miał sie dopiero poddac , żadnych zeznań nie ma. Jedynie co to mogą go cisnąc o te 2 ostatnie zgony . No i jak synkowie bez tatusia ? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spojlerow pelno. 17.12.13, 11:36 dlatego Nero mi zal. poswiecil dla niej duzo... i nic z tego nie ma. chyba ze powrot na łono swojego gangu to tryumf nie no co Ty Juice bedzie sie chowal za plecami Gemmy . bedzie jej pieskiem salonowym. sam juice nie jest zdolny do niczego szczerze mowiac. to tylko ladne i mniamniusne cialko. chcialabym zobaczyc jak on probuje cos na wlasna reke zrobic nie! przeciez widzialam. ani jedno ani drugie samobojstwo mu nie wyszlo Unser to glupiec a szkoda... bo poza ta jedna kwestia- wiernoscia Gemmie - nie jest do diaska glupi... no wiec o to mi chodzi o jaxa. ze niby jak maja to rozwiazac ze nie pojdzie siedziec? no chyba ze powie czarniawej ze zrobi wszystko co tylko chce byle tylko dowiedziec sie kto to zrobil. tylko nie wiem czego czarniawa moglaby od niego jeszcze chciec...samcro? czy jax oddalby za tare samcro? oto jest pytanie. myslisz ze oddalby? co do dzieci u wujka Unsera mialy sie dobrze. o ile durna cpunka bedzie czysta tez nie beda mialy zle. tylko ze to nie mialo byc tak...bo ze babcia bedzie sie bawic to nie mamy watpliwosci moze bedzie szalec z juicem w jej wieku doplyw mlodej krwi ponoc dobrze robi Odpowiedz Link
ona_007 Re: spojlerow pelno. 17.12.13, 13:11 Co do dzieciaków - to nie będą pod opieka tylko Unsera i ćpunki -to będzie cały czas ten sam shit u Gemmy . Gemma rzadzi Gemma radzi Gemma nigdy cię nie zdradzi A zuważyłas że co drugie zdanie to tam ciągle shit shit i shit . Aż z rozkoszą słuchałam w jakim jeszcze kontekście shita użyją -- W jej wzroku nadal był spory element karalucha, lecz teraz wzrok ów stwierdzał raczej: dobry karaluch, nauczył się służyć. Odpowiedz Link
ona_007 Re: spojlerow pelno. 17.12.13, 13:17 Co do samcro - tylko klub Jaxowi został. Gdy miał iśc do pierdla to wystawił siebie a nie braci. Teraz tez nie "zdradzi" - w końcu to nie klub zlikwidował Tarę . Co mu takiego prokuratorka może powiedziec ? Przy odrobinie wysiłku sam sie wszystiego dowie . Jax lubi wymierzać sprawiedliwość na własna rękę więc niby czemu ma przekazac vendetę komuś innemu ? zresztą jak go scenarzyści wsadza do kicia to o czym będzie fabuła? poradnik jak przeżyć w więzieniu - no nie o tym chcą ludzie oglądac Odpowiedz Link
pszczolaasia no:) 17.12.13, 13:21 to teraz mamy nasze wsie teorie i zobaczymy co Kurt wymyslil dopiero za rok Odpowiedz Link
aniuta75 Re: no:) 19.12.13, 17:49 Się wqrwiłam o! A na sam samiusieńki kuniec Synów pragłabym, aby Jax swoimi własnymi ręcyma Gemmę zaciukał!!!! Aaaaaaaaaa nie cierpię tej szmaty . A co do Waszych wywodów - może być tak, że akcja przeniesie się w czasie o, dajmy na to, 5 lat? Jax wychodzi za dobre sprawowanie i drąży temat kto Tarę zabił? Nie oskarżą go o zamordowanie żony i szeryfa przecież, więc i za nich siedzieć nie pójdzie. Badania balistyczne, timeline itp, no nie ma szans, żeby za to wyrok dostał. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no:) 20.12.13, 09:56 nie zaciuka. unser bedzie ja bronil do konca dni swoich glupek > Nie oskarżą go o zamordowanie żony i szeryfa przecież, więc i za nich siedzieć > nie pójdzie. Badania balistyczne, timeline itp, no nie ma szans, żeby za to wyr > ok dostał. myslisz ze ruda czarniawa sie bedzie w to bawic? kto jej podskoczy? ja jestem dzis niewyspana i czarowszystkowidze... Odpowiedz Link
yvi1 Re: no:) 28.12.13, 00:45 Niedorobione to wszystko jakos... Suttner sceny przemocy celebruje,a niektore sceny za krotko robi. Final udany,ale za wyciagany taki. Juice po mordzie bic do oporu,Jax po mordzie bic do oporu,Gemma( jak Jax ja nie zalatwi to ja juz nie wiem). I Nero,jak zwykle super! Odpowiedz Link