kathee 08.01.07, 21:49 czy ktoś już otrzymał fakturę od developera za wpłacenie pierwszej raty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wljakub Re: faktury po wpłacie do developera 08.01.07, 21:53 nie dostałem :( a do czegoś jest potrzebna? hmm nie wystarczy potwierdzenie z banku? Odpowiedz Link Zgłoś
wljakub Re: faktury po wpłacie do developera 10.01.07, 09:54 dla zaniepokojonych -> z tego co wiem, faktury zostały już wysłane.. Odpowiedz Link Zgłoś
kathee Re: faktury po wpłacie do developera 10.01.07, 12:14 dzieki:)) pytałam się bo pamiętam z rozmowy ze miały być wystawiane:) Odpowiedz Link Zgłoś
olivab Re: faktury po wpłacie do developera 14.01.07, 23:48 My otrzymaliśmy fakturę za tą pierwszą wpłatę rezerwacyjną. Przyszła jakieś 2 tyg. po wystawieniu jej więc trochę trzeba poczekać. Najważniejsze, że dochodzą. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczki Re: faktury po wpłacie do developera 15.01.07, 14:25 fakture odebralem osobiscie, a raczej jej duplikat, bo wyslana poczta jeszcze nie przyszla, a potrzebowalem do kredytu Odpowiedz Link Zgłoś