jacaaa2 03.03.04, 23:57 własnie wybila północ hehehe-a ja nie śpie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: 00.00 04.03.04, 00:06 i coooo ,nie straszylo Cie ?????? ja bym sie bal Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai bartek to wiadomo! ze nie spi! 04.03.04, 00:36 pracuje ciezko ! cmok,bartek mam juz materialy i fajne zdjecie kosciola w odernem,jutro ide na poszukiwanie skanera,do konca tygodnia powinienes miec wszyskto gotowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: bartek to wiadomo! ze nie spi! 04.03.04, 00:37 aha -jak bedzie skaner to bedzie i fotka dla mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai jacaa dobrze ze przypomniales mi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.03.04, 00:38 bo mnie wylecialo z glowy,wiem swinia jestem! dobrze ze slowko rzekles w poscie!!!! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jacaa dobrze ze przypomniales mi!!!!!!!!!!!!! 04.03.04, 00:40 no co ty moze kiedyś znajdziesz ten skaner:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: bartek to wiadomo! ze nie spi! 04.03.04, 00:40 a ja mam skaner i nie potrafie go obslugiwac wstyd no nie ????? mam duuuuzzzo slajdow,bo dawniej sie tym troszke zajmowalem. teraz chcialem skanowac i dac na płytke i kicha ,ja nie czytaty i nie pisaty pewnie sie wkurze i oddam skaner he he Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 heheheh 04.03.04, 00:42 jak bedziesz go chciał wyrzucic to ja wezme bo nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: bartek to wiadomo! ze nie spi! 04.03.04, 00:42 no to popatrz, ja skanera nie mam, ale ja sobie go kupie! oj kupie! aleks poczytaj instrukcje obslugi! moze wykumasz cos! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: bartek to wiadomo! ze nie spi! 04.03.04, 00:48 ja go nie moge wyrzucic , bo go pozyczylem, wlasnie do skanowania slajdow, a instrukcje to ja moge czytac jak jest po polskiemu he he a tak naprawde to jej nie mam. mam drugi skaner,zwykly i kilka lat temu skanowalem na nim ale troszke mi sie zapomnialo he he wstyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: bartek to wiadomo! ze nie spi! 04.03.04, 00:50 e no cos ty,zaden wstyd, czlowiek nie superman,nie musi wiedziec wszyskto na zawsze:)moze ci sie uda uruchomic sprzet to bedziesz skanowal,moze ktos ci przypomni i juz:) cmok Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: bartek to wiadomo! ze nie spi! 04.03.04, 00:50 jaki tam wstyd -a myslisz ze ja potrafie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: bartek to wiadomo! ze nie spi! 04.03.04, 00:56 jak kupilem skaner i zeskanowalem pierwsze zdjecie to wyszlo polowa zdjecia. pojechalem powiedzialem ze uszkodzony wymienili ,przeskanowalem i znowu polowa zdjecia potem sie okazalo ze trzeba ,przestawic w ustawieniach i bylo OK. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: bartek to wiadomo! ze nie spi! 04.03.04, 00:57 no to przynajmniej do połowy umiesz skanować :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: bartek to wiadomo! ze nie spi! 04.03.04, 00:58 wlasnie jacaa, to juz jest sukces, ja nawet tego nie dam rady zrobic, bo nie ma takiej mozliwosci ehheheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: bartek to wiadomo! ze nie spi! 04.03.04, 07:57 Qqqqrwica mnie bierze, wszystko siadlo i poszedlem spac Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: bartek to wiadomo! ze nie spi! 04.03.04, 15:54 aaaaaaaaaaj aleks ale szkoda a mysmy mieli taka radoche! no to przykro mi hehe Odpowiedz Link Zgłoś