Dodaj do ulubionych

Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..............

31.07.03, 12:28
.........że ktokolwiek tu zajrzał
heeeheheheheehhhehehehheheheheehheheheheheehehhehehehehehehehehhehehehehhe
Obserwuj wątek
    • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 12:29
      Szary Kochanie moje!!!! a ja myślałam że cie już ajkiś myśliwy odstrzelił.
      :)
      • szarywilk Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 12:30
        eee. gadanie...jeszcze sie taki nie urodził cmok, muszem spadać niestety, ale
        napisz mejla jak tam na urlopie było cmok cmok cmok:****
        • emperor Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 12:33
          teraz koles po fotkach.pl sie wluczy i sciemnia ze go mysliwy ustrzelil, sam go
          widzialem;)
          • szarywilk Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 08:55
            empek,
            hehehheehe kilka razy byłem owszem i nawet niezłe tam sztuki som ale wszystko
            podpierducha, ktos umieszcza pewnie zdjęcia katalogowe z jakichś banków twarzy
            abo co..... i do tego same mimozy..khe khe khe...
          • szarywilk empek... 01.08.03, 08:57
            aha zapomniałbym dodac:
            kapuś!!!!!!!!!!!!!!!;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 13:32
          szarywilk napisał:

> eee. gadanie...jeszcze sie taki nie urodził cmok, muszem spadać niestety, ale
          > napisz mejla jak tam na urlopie było cmok cmok cmok:****

ty tak zawsze:( wykorzystasz o porzucisz a potem nie piszesz nie dzwonisz...;))
    • grooszek Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 12:32
      iiiiii. tak od swieta tu wpadasz, ze sie naprawde cos musialo wydarzyc... a tu
      nic... Nic to, i tak mozna wzniesc kielicha;))
      • szarywilk Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 08:55
        możei od święta ale za to jakie wejście???!!!!!!!!!!!!!PPPPPPPPPPPPP
        • grooszek Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 09:12
          szarywilk napisał:

> możei od święta ale za to jakie wejście???!!!!!!!!!!!!!PPPPPPPPPPPPP

aha, liczba wykrzyknikow na dziendobry naprawde zwraca uwage;))). Nic nie
          mowie, podoba mi sie:))
          • szarywilk Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 09:56
            Who wants to live forever??????
            • grooszek Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 10:10
              szarywilk napisał:

> Who wants to live forever??????
              >

brawo!!! wygrales nagrode specjlana - tekturowa hulajnoge w rozmiarze XXX-
              mini;)))
              • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 11:06
                a bedzie jeszcze jakiś konkurs? bo ja też chciałabym coś wygrać:)
                • grooszek Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 11:11
                  iwusia napisała:

> a bedzie jeszcze jakiś konkurs? bo ja też chciałabym coś wygrać:)

wakacyjne nagrody na forum obok rozdaja;))), ale pomysle, moze zorganizuje
                  jakis "konkurs otwarty", tylko najpierw musze sobie wybrac zwyciezcow, a potem
                  uloze pod nich pytania:))
                  • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 11:27
                    no chyba to ja mam wygrać, nie? nie bez pzyczyny wymieniliśmy się walizeczkami
                    ekhm...uściskami dłoni!;)
                    • grooszek Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 12:03
                      iwusia napisała:

> no chyba to ja mam wygrać, nie? nie bez pzyczyny wymieniliśmy się
                      walizeczkami
                      > ekhm...uściskami dłoni!;)

Jasne. Mow mi "spolka skarbu panstwa". Ciebie nazwiemy "oferentem" a konkurs
                      nazwya sie "przetarg", heheheheh
                      • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 12:24
                        chciałabym dodać że jestem z partii XXX i wszystko jasne!;)))
                        • grooszek Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 12:31
                          iwusia napisała:

> chciałabym dodać że jestem z partii XXX i wszystko jasne!;)))

nie dodawaj, bo wtedy ja zlamie ustawe. Ja nic nie wiem;)))) Och! znamy sie
                          tyle lat? Ekhm, no tak, ale ja i tak nie wiem o Pani przynaleznosci;)))
                          • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 12:36
                            oj tak! najlepiej załatwmy to na gruncie zupełnie prywatnym w sobote sa
                            imieniny Cześka....;)))
                            • grooszek Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 12:38
                              iwusia napisała:

> oj tak! najlepiej załatwmy to na gruncie zupełnie prywatnym w sobote sa
                              > imieniny Cześka....;)))

Jak spiewal muniek: "u czesia, na imieninach..." ;)))) Tylko mam nadzieje, ze
                              sie tam taksowka wybierzemy;)))
                              • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 12:51
                                a po co? wynajmiemy samolot rządowy a kto zapłaci to się bedziemy póxniej
                                martwić;))
                                • grooszek Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 12:55
                                  iwusia napisała:

> a po co? wynajmiemy samolot rządowy a kto zapłaci to się bedziemy póxniej
                                  > martwić;))

moze tez byc;))) A pilota wyrzucimy po 200 metrach;)))
    • babazgaga Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 13:57
      Szary ty żyjesz??????????????????????????????????????????????????????????
      • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 14:23
        a może to duch ustrzelonego wilka z nami gada?;)
      • babazgaga Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 14:24
        jejku, Iwa, odpukaj.... taka tragedia i ja bym nic o tym nie wiedziala???
        • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 14:29
          no sam przecie napisał tragedia ni?...;)
          • babazgaga Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 14:31
            jezuuu, no tragedia, ale ze az taka?

pogrązona w bólu
            babazgaga
            • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 15:06
              a dlaczego szepczemy? ja tam się duchów nie boje!
              TRALa TRALLA TRALALALALALALA!!!!!!!
              ;))))
              • babazgaga Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 15:23
                oj ja sie boje, ale tylko niektorych
                szarych sie boje bo szare, w przeciwienswtwie do duchow bialych, są brudne
                a brud to nasz wróg!!!!
                • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 15:34
                  no co ty gadasz...Szary się chyba myje..tzn mył?...;)
                  taki biały to nieskazitelny i niewinny...nieeeeee to nie dla mnie, najlepiej to
                  jakby diabła przywiało hahahahaha
                  • babazgaga Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 31.07.03, 15:46
                    Ja tam widzialam szarego jak sie kąpał w tym roku RAZ (w jeziorze) i to tyle.
                    Jakos miesiac temu. Mowil ze dobrze ze jest woda w jeziorze bo sie umyc moze.
                    No to myslalam ze on taki szary...... przykurzony moze albo co?
                    • szarywilk Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 08:54
                      Wiecie baby , jak te wstrętne plotkary pitolicie, zamiast wziąć się do
                      roboty:))))))))
                      Może trzeba dywan wytrzepać? psu pod ogon nakopać? a wy marnujecie czas!!! oj
                      nieładnie . jak sie szary dowie to ojejej...;))))
                      • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 10:18
                        to co? co mi zrobisz jak mnie złapiesz? ;))))
                        • szarywilk Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 04.08.03, 10:23
                          To co zwykle droga Iwo:))))))))))))))))))))
                          Tym razem ty będziesz wyć;))))))))))))
                      • babazgaga Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 11:10
                        Taaaaa my plotkary... My wymieniamy poglądy na temat życia w czystości
                        (whatever it means)

babazgaga
                        • iwusia Re: Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ 01.08.03, 11:25
                          taaa tylko ciekawe komu bije dzwon!! hahahahahahaha
                        • szarywilk Re:Babazgaga 04.08.03, 10:23
                          khe khe, w czym???;-)))))))))
                          • iwusia Re:Babazgaga 04.08.03, 10:29
                            łojejku toz to jeszcze nie godzina duchów! co ty tutaj robisz?!!!!
                            buźka:)
                            • babazgaga Re:Babazgaga 04.08.03, 11:03
                              bo on moze jakis zmodyfikowany genetycznie, co sie swiatla nie boi?
                              • iwusia Re:Babazgaga 04.08.03, 11:06
                                no widzisz, przyszedł nawet nie wykorzystal i poszedł sobie!
                                :)
                                • babazgaga Re:Babazgaga 04.08.03, 11:10
                                  ech brak mi slow, po prostu brak mi slow....
                                • szarywilk Re:Babazgaga i Iwa 04.08.03, 14:50
                                  a bo z wami babami tak jest, niby chceta a tak na prawde to podpucha;-))0))
                                  A po tobie babozgago tegom sie nie spodziewał, co mi tu pani sugeruje prosze
                                  pani???;-)))))))))))
                                  Iwuś dyć ja zawsze dla ciem gotów , tylko za czesto znikasz i zanim przygotuje
                                  narzędzie wykorzystywania ciebie juz nima;-)))))))))))))))))))))))))
                                  • babazgaga Re:Babazgaga i Iwa 05.08.03, 10:29
                                    Ja nic nie sugeruje, ja prosta dziewczyna jestem i nie wiem nawet co to słowo
                                    znaczy:P
                                    To ty tak straszysz obiecujesz i nic z tego nie ma.
                                    aha
                                    muchomor stoi u lekarza caly czas:(

babazgaga
                                    • szarywilk Re:Babazgaga i Iwa 05.08.03, 10:50
                                      A bo sie wybierasz z jakimis frajerami nad góry ;P i nie umiesz zaciągnąć
                                      recznego jak normalny hamulec nie działa....;-))))))))))))))))))
                                      • Gość: babazgaga Re:Babazgaga i Iwa IP: *.cku.pwr.wroc.pl 05.08.03, 13:02
                                        Ręcznego nie moglam zaciągnąc.... bo on juz byl zaciągnięty sam w sobie, jak to
                                        sie potem okazalo:P

babazgaga
                                        • szarywilk Re:Babazgaga i Iwa 05.08.03, 13:21
                                          ot gupia!;-)))) a mówiłem nie zaciskaj tak warkoczyka bo ci łoczka wyłaza na
                                          wierch hehehehehehe to i nie zobaczyła że on zaciągnięty sam w sobie ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka