czort 03.01.02, 15:42 ludzi wychodzisz!!!! kurde, trojjajeczny zaklal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to dupa pedzial kilkaktotnie. trojkat, a wiesz co? chyba ciem zacznem lubic?????!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - na 03.01.02, 15:47 tez sie zastanawiam, czy mu jeszcze dopierdalac, czy jak Mena na piwo zaprosic? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - mario 03.01.02, 16:00 A Men na taka łaske to ...:))) dokonczyc ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - mario 03.01.02, 16:05 To nie laska, to dopust bozy! :o))) Men przyjdzie i sie bedzie wspaniale bawil korzystajac z immunitetu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - men IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:10 menie, a wiesz co, ja tam byda, czort, ty lepiej sie boj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - men 03.01.02, 16:11 Gość portalu: czort napisał(a): > menie, a wiesz co, ja tam byda, czort, ty lepiej sie boj!!!!! No tak nastepna mnie straszy, cholera jasna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - men 03.01.02, 16:12 Mario przyznał Ci immunitet...zamem wyśpij sie spokojnie... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - men 03.01.02, 16:14 Czort zostaw go na razie. najwyzej zrobimy zamach stani u odbierzemy immunitet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - men IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:14 jaka nastepna? jaka cholera? jaka jasna? do czorta jasnistego, ale bedzie jazda, ty lepij przylez lub przypelzaj!!!!! albo, wiesz co? oj, jaka szkoda, ze slodyczy nie jadam od 4 dni!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - czort 03.01.02, 16:16 to była metafora ..:)) piwo gorzkie, Czort gorzka, co jeszcze ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - czort IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:18 uch, ty zlobie, gdzie ja gorzka jezdem? cukier prosto, miod, malina. jeno piwa nie lubie i nie pijam - piwo gorzkie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - czort 03.01.02, 16:22 Przeciez sama gadasz, że od kilku dni brak Ci słodyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - czort IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:27 brak, to brak, ale w dobrych intencjach!!!!! odchudzam siem przeca, wscieklaki som slodkie, to zaspokoje glod. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - czort 03.01.02, 16:28 zalezy czego wiecej sie do nich doda - może bedziesz bardziej paląca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - czort IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:31 ot, nastepny bojacy!!!!!!!! a wogniu piekielnym tak przyjemnie plonac!!!! men_ napisał(a): > zalezy czego wiecej sie do nich doda - może bedziesz bardziej paląca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: kocurek, nie boj zaby, IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:21 kitus, a ty przywleczesz siem? jak chcesz, to w choroszczy lozko znajdem. wszelkie szykany dla pana, powaga!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 do czorta, no pewnie, ze chetnie, 03.01.02, 16:24 tylko mi te wasze terminy zawsze jakos koliduja, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: do czorta, no pewnie, ze chetnie, IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:28 dobra, wykrecaj siem dalej, twoja sprawa. ale zapodaje, ze w kwietniu nie daruje - via bialystok masz byc. mozesz nawet sluzbowo, to najlepiej bedzie!!!!!! pacjentow od czorta i ciut, ciut. powaga. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: do czorta, no pewnie, ze chetnie, 03.01.02, 16:31 dzieki czorciku, w zacnej kompaniji wszelakich wariacikow dolnoslaskich na pewno sie zjawie, sciagaj klamki, zakladaj kraty, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: do czorta, no pewnie, ze chetnie, IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:37 to masz siem zjawic!!! a wariaci dolnoslascy tu nie potrzebni, ty jeden starczysz za nich wszystkich!!! swoich mamy dostatek - np mnie!!! a kitus, ladni ci wariaci sa, ladniejsi ciut od diabla? jak tak - to zabieraj jednak wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: kocurek, nie boj zaby, Kitek 03.01.02, 16:21 kitek1 napisał(a): > czorcik, to tez niezla myszka, hę ??:) po ilu wścieklakach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kocurek, nie boj zaby, Kitek 03.01.02, 16:23 Nie cuiesz sie na nawalonego czorta, bo u nas spi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi kiteczek mój słodziutki!!!! 03.01.02, 16:37 a przyleź no jutro, to jasminka ci buziaczka da......... kilka wścieklaczków i jakoś to przeżyję hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kiteczek mój słodziutki!!!! 03.01.02, 16:39 nie boje sie wscieklaczkow, ale jutro nie moge, duchem bede z Wami, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi mario! 03.01.02, 16:42 nie mów do niego kiciu!!! ja go mam całować!!! do cholery :-) mario2 napisał(a): > Kiciu- zaspy!??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: sminko 03.01.02, 16:50 stuknij sie gumowym młoteczkiem :-)))) jak zaboli - znaczy się - śnisz :-))) kitek1 napisał(a): > czy ja snie, czy Ty bredzisz, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kiteczek mój słodziutki!!!! 03.01.02, 16:43 zawodowe, sniegowych sie nie boje, bo te jak twierdzi prem.Pol, to wina kierowcow, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kiteczek mój słodziutki!!!! 03.01.02, 16:41 ...oj kitek, trochę mógłbyś się bać! a jasminki po wścieklaczkach nie boisz się??? kitek1 napisał(a): > nie boje sie wscieklaczkow, ale jutro nie moge, duchem bede z Wami, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kiteczek mój słodziutki!!!! 03.01.02, 16:48 Kitek sie kurwa nawt spotkania ze mna u czorta nie boi. A ja bede jebal w ryj wszystko co sie rusza i z Brzega pochodzi :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kiteczek mój słodziutki!!!! 03.01.02, 16:51 ej no daj se spokój....zanim ulice znajdziesz ruski rok upłynie :-)))) mario2 napisał(a): > Kitek sie kurwa nawt spotkania ze mna u czorta nie boi. A ja bede jebal w ryj > wszystko co sie rusza i z Brzega pochodzi :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - naj....? :) 03.01.02, 17:30 czort napisał(a): > ludzi wychodzisz!!!! > kurde, trojjajeczny zaklal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > i to dupa pedzial kilkaktotnie. > trojkat, a wiesz co? > chyba ciem zacznem lubic?????!!!!!!!!!!!!! Jeszcze nie czytalem tego co ponizej "Instruktor" od trzymania liny tam grasuje widze :)) Wole trzymac ster, gdy plyne pod wiatr ostrzac:) Czorciku Ty zawsze wiesz, z ktorej strony wieja boskie wiatry Czy wieja z Krakowa? o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - naj????? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 18:45 naj? marzyciel!!!!! wiatry wieja ze wschodu, syberyjskie. a poklnij trocha, a? prosze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o+o-o Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - naj????? IP: *.qc.sympatico.ca 03.01.02, 18:47 Nie klne przy KOBIECIE, Czorciku slodki o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - naj????? IP: *.turboline.skynet.be 03.01.02, 18:52 patrzcie kurwa, my to kazdego zdeprawujemy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: nulik, trzyjajeczny, nicosci - naj????? 03.01.02, 18:58 Gość portalu: mina napisał(a): > patrzcie kurwa, my to kazdego zdeprawujemy:))))) .ale przy mnie tez prosze nie psuc atmosfery Jezeli lubisz deprawacje w moim stylu, to powiem ze ty tez mozesz byc slodka mozesz , slyszysz ? O:) Odpowiedz Link Zgłoś