Dodaj do ulubionych

czy da się dojechać do lotniska Modlin komunikacją

18.01.12, 12:26
Wiem do samego lotniska na razie nic nie dojeżdża :(, ale czy z Warszawy mogę gdzieś dojechać w pobliże powstającego lotniska, jesli tak to podpowiedzcie proszę czym i jak. Dzięki z góry.
Obserwuj wątek
    • kowalndm Re: czy da się dojechać do lotniska Modlin komuni 18.01.12, 13:02
      e-olenka napisała:
      > Wiem do samego lotniska na razie nic nie dojeżdża :(, ale czy z Warszawy mogę g
      > dzieś dojechać w pobliże powstającego lotniska, jesli tak to podpowiedzcie pros
      > zę czym i jak. Dzięki z góry.

Pociągiem do Nowego Dworu i dalej autobusem (komunikacja miejska lub PKS lub Translud) do Twierdzy. Stamtąd 10 minut na pieszo do lotniska.
    • e-olenka Re: czy da się dojechać do lotniska Modlin komuni 18.01.12, 13:42
      czy lepiej wysiąść na stacji Nowy Dwór Mazowiecki czy stacji Modlin, skąd jest lepsze połaczenie do lotniska ?
      • elfkabezhaltera ND 18.01.12, 16:06
        Wysiądź w Nowym Dworze. Bliżej i/lub wygodniej do przystanku autobusowego.
        • e-olenka Re: ND 18.01.12, 21:12
          Dziękuję bardzo za pomoc :)
          • tux54 Re: ND 24.02.12, 16:38
            Witajcie,
            a ja mam pytanie jakie autobusy ZTM będą jeździć z Metra Młociny do NDM (czy to prawda, że linia 701 do Łomianek zostanie wydłużona do Modlina) i czy oprócz obecnej elki z PKP Legionowo do UM NDM przewiduje się jakieś inne autobusy ZTM po Modlinie, Twierdzy Modlin, etc.
            Pozdrawiam:)
            • kowalndm Re: ND 27.02.12, 09:33
              Nowy Dwór Mazowiecki raczej nie prowadzi żadnych rozmów w tym zakresie. Trzon komunikacji będzie odbywać się o Koleje Mazowieckie (cykl ok. 15 minutowy) i autobusy miejskie dowożące od stacji Nowy Dwór do lotniska.

tux54 napisał:
              > Witajcie,
              > a ja mam pytanie jakie autobusy ZTM będą jeździć z Metra Młociny do NDM (czy to
              > prawda, że linia 701 do Łomianek zostanie wydłużona do Modlina) i czy oprócz o
              > becnej elki z PKP Legionowo do UM NDM przewiduje się jakieś inne autobusy ZTM p
              > o Modlinie, Twierdzy Modlin, etc.
              > Pozdrawiam:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka