chani-nr1 27.10.05, 01:52 Poszukuję namiarów na dobrego lekarza stomatologa... Plis! Pilne!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiryu Re: poszukuję... 27.10.05, 22:31 Polecam doktor Markiewicz - miała swój gabinet na Grunwaldzkiej. Odradzam!! Stanoczo!! "doktor" żabską-sikorę - lubisz swoje zęby? To znaczy, zę do tej pseudo lekarki nie pójdziesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Thx 29.10.05, 00:10 Dzieki za informację - o "żwierzęcej" stomatolog cosik słyszłam.. .tez niepochlebnego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: Thx 29.10.05, 21:12 Nie ma sprawy :-) Polecam też doktora Smotrzyka - świetny stomatolog. Miał swój gabinet... na Grunwaldzkiej - ale teraz to trochę się nie orientuję czy dalej tam? Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Thx 30.10.05, 13:03 o ile sie nie mylę - to akurat ten przyjmuje też państwowo na Północy i zawsze ma długiiiiiiiiiiiiiie kolejnki Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: Thx 01.11.05, 01:46 I wcale mnie to nie dziwi ;) Świetny z Niego fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ol1 Re: cd poszukiwań 29.12.05, 12:04 czy Kraków też może być? mam świetną lekarkę, a z tego co piszesz, to jeździsz do Krakowa. cena przystępna, leczenie na wysokim poziomie w miłej atmosferze i delikatnie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: poszukuję... 29.12.05, 16:41 A co powiecie na Piotrka Starzyckiego?? Bardzo dobry,niezbyt drogi i niedawno wyszkolony!!Przyjmuje w domku niedaleko Zielonej vis-a-vis 1001 drobiazgów...polecam,jesli chodzi o Trzebinię;to polecam gabinet na Ochronkowej,bezbolesne ozonowanie zębów,super to jest bardzo,nie boli,nie drogie,i szybko!! A poza tym MYJCIE LUDZIKI ZĘBY PO KAŻDYM POSIŁKU!!!!!JAK JA I MÓJ MAŁŻONEK ORAZ SYNUŚ;;;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: poszukuję... 29.12.05, 18:28 ktory? bo na Chechlanej to w sumei jest chyba z 4 teraz stomatologów:D Odpowiedz Link Zgłoś