makary_74 05.12.03, 13:40 Tu ktoś wspominał, że był w Tartaku "pół godziny przed" Co to za kolesie byli z tej mafii, czy ktoś ich znał ze szkoły? Jeden to syn znajomego mego ojca - Białowąs, rodzina absolutnie normalna. Co to byli za kolesie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: Tartak Pub 05.12.03, 14:15 ktos sie wypowie, a pozniej nam forum mafia zamknie. ataki spamowe i tym podobne beda sie zdarzac, serwer nie bedzie chodzil... wiec trzeba uwazac co sie pisze ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: Tartak Pub 05.12.03, 17:14 makary_74 napisała: > Tu ktoś wspominał, że był w Tartaku "pół godziny przed" że tam był tzn. w Tartak Pubie wspomniał lol34, madziula84 napisała, że miała zjawic się z towarzystwem kilkanaście minut po eksplozji w pubie EB, ja natomiast pisałem, że byłem "pół godziny przed" - zasztyletowaniem gościa w pubie który jeszcze do niedawna nazywał się "Pod Strzechą" > Co to za kolesie byli z tej mafii, czy ktoś ich znał ze szkoły? Jeden to syn > znajomego mego ojca - Białowąs, rodzina absolutnie normalna. > Co to byli za kolesie? Nie bardzo wiem o których kolesi Ci chodzi?? Jeśli o tych zastrzelonych w Tartaku to jednym z nich był Głębik - rocznik 75 (do podstawówki chodził do jedynki) ksywki drugiego nie pamiętam; Białowąs z tego co mi wiadomo to spokojnie sobie żyje w jakimś więzieniu - choć od dawna jest "do odstrzału". paladin napisał: ktos sie wypowie, a pozniej nam forum mafia zamknie. ataki spamowe i tym podobne beda sie zdarzac, serwer nie bedzie chodzil... wiec trzeba uwazac co sie pisze ;) :P NIE DAM SIĘ ZASTRASZYĆ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: Tartak Pub 06.12.03, 13:12 paladin napisał: > ex_pert bede Ci kibicowal :P to dobrze, bo każda para rąk się przyda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezycwpelni1 Re: Tartak Pub 21.07.19, 19:11 To był zamach na Białego i Głębika. Traf chciał, że zamiast Białego z Głębikiem był Szczurek. Biały odsiaduje wyrok. Ze starej nowodworzanki na wolności są już starszy Śledź oraz Mózg. O wyroku na Białego pierwsze słyszę za to Zwierzak pogrążył swoich kompanów niemal tak jak Strachu w Pitbullu. Jest aktualnie nikim w tym środowisku. Odpowiedz Link Zgłoś