goha66 07.06.09, 20:35 z niecierpliwością (i pewnym niepokojem) czekam na pojawienie się na motofotoblogu linek do zdjęć z tegorocznego babozlotu... dawać ludzie, dawać :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiasv Re: zdjęcia z BZ? 07.06.09, 20:58 cholera Goha!!! Ty z niepokojem to co ja mam powiedzieć ;) oczywiscie tez czekam z niecierpliwościa Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: zdjęcia z BZ? 07.06.09, 21:20 Spoko luzik, jeśli ma być cenzurejszyn, to będzie tylko do wglądu dla modeli ;)... Aha i proszę o chwilę cierpliwości... urabiam MiDowego fotografa, coby trochę przyspieszył z "dopieszczaniem" krzywizn, itp, bo jeśli chodzi o fotki to pedant niesamowity z mojego Powella :D Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: zdjęcia z BZ? 07.06.09, 22:07 ja już zaczynam stałą kontrolę maila. Postaram się wstawiać fotki bądź linki jak najszybciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: zdjęcia z BZ? 09.06.09, 08:21 giencia napisała: > .... ja się boję tych zdjęć ;) Masz powody? Ale tak naprawdę to powinnaś bać się zdjęć, które nie(?) zostaną opublikowane :) Leo Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: zdjęcia z BZ? 08.06.09, 10:06 carrymoon napisała: > Pierwsze fotki już są :D ... ładne są :D ...chociażby dlatego, że poza grupowym na żadnym nie nie ma :D ... tak trzymać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: zdjęcia z BZ? 08.06.09, 10:19 goha za to u mnie jestes na kilku zdjęciach a moze nawet na więcej niz kilku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aggres Re: zdjęcia z BZ? 08.06.09, 10:28 upssss no faktycznie ;( zresztą wielu osób, maszyn, zdarzeń nie ma... Chociaż przy śniadaniu mogłyśmy sobie pstryknąć na miłą pamiątkę. Postaram się to nadrobić przy najbliższej nadażającej się okazji, jeżeli oczywiście pozwolisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: zdjęcia z BZ? 08.06.09, 10:57 czyli jak to ??? jak mnie nie ma na grupowym to jestem na pozostałych :) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: zdjęcia z BZ? 08.06.09, 07:32 hahaha po pierwszej selekcji ja mam jakies 400 zdjęc ;))) dzis wysle je do carry wieczorem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: zdjęcia z BZ? 08.06.09, 09:18 He he :) Aż się boję co będzie na tych zdjęciach :) ale czekam ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
indirectus Re: zdjęcia z BZ? 08.06.09, 10:30 W tym roku wyjątkowo zdjęć nie robiłem, tym bardziej ciekaw jestem, czego nie zarejestrowałem w pamięci:) Wszystko przez pogodę... Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: zdjęcia z BZ? 08.06.09, 11:26 indirectus napisał: > W tym roku wyjątkowo zdjęć nie robiłem ... poza tymi na świetlicy ;) ... Ty może jednak Indi sprawdź co masz w pamięci aparatu :D Odpowiedz Link Zgłoś
indirectus Re: zdjęcia z BZ? 08.06.09, 15:42 Te są poza konkursem. Tylko Kamyk może je zobaczyć:) Ciekawe skąd Goha wie, co sie działo w świetlicy... Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: zdjęcia z BZ? 08.06.09, 17:31 indirectus napisał: > Ciekawe skąd Goha wie, co sie działo w świetlicy... ... mężczyźni to plotkarze, nie wiedziałeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: zdjęcia z BZ? 08.06.09, 22:08 Moje już są. Coś wprawdzie z linkiem nie zadziałało, ale mam nadzieję, że Carry naprawi :) Miłego oglądania :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: zdjęcia z BZ? 08.06.09, 23:03 Link aktywny będzie jutro. Coś firefox nie chce z blogiem współpracować. Na razie należy link kopiować i wklejać w okienko :) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: zdjęcia z BZ? 09.06.09, 09:44 uuu widzę, że moje fotki sa juz na blogu ;))) miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: zdjęcia z BZ? 09.06.09, 10:23 Kama, pełna "dokumentacja" - super :) Ale kiedy Ty na to znalazłaś jeszcze czas ... ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: zdjęcia z BZ? 15.06.09, 11:32 Kto czekał, się doczekał - powell'owe fotki są na fotoblogu. Zapraszam do oglądania :D Odpowiedz Link Zgłoś