the_kami 28.07.03, 20:22 Droga Dzidziu! Chciałam Ci powiedzieć, że już jest wieczór! A u mnie padało może przez 5 minut. I wcale nie zrobiło się chłodniej. No i co? Co teraz zrobisz? Żeby mnie się zrobiło chłodniej? A? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: gorąco!!! 28.07.03, 20:46 the_kami napisała: Droga Kamisiu! > Chciałam Ci powiedzieć, że już jest wieczór! > A u mnie padało może przez 5 minut. > I wcale nie zrobiło się chłodniej. Czy nie wydaje Ci się, że wątki ostatnio jakby monotematyczne? K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: gorąco!!! 28.07.03, 20:59 konradbryw napisał: > Droga Kamisiu! Tak, drogi Konradzie? :-P > Czy nie wydaje Ci się, że wątki ostatnio jakby monotematyczne? Bo jest a) niezmiennie cholernie gorąco b) dużo koszulek do policzenia. wciąż. :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: gorąco!!! 28.07.03, 23:38 the_kami napisała: > > Czy nie wydaje Ci się, że wątki ostatnio jakby monotematyczne? > > Bo jest > a) niezmiennie cholernie gorąco A i owszem. > b) dużo koszulek do policzenia. wciąż. Oraz: c) tłumiki temperaturowe oraz laminat mikrofalowy się spóźniają. /Tak, wiem./ K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: go co?! 29.07.03, 08:48 the_kami napisała: > Droga Dzidziu! > Chciałam Ci powiedzieć, że już jest wieczór! > A u mnie padało może przez 5 minut. Kurier z deszczem nie dojechał. Jakie gorąco?! Tu jest 18 stopni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: go co?! 29.07.03, 08:53 the_dzidka napisała: > Kurier z deszczem nie dojechał. Bu. > Jakie gorąco?! Tu jest 18 stopni!!! Rajuniu, tu - jak wychodziłam z domu o 7:30 - było _dobrze_ powyżej 25 stopni :- / A deszcz padał wczoraj przez 5 minut. I jest wilgotno :-( Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: go co?! 29.07.03, 08:58 the_kami napisała: > A deszcz padał wczoraj przez 5 minut. > I jest wilgotno :-( > Ble. No a ja mam dziś impreze w Lolku, ciekawe czy zacznie znowu padać ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: go co?! 29.07.03, 09:29 catalina1 napisała: > No a ja mam dziś impreze w Lolku, ciekawe czy zacznie znowu padać ;-( Ale pod dachem? Bo to jeszcze nie byłoby źle... :-) A ja dziś odsypiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: go co?! 29.07.03, 10:38 the_kami napisała: > Ale pod dachem? Bo to jeszcze nie byłoby źle... :-) Na zewnątrz ;-) > A ja dziś odsypiam :-) Co takiego odsypiasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: go co?! 29.07.03, 09:26 the_kami napisała: > Rajuniu, tu - jak wychodziłam z domu o 7:30 - było _dobrze_ powyżej 25 stopni : > - > / > A deszcz padał wczoraj przez 5 minut. > I jest wilgotno :-( > Ble. A w Szikagowie tak cały czas. Albo gorzej. :/ K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: go co?! 29.07.03, 09:28 konradbryw napisał: > A w Szikagowie tak cały czas. Albo gorzej. :/ Dlatego ja mieszkam w Warsaw :-D Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: go co?! 29.07.03, 11:07 the_kami napisała: > > A w Szikagowie tak cały czas. Albo gorzej. :/ > > Dlatego ja mieszkam w Warsaw :-D No ale niektórzy muszą tem jechać zamiast na Riwierę Turecką. Ale za to mogą zakupy zrobić (hmm...). ;) K. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: go co?! 29.07.03, 11:13 the_dzidka napisała: > No i co, marudasy, chyba już u was pada? Padało, ale tak, że dalej jest duszno. Nawet jak wyszedłem na dwór, jak padało, to mi wiele przyjemniej się nie zrobiło... K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: go co?! 29.07.03, 11:21 konradbryw napisał: > Padało, ale tak, że dalej jest duszno. Nawet jak wyszedłem na dwór, jak > padało, to mi wiele przyjemniej się nie zrobiło... Gdzie, kiedy?!?! Fakt, że siedze tyłem do okna, ale bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: go co?! 29.07.03, 11:51 the_kami napisała: > Gdzie, kiedy?!?! A jakoś po 10 chyba po wschodniej stronie rzeki padało. Z początku solidnie, ale po chwili już kapuśniaczek, co to nawet nie zachęcał do chwycenia za parasol. > Fakt, że siedze tyłem do okna, ale bez przesady... A ja nie wiem... może ta cywilizacja (deszczowa) jeszcze ze Wschodu na Zachód nie dotarła. ;> K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: go co?! 29.07.03, 11:19 the_dzidka napisała: > No i co, marudasy, chyba już u was pada? Nie! :-# Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: go co?! 29.07.03, 12:56 catalina1 napisała: > padało 5 minut a może i tyle nie. No tak - ale ja nie powiedziałam, że będzie padać pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: pada już. 29.07.03, 13:25 the_dzidka napisała: > No tak - ale ja nie powiedziałam, że będzie padać pół godziny. Nastąpiła zmiana - leje i grzmi ;-) nie widzę przez okno bloków oddaloncyh o kilaset metrów ;-) A ja za dwie godziny ide na imprezkę ;-)) fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: pada już. 29.07.03, 13:36 catalina1 napisała: > Nastąpiła zmiana - leje i grzmi ;-) nie widzę przez okno bloków oddaloncyh o > kilaset metrów ;-) Na Gocławiu spokój. > A ja za dwie godziny ide na imprezkę ;-)) fajnie. A ja za pół godziny jadę na zakupy na Wolę. Tyż fajnie. K. Odpowiedz Link Zgłoś