aleks44 02.03.04, 00:13 wina ,bo nie bylo Cie przez chwile ,wiec postanowilem co zjesc znow mam pare deko do zrzucenia i popijalem to wszystko mlekiem .he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Ellen to Twoja.. 02.03.04, 00:22 ale i zasluga. wlasnie ten post ktory teraz pisze jest moim 600 na naszym forum. Musze przyznac ,ze to w duzej mierze dzieki Tobie ,tak licze to 90 % postow ,,naszych,, he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ellen to Twoja.. 02.03.04, 00:27 hej aleks ,no widzisz, ale ciebie wciagnelo forumowanie! super:) tak trzymac,ja tam lubie stukac w klawiature i glupotach gadac:) a dieta,hmmmmmmmmmmmmmmmm,ja dzis wytrzymuje ale co jutro bedzie to nie wiem heheh:) dobrze,ze znalazles to forum:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ellen to Twoja.. 02.03.04, 00:29 wlasnie Ci obgadywalem u sasiadow he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ellen to Twoja.. 02.03.04, 00:35 aj musze do nich zagladnac,dawno tam nie bylam:) hehe sprawdze cos tam narozrabial ehheh:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ellen to Twoja.. 02.03.04, 00:41 na razie siedze tutaj,bo ty tu jestes, pozniej zagladne, odpisuje tobie na posty:) nie moge cie przeciez zaniedbywac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ellen to Twoja.. 02.03.04, 00:47 to ladnie z Twojej strony ,ale nie przejmuj sie posiedze jeszcze chwilke i pojde luuuuulu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ellen to Twoja.. 02.03.04, 00:49 a siedz na dooooooopie jak ci dobrze, ja bym tu bez ciebie byla na tym forum jak kolek w plocie sama:) hehehehehe ale wiem ze lulu to ty musisz bo pozno masz:(( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ellen to Twoja.. 02.03.04, 00:54 mam jeszcze troche pracy,ale nie chce mi sie dzis,za dobrze forum chodzi he he zreszta Ty jestes tu, a ja zawsze podkreslam ze WY kobiety to forum napedzacie he he he Odpowiedz Link Zgłoś