the_dzidka 30.07.03, 11:25 Zgadnijcie, kto to jest: EVILPLUMTREE HASALYNX :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Z przymrużeniem oka ;-) 30.07.03, 11:56 Naprawde nikt nie czuje się na siłach podążyć krętymi ścieżkami moich mysli? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Z przymrużeniem oka ;-) 30.07.03, 12:13 the_dzidka napisała: > Naprawde nikt nie czuje się na siłach podążyć krętymi ścieżkami moich > mysli? ;) Wiesz, jakby to powiedzieć... <Kami_z_obawą_pamiętając_o_kiju> One są dziś bardzo, bardzo, bardzo kręte :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Z przymrużeniem oka ;-) 30.07.03, 12:20 > Wiesz, jakby to powiedzieć... <Kami_z_obawą_pamiętając_o_kiju> > One są dziś bardzo, bardzo, bardzo kręte :-PPPP Nieprawda. To tylko efekt zabawy językiem angielskim - i niech to starczy za podpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Z przymrużeniem oka ;-) 30.07.03, 12:28 the_dzidka napisała: > Nieprawda. To tylko efekt zabawy językiem angielskim - i niech to starczy za > podpowiedź :) > > Złośliwa Marysia. A właściwie kto to taki? R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Brawo Raduch!! 30.07.03, 13:03 > Złośliwa Marysia. Jak zwykle mnie nie zawiodłeś. Brawo, wygrał Pan prostownicę do włosów. > A właściwie kto to taki? Każdy chyba zna jakąś złosliwą Marysię. Ja chodzilam z takową do liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Z przymrużeniem oka ;-) 30.07.03, 12:59 the_dzidka napisała: > EVILPLUMTREE HASALYNX Drzewo pigwy i jakiś kot? ;) K. Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko_pigwy Re: Z przymrużeniem oka ;-) 30.07.03, 22:08 konradbryw napisał: > the_dzidka napisała: > > > EVILPLUMTREE HASALYNX > > Drzewo pigwy i jakiś kot? ;) > > K. A gdzieś Ty tam kota wyczytał? I nawet jeśli go tam nie ma, to z pewnością był całkiem konkretny, a nie jakiś... ;) D.P. (technik absurdolog) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Z przymrużeniem oka ;-) 30.07.03, 23:19 drzewko_pigwy napisała: > A gdzieś Ty tam kota wyczytał? Lynx to chyba jakiś gatunek kota. Ale upierać się nie będę. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
abu-sami Re: Z przymrużeniem oka ;-) 31.07.03, 12:05 konradbryw napisał: > drzewko_pigwy napisała: > > > A gdzieś Ty tam kota wyczytał? > > Lynx to chyba jakiś gatunek kota. Ale upierać się nie będę. :P > > K. a lynx to przypadkiem nie rys?zreszta tez chyba to kot tylko z tych wiekszych.mnie sie kojarzy z przegladarka uniksowa. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Z przymrużeniem oka ;-) 31.07.03, 12:06 to przypadkiem nie rys? Oczywiście że Ryś. Przecież Raduch rozszyfrował to tajemnicze wyrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko_pigwy Re: Z przymrużeniem oka ;-) 31.07.03, 20:17 the_dzidka napisała: > Oczywiście że Ryś. Przecież Raduch rozszyfrował to tajemnicze wyrażenie. Od razu mówiłam, że nie jakiś, tylko konkretny.:) D.P. Odpowiedz Link Zgłoś