net.manager 12.01.09, 11:25 Prosiłbym o wypełnienie ankiety dotyczącej internetu bezprzewodowego na terytorium Warki i okolic . www.ankietka.pl/survey/show/id/19579/internet-bezprzewodowy-w-warce-i-okolicach.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milo-23 Re: Internet w Warce i okolicach 24.01.16, 16:05 Dla kogo robiona była ta ankieta? Poszukiwałem informacji o firmie InterLand dostarczających Internet w Warce i okolicach i postanowiłem sam się przekonać o ich internecie, mieszkam w Wyborów koło Grabow Nad Pilicą i zamontowali mi Internet o prędkości 40Mb/s które realnie jest! Moim zdaniem najlepsza firma! Najlepszy internet! Odpowiedz Link
piotrzab Re: Internet w Warce i okolicach 30.09.18, 23:00 Potwierdzam wypowiedź przedmówcy! Mam Internet radiowy z firmy Interland i jestem MEGA ZADOWOLONY! Na próbę wziąłem prędkość 50Mb/s ponieważ myślałem że i tak taka prędkość będzie tylko na umowie i się miło zaskoczyłem od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem mega szybkiego i nie zawodnego Internetu bez żadnych ograniczeń. Polecam! Jak rozmawiałem o światłowodach z instalatorem to powiedział że czym więcej będzie klientów z danej miejscowości tym szybciej pojawi się ten światłowód więc tym bardziej zachęcam wszystkich ! www.interland24.pl <- strona na której znajdziecie cennik Odpowiedz Link