Gość: toban IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 19:06 Za godzinę mecz-czy ktoś myśli pozytywnie? Ten mecz trzeba wygrać, a zagramy z jednym napastnikiem (????????) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amba Re: Szwecja-Polska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 19:55 Ja myślę pozytywnie,moze to coś zmieni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: Szwecja-Polska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 20:49 Już nie myśle pozytywnie.Teraz mysle że powinni wstydu oszczedzic sobie i nam ci nasi orłowie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toban Re: Szwecja-Polska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 22:42 Gość portalu: toban napisał(a): > Za godzinę mecz-czy ktoś myśli pozytywnie? > Ten mecz trzeba wygrać, a zagramy z jednym napastnikiem (????????) Nie wiem i nigdy się nie dowiem, do czego ów jeden napastnik był potrzebny- trener powinien wystawić dwóch....ale bramkarzy i ze dwóch graczy z głową. Niniejszym wycofuję wątek z dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Szwecja-Polska IP: *.chello.pl 12.06.03, 00:17 Ja liczyłem na niespodziankę, ale się ostro przeliczyłem... Czy jest pocieszeniem, że Azerebjdżan pokonał Jugoli? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś